miercuri, 7 iulie 2010

IGN Interviews with Cast


Dakota Fanning on the cover of Marie Claire

James Kleinmann Interviews with Cast




Jackson Rathbone in Tokyo promovand 'The Last Airbender '


o alta imagine de la conventia din Bucuresti

Coincidenta?

Image and video hosting by TinyPic
SURSA

Taylor Lautner încântat de colega sa

Mai bine spus, de cele două sărutări furate acesteia pe platourile de filmare din “Eclipsa”.
Taylor a declarat că el şi Kristen Stewart, partenera sa de filmare, s-au simţit bine, mai ales că le-a luat ceva timp să exerseze cele două săruturi din film.
“Pot să spun doar că Stewart sărută foarte bine”, a mai declarat interpretul lui Jacob, actorul adolescent Taylor Lautner.

Mai multe imagini din ghidul official Eclipse [scans]

Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image

Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image

Imagini noi cu Dakota

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Robert Pattinson si Taylor Lautner si-ar da intalniri cu fanele

Robert Pattinson si Taylor Lautner si-ar da intalniri cu fanele
Atat Robert Pattinson cat si Taylor Lautner, cei doi chipesi actori din trio-ul ce se afla in prim-planul seriei “Twilight”, au marturisit ca nu ar avea nimic impotriva in a iesi la intalnire cu vreuna dintre admiratoarele lor si ca nu exclude nici posibilitatea de a avea creodata o relatie cu o fana.
Pattison spune ca ar iesi cu siguranta cu una din admiratoarele lui, pentru ca fanele sale sunt cele mai bune fete. Starul a iesit la masa cu o doamna mai in varsta din Spania si spune ca s-a simtit ca si cum s-ar fi intalnit cu o amica. Robert a vazut-o pe doamna cum il urmarea de la fereastra ei si a invitat-o in oras.
Lautner a declarat ca nu are reguli stricte in a-si allege iubita si ca nu exclude pe nimeni, deci nici fanele. Actorul in varsta de 18 ani a avut o relatie cu vedeta country Taylor Swift, iar recend a marturisit ca are o slabiciune pentru Jessica Alba. In general, desi nu crede ca ii place un anume gen de fete, Taylor prefera domnioarele dezinvolte, loiale si oneste, dar care stiu si sa fie ele insele si sa se distrez
SURSA

Nikki Reed on Regis and Kelly

Twilight Cast on Alan Carr Show


The Kilborn File – Peter Facinelli

Robsteen : Bratari identice?

Robert Pattinson este ingrozit de gandul ca va juca rolul unui tata in “Breaking Dawn” !



Vorbeste-ne despre dinamica dintre voi trei acum ca Jacob ajunge s-o sarute pe Bella in acest film.Este ciudat. Nu doar pentru ca ei au filmat scenele sarutului- nu au facut niciodata asta cand eu eram pe platourile de filmare. Aveam ziua libera. Simti ca cineva te inseala. Apoi te intorci pe platourile de filmare. Si aproape mereu, dupa una dintre scenele in care ii suspectez pe ei ca au facut ceva. Asa s-a intamplat de fiecare data.
Personajul tau, Edward, este un virgin de plus 100 de ani?Cred ca el este….cat de in varsta este el acum? Trebuie sa aiba 109 sau 110 ani. Nu pot sa-mi aduc aminte daca este pe deplin explicat daca este virgin sau nu. Cred ca fanilor le place sa creada ca el este.
Cat de incomod este sa joci cu lentilele de contact puse?Nu poti sa te simti cum trebuie. Nu poti transpira. Daca faci ceva ca sa transpiri, totul incepe sa se distruga pe fata ta. [...]Nu stiu cum unii oameni pot sa joace cu lentilele de contact. Eu gasesc asta imposibil. [...] De fiecare data cand fac alte filme in care nu trebuie sa port lentile, ma simt usurat.
In “Breaking Dawn” (Zori de Zi) devii tata si Bella devine o mireasa vampir. Ai niste sfaturi pentru Kirsten pentru a juca un vampir? Te simti indeajuns de matur pentru a juca rolul unui tata?Sunt ingrozit in legatura cu asta. Nu stiu ce o sa fac cand o sa se ajunga la acele scene.
M-am plans atat de mult in legatura cu machiajul si lentilele. Kirsten spune ” Esti atat de patetic. Trebuie sa treci peste asta. De ce nu poti sa te obisnuiesti cu asta?”. [Acum ca si Kirsten trebuie sa poarte lentile de contact], pot in final sa spun “Vei afla cum este. Vei fi intr-o constanta agravare tot timpul.” Ceea ce este grozav
.

