duminică, 4 iulie 2010

Taylor despre impartirea Breaking Dawn, Renesmee, regizorul Bill Condon si versiunea 3D

Breaking Dawn Taylor Lautner Renesmee Jacob Black 3-d Bill CondonTaylor Lautner, interpretul lui Jacob Black in The Twilight Saga: Breaking Dawn, isi spune parerea despre impartirea Breaking Dawn in doua filme, in noul sau interviu. In asamblu, el este incantat de idee.
,,Sunt convins ca este un lucru bun atat pentru carte cat si pentru film. Este destul de greu sa condensezi 500 de pagini intr-un scenariu, cu atat mai mult 800 de pagini si toata actiunea din Breaking Dawn. Ar fi imposibil."
Taylor are de asemenea o parte destul de stresanta in film, dar de asemenea e incantat de idee.
,,Este partea cea mai grea si sunt destul de strsat cu privire la Renesmee, a spus el referindu-se al copilul jumatate vampir al Bellei si al lui Edward. Dupa nasterea lui Renesmee, Jacob se simte in mod inexplicabil, atras de copil. Asta va fi foarte interesant in film. Si sunt curios ce se va intampla. Dar daca il avem ca regizor pe Bill Condon, totul va fi bine, a declarat actorul."
Taylor isi spune de asemenea parerea despre regizorul Bill Condon si eventuala ecranizare 3D.
,,L-am intalnit putin. Pare un tip de treaba. Evident, se pricepe de minune, asa ca sunt incantat sa lucrez cu el de doua ori. De obicei, 3D e mai interesant. Am putea vedea ambele sensuri. Atata timp cat asta e povestea si vom aduce la viata ce e scris in paginile cartii, va fi bine, indiferent de ce vom face."
Sursa 

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2