vineri, 5 noiembrie 2010

Robert Pattinson si-a cumparat o bicicleta foarte scumpa

Robert Pattinson pare sa fie pasionat de mersul pe bicileta. Cel putin asa da impresia noua sa achizitie, o bicicleta pentru care a platit suma de 1000 de dolari. In timpul filmarilor pentru cea mai recenta pelicula a seriei cu vampiri care l-a facut celebru "The Twilight Saga:Breaking Dawn",actorul britanic a zarit aceasta "bijuterie"si a tinut neaparat sa si-o achizitioneze
"Parea ca se simte foarte bine pe bicicleta ,a incercat sa faca si niste acrobatii cu ea" a povestit unul dintre cei care l-au vazut extrem de incantat pe star cu noua sa bicicleta

Zac Posen creeaza rochia de nunta a Bellei?

Entertainment Tonigh ne zice ca designarul Zac Posen va crea rochia de mireasa a Bellei pentru Breaking Dawn. Zac Posen a creat atat rochia Portia de Ross si costumul ei de partener Ellen DeGeneres pentru nunta lor.Designerul este de asemenea solicitat sa faca si rochia de nunta a personajului Bella Swan din filmele "Twilight"
Va mai amintiti ca el a fost unul dinstre designerii care a desenat rochia Bellei pentru InStyle anul trecut ( asta nu inseamna neaparat ca aceasta este rochia oficiala de mireasa a Bellei)

Kristen pe coperta Backstage Magazine

Photobucket
sursa

Pentru multi actori tineri, acest lucru ar fi reprezentat sansa de a incasa o gramada de bani, de a face o multime de filme bine platite despre diverse povesti de dragoste supranaturala.
Kristen, pe de alta parte, prefera un drum mai provocator: filme independente, roluri care ii vorbesc intr-un mod autentic si portretizarea ocazionala a vreunui idol (cum ar fi, sa spunem, Joan Jett). Ea spera ca cei care vor sa o vada doar ca pe Bella ii vor da o sansa.
"Exista un drum pe care l-am ales acum si sunt constienta de faptul ca nu e la fel de multa audienta pentru filmele ciudate - pentru filme diferite, eclectice - si eu sunt total de acord cu asta", spune ea."Dar in acelasi timp, daca fac filme de genul asta, vreