miercuri, 3 august 2011

New "Breaking Dawn" Comic-Con Cards

Fan Made 'Breaking Dawn' Trailer

TOP 10 cele mai longevive cupluri de la Hollywood

TOP 10 cele mai longevive cupluri de la Hollywood - GALERIE FOTO
1. Will & Jada Pinkett Smith: Sunt impreuna de 14 ani! S-au casatorit in anul 1997 si au doi copii care s-au lansat recent in lumea spectacolului: Jaden Christopher Syre si Willow Camile Reign.  
Jaden este cunoscut publicului din filmul „Karate Kid” si canta piesa  „Never say never” alaturi de Justin Bieber . Nici sora sa nu se lasa mai prejos, ea lansand de curand hitul „Whip my hair” care are succes in mai multe tari din lume. Will Smith mai are un fiu dintr-o casatorie anterioara  cu Sheree Zampino – Willard Christopher Smith III, cunoscut si sub numele de Trey.


2. Johnny Depp & Vanessa Paradis: Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „The Ninth Gate” si au impreuna doi copii: Lily Rose Melody Depp si John „Jack” Christopher Depp III. Cu toate ca nu s-au casatorit, vedetele formeaza un cuplu de 12 ani, iar Depp a afirmat: „venirea pe lume a copiilor mei mi-a adus stabilitate in viata, in munca, in tot ceea ce fac”.


3. David & Victoria Beckham: Se cunosc din 1997, dar s-au casatorit pe 4 iulie 1999 la Castelul Luttrellstown din Irlanda. Perechea se cunoaste de 12 ani si are patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.


4. Enrique Iglesias & Anna Kournikova: Se intalnesc din anul 2001, Anna aparand in videoclipul „Escape”, si au existat zvonuri conform carora cei doi s-au casatorit, insa nimic concret nu a fost confirmat. Desi relatia lor este una tumultuoasa, cei doi se intorc unul la celalalt de fiecare data, ei fiind impreuna de 10 ani.


5. Beyonce & Jay-Z:  Cei doi se cunosc de pe vremea cand au lucrat pentru videoclipul melodiei „03 Bonnie&Clyde”  si au inceput sa iasa impreuna in anul 2002 (sunt un cuplu de noua ani). Cu toate ca au existat zvonuri cu privire la relatia lor, cuplul este foarte discret cu aparitiile si cu viata lor privata. In anul 2008, vedetele s-au casatorit in New York. Perechea nu are copii, ambii fiind foarte ocupati cu carierele lor muzicale, insa sunt unul dintre cele mai apreciate si unite cupluri de la Hollywood.


6. Brad Pitt & Angelina Jolie: Relatia lor a inceput pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith” si au devenit unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul hollywoodian.  Perechea are sase copii dintre care trei sunt adoptati  -  Maddox Chivan,  Zahara Marley,  Pax Thien – si trei sunt copii lor biologici – Shiloh Nouvel, alaturi de gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline. Iubirea lor a implinit anul acesta sase ani.


7. Tom Cruise & Katie Holmes: Au inceput sa iasa impreuna in luna aprilie a anului 2005, iar peste putin timp, Cruise i-a facut o declaratie de dragoste lui Katie in timpului emisiunii lui Oprah.  In anul 2006, a venit pe lume fiica lor, Suri, iar pe 18 noiembrie 2006, cei doi s-au casatorit in Italia si sunt impreuna de sase ani.


8. Penelope Cruz & Javier Bardem: Vedetele formeaza un cuplu din anul 2007. S-au casatorit in luna iulie a anului 2010 intr-o casa privata in Insulele Bahamas. Chiar daca formeaza o pereche de patru ani, primul copil al cuplului s-a nascut in ianuarie 2011 si poarta numele de Leo Encinas Bardem.


9. Miranda Kerr & Orlando Bloom: Sunt o pereche din anul 2007, dar au oficializat relatia lor printr-o logodna care a avut loc pe data de 21 iunie 2010. O luna mai tarziu, Miranda a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa ca ea si Bloom s-au casatorit, ceremonia fiind una intima. Cuplul are un baietel care s-a nascut pe 06 ianuarie 2011 si care poarta numele de Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Cei doi sunt impreuna de patru ani.


10. Robert Pattinson & Kristen Stewart: Sunt tineri, frumosi, celebri, starurile uneia dintre cele mai de succes francize cu vampiri si se iubesc.  Sunt un cuplu recent format la Hollywood (se cunosc de trei ani), dar se pare ca se inteleg de minune. Sa speram ca odata cu seria filmelor „Twilight” nu vor disparea si sentimentele dintre ei.

'Breaking Dawn' Birth Scene -- New Details!!


 

Ashley Greene leaves the Gym in Studio City, Aug 2

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Trailer Breaking Dawn Part 2