David Slade le multumeste fanilor

"Cand te dedici complet pentru ceva la fel de intens ca producerea unui film,te pierzi complet.Te concentrezi sa dai tot ce-i mai bun din tine in fiecare zi si lucrezi atat de mult incat iti asumi responsabilitatea pentru el.


Cand am filmat The Twilight Saga:Eclipse,intotdeauna am fost constient de cati oameni vor dori sa-l vada si ca rezultat,stiam ca acest film nu ne apartinea numai mie,producatorilor si studio-ului,dar in mare parte,voua,fanilor Twilight Saga:Eclipse.


La sfarsitul zilei,dupa ce toata munca grea s-a terminat,tot ce a ramas este filmul in sine,si raspunsurile voastre coplesitoare si pozitive m-au facut sa ma simt ca am facut ceva bun.Ca regizor,acesta este un rar si strain sentiment de conexiune cu un public pe care n-am sa-l uit niciodata si caruia ii multumesc.


DAVID SLADE
IULIE 2010"
Sursa

Xavier Samuel spera pentru un film Bree Tanner


Xavier Samuel a recunoscut ca "ar ucide" ca sa se intoarce in franciza Twilight intr-un film Short Second Life of Bree Tanner.

Actorul a spus pt DigitalSpt la premiera Eclipse din UK ca si-ar dori sa apara intr-un film bazat pe noua carte Twilight a lui Stephenie Meyer.

"Nu stiu,nu pot decat sa sper",a spus el."As ucide ca sa fac parte din aceste povesti mai mult timp,nu se stie niciodata!"

Si totusi,actorul Eclipse se indoieste ca s-ar face o adaptate a cartii pentru autoare Meyer nu urmareste filme clasificate R.

"E chiar violent",spune Slade la conferinta de presa din UK cand a fost intrebat de Bree Tanner."Imi amintesc ca am discutat cu Stephenie despre asta si m-am gandit ca ar iesi un film decent,dar ar fi clasat la categoria R pentru ca violenta este descrisa foarte mult.Ea urmareste doar filme PG-13,nu va urmari filme R,ea refuza"

Sursa

Kristen in revista Top Teen [iulie]


Ce parere ai despre marele succes Twilight Saga?
Sunt asa fericita ca sunt o parte din el.Am citit scenariul si am avut o presimtire ca ceva minunat o sa se intample.

S-a schimbat viata ta de cand ai inceput sa o joci pe Bella?
Da,mult! Nivelul atentiei pe care o primesc era prea mult.Sunt paparazzi tot timpul,inventeaza zvonuri.E complicat si stresant,dar cu asta vin si momente frumoase,mi-am facut prieteni si am vizitat multe locuri la care n-am crezut ca o sa ajung vreodata.

Multe tinere urmaresc din aproape cariera ta.Crezi ca tu esti modelul lor in viata?
Nu, si nu vreau sa fiu.Fiecare persoana are propria esentas si propria poveste.Ar fi plictisitor daca toata lumea ar fi aceeasi persoana dar cu fete diferite.Le-as sfatui sa fie ele insele si sa lupte pentru propria persoana.

Care a fost cel mai bun lucru in a o interpreta pe Bella?
M-a facut sa am incredere in mine.Sunt asemanatoare.Ea e tanara,vrea sa descopere lumea si creste impreuna cu tot ce se intampla cu ea.E curajoasa pentru ca accepta consecintele actiunilor ei.Majoritatea intamplarilor din poveste se intampla din cauza ei.Deci cred ca am invatat de la ea pentru ca sunt mai sigura pe mine cand iau decizii si actionez.

Si care a fost partea cea mai dura?
Niciuna,serios.Bella e doar prea puternica in felul cum simte.Au fost greu de filmat scenele cu Edward si Bella,pentru ca Bella se simte completa alaturi de Edward,ea e dependenta de el.Cand filmam New Moon si Edward o paraseste,m-am simtit ciudat.Simteam de parca Bella incepea sa se apropie de mine.O simteam pe sub piele.

Cum ai descrie iubirea?
Este cel mai puternic sentiment din Univers.Ne ajuta sa stam uniti si sa inaintam.

Te-ai indragostit vreodata la fel ca Bella?
Da.A fost o experienta incredibila.Imi place sa ma daruiesc asa cum face ea.

A trebuit vreodata sa alegi intre doi baieti?
Ideea ca ar exista un singur baiat potrivit pentru tine e teribila.E ca si cum l-ai cauta pe cel potrivit intre alte milioane de suflete.N-am gasi niciodata iubirea daca ar fi adevarata.Cred ca ar trebuie sa ne oferim intotdeauna sansa de a intalni alti oameni,de a experimenta noi sentimente.

Cum te-ai descrie?
Imi place sa spun ce simt si sa iau deciziile corecte.Uneori sunt impulsiva cand iau decizii.Sunt emotiva.Imi place sa am prietene cu care sa vorbesc.

Ce-ti place cel mai mult la actorie?
Joc de cand eram mica si a fost un privilegiu pentru mine sa invat de la fiecare personaj pe care l-am jucat.

Pentru sfarsit,ai un mesaj pentru cititorii nostrii din Mexic?
Va multumesc pentru sprijin si doar urmati-va inima,aveti curaj sa va urmati telurile.

Sursa

Robert in revista Top Teen [iulie]


In primul rand,iti multumesc pentru acest interviu,Rob.Cititorii nostri iti urmaresc cariera de aproape.
Sun norocos ca am asa o legatura frumoasa cu fanii.Poti sa te inspire uneori,

Ai visat vreodata cand erai tanar sa faci un film despre vampiri?
Niciodata.Visam sa am o cariera muzicala.Dar imi place sa joc ceva diferit fata de ce obisnuiam sa vad eu in filme.Vroiam sa fac un film in care actiunea,misterul dar si iubirea sa fie in centrul atentiei.

Cum ai descrie filmele Twilight?
Cu siguranta nu doar un film cu vampiri.Este o poveste de dragoste,ce cuprinde niste elemente in plus ce o fac mai interesanta.Exista in filmul acesta exact ce vroiam si de ce aveam nevoie.Succesul mi-a depasit asteptarile de fiecare data.

E greu sa-l aduci la viata pe Edward Cullen?
Intr-un fel este.In lumea vampirilor,sentimentele si pasiunile vampirilor sunt mult mai puternice.Ele sunt fiinte ciudate si se schimba tot timpul.Din pacate pentru Edward,toate sentimentele lui sunt concentrate asupra unui fete muritoare,deci asta probabil ii dezechilibreaza putin stabilitatea sentimentelor.Ca un romantic ce este,e inca capabil sa fie inspaimantator si un foarte puternic vampir.De aceea este dificil sa-l joci cateodata.

Oamenii compara iubirea lor cu Romeo si Julieta.
Da,este o iubire care trece de orice dimensiunea si poate invinge orice.Desi toata lumea stie ca este o relatie imposibila,exista o legatura puternica care leaga celelalte personaje de relatie.

Esti la fel de la pasional ca Edward?
Cu siguranta.Iubirea este un element important care mie mi se pare necesar in viata.Imi place sa fiu romantic,imi place sa ma indragostesc,sa ascult cantece de dragoste...

Care-i fata visurilor tale?
Nu-mi pasa de aspectul exterior.Nici nu am un anumit model,dar nici nu-mi place fata conventionala.Doar atata timp cat are propriile vise si traieste viata la maxim.

Ce-ti place sa faci in timpul liber?
Sa citesc.Chestii cu actiune,mistere,iubire.Daca sansa sa citesc o carte,o fac.

Cum te-ai descrie?
Nu stiu,sunt normal? [rade] .Ei bine,cu siguranta mai nebun decat baietii normali.Am doar o minte agitata care nu ma lasa niciodata.In afara studio-ului,imi place sa ma distrez.Imi place sa ma duc acasa si sa dorm in patul meu,chiar daca e mai dezordonat decat restul camerei. [rade]

Daca ti-ai putea pune o dorinta,care ar fi aceea?
Sunt foarte recunoscator acum,cred ca viata deja mi-a daruit multe binecuvantari.

Ti-ar place sa filmezi un film in Mexic intr-o buna zi?
Sigur! Imi place Mexic, era una dintre tarile pe preferate de vizitat.Imi place cultura si oamenii au fost foarte prietenosi cu mine.M-am distrat de minune aici.

Ai multi fani in Mexic care te sprijina,ai dori sa le transmiti un mesaj?
Stiu,am mai intalnit unii dintre ei inainte.Imi place sa impartasesc aceasta experienta cu ei.Ma simt norocos sa am parte de  afectiunea lor.
Sursa

Bravo nr 14



Robert si Kristen parasind impreuna concertul lui Sam,noaptea trecuta

Peter isi surprinde fanii in Hawai

imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com

Trailer Breaking Dawn Part 2