vineri, 2 iulie 2010

Amurg Summer Fun Party!

Amurg Summer Fun Party
Vrei sa te distrezi, sa participi la concursuri foarte distractive si sa primesti premii surpriza?
Utv
 si Editura RAO te invita miercuri, 7 iulie 2010, la ora 18.30 la Diverta Magheru la cea mai asteptata petrecere a verii dedicata tuturor fanilor Amurg.
Mircea, cel mai mare fan din echipa noastra nu va lipsi nici de la acest eveniment, iar reporterul nostru special Alexa Juvina va fi cea care va coordona petrecerea.
Editura RAO este initiatoarea „Fenomenului Amurg” în Romania şi a publicat seria completă de romane aparţinând autoarei Stephenie Meyer:  „Amurg”, „Luna noua”, “Eclipsa” si “Zori de zi”, precum si ultimul volum al scriitoarei Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O Poveste din Eclipsa

Taylor Lautner On Late Show With David Letterman - July 1st, 2010 - Part 1

Actorii din Twilight implorati si asteptati la Bucuresti

Peste 200 de fani si filmului au defilat prin centrul Capitalei sperând să-i convingă pe actorii principali să vină şi în România. Tinerii au ţinut cuvântări înflăcărate despre cât de mult le plac românilor vampirii, mai ales că aici s-a născut legenda lui Dracula, iar mesajele lor au fost înregistrate şi trimise la Hollywood.  

http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20100702_0232/4.jpg
Adolescenţii [ma simt tanara] nu s-au adunat întâmplător, aseară, la acest marş, ci au ales special ca zi de desfăşurare a evenimentului ziua dinaintea premierei naţionale a celei de-a treia parte a seriei Twilight, „Eclipsa”.  Marşul, denumit de organizatori drept „Convenţia”, a început în jurul orei 18.00 de pe Bulevardul Unirii. Timp de o jumătate de oră, fanii au mers la pas şi au scandat numele filmului. Marşul s-a încheiat în amfiteatrul Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Naţional, unde tinerii s-au grăbit să ţină discursuri pe scenă despre cât de mult îşi doresc ca Robert Pattinson şi Kristen Stewart să vină şi în România. 

Robert Pattinson: “Vreau sa infiintez o noua religie!

Protagonistul din Saga Amurg, actorul britanic Robert Pattinson, doreste sa isi scoata un album muzical, sa regizeze un film si sa infiinteze o noua religie, ca sa profite de sistemul de impozitare si de taxare pentru servicii religioase. Cum ar fi sa ii dai lui Pattinson bani pentru un acatist!?!

Robert Pattinson are la cei 24 de ani ai sai are faima la care multi actori nu ajung nici dupa o viata de cariera, insa s-ar parea ca asta nu-i este de ajuns.
Intr-un interviu acordat revistei
 GlamourRoba marturisit ca intr-adevar si-a indeplinit multe dintre ambitii, dar parca ii mai lipseste cate ceva ca sa fie pe deplin multumit.

Categoric, vreau sa scot un album, sa regizez un film si sa infiintez o noua religie", a declarat nonsalant Robert Pattinson.

In legatura cu zvonurile conform carora
Stephenie Meyer, autoarea romanelor dupa care s-a filmat Saga Amurg, ar ascunde invataturi mormone in cartile ei cu vampiri, Rob sustine ca sunt pure inventii.

Fanii Amurg au luat cu asalt strazile din Bucuresti




Fara a fi speriati de furtuna care a lovit ca din senin Bucurestiul, fanii infocati ai fenomenului Amurg si-au facut publica admiratia pentru actorii binecunoscutei serii pe strazile din Bucuresti.

Pe langa bucuria tinerilor de a face parte din cea mai mare conventie a fanilor unui film in Romania, scopul care i-a unit a fost acela de a ii aduce aici pe Kristen Stewart, Robert Pattinson si pe Taylor Lautner. MediaPro Distribution a sustinut aceasta conventie special pentru toti iubitorii seriei Amurg si va incuraja acest demers prin trimiterea pledoariilor fanilor catre producatorul filmelor, Summit Entertainment.
Participantii au putut fi recunoscuti de la mare distanta dupa tricourile imprimate cu chipurile actorilor, zecile de pancarte si steaguri cu care au venit inarmati si nu in ultimul rand dupa scandarile zgomotoase care au starnit interesul maxim al trecatorilor.
Alaturi de acestia, au venit pentru a-si sarbatori cinematograful preferatnumeroase si importante vedete autohtone precum: Iulia Vantur, Cabral, Andreea Patrascu, Radu Valcan, Magda Palimariu si Piticu, Daniel Nitoiu, Ioana Maria Moldovan, Majda Aboulumosha, Doinita Oancea, Oana Tache (MTV Romania), Raluca Tataru, Simina Popa, Liviu Virciu precum si actritaIrina Saulescu (Politist, adjectiv)
Sursa






Nikki Reed şi Deborah Ann Woll, distribuite în Catch .44

Nikki Reed şi Deborah Ann Woll, distribuite în Catch .44
Nikki Reed (foto), pe care o poţi vedea în rolul Rosalie în Saga Amurg: Eclipsa (replica ei "Eram mai teatrală pe-atunci" fiind şi favorita noastră, la Cinemagia) şi Deborah Ann Woll, din serialul True Blood, au fost cooptate înCatch .44, un nou action cu Malin Akerman, Bruce Willis şi Forest Whitaker.

În acest moment se cunosc destul de puţine de detalii despre subiect, dar cert este că Willis interpretează un puternic mafiot, iar Reed, Woll şi Akerman vor fi trei asasine plătite care trebuie să ducă la bun sfârşit o sarcină cvasi-imposibilă pentru el. Sau să-l ucidă, că acum nu-i deloc sigur...

Forest Whitaker va interpreta un asasin plătit.

Producţia începe săptămâna viitoare în Louisiana, anunţă slashfilm, cu Aaron Harvey (The Evil Woods) drept scenarist şi regizor.

Nu se ştie când va apărea filmul pe ecrane şi nici dacă acesta va fi achiziţionat de distribuitorii români.
Sursa

Si mai multe poze din Eclipse







Mesajul lui Kristen catre Fani

Poze noi din Eclipse






Lopez Tonight Gifs

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Premiera Eclipse in Londra





ROb's message

Eclipse movie Eng version 2 parti

Prima parteAICI
a-2-a parteAICI

Eclipse Movie varianta Rusa

Watch Eclipse Movie Online

Trailer Breaking Dawn Part 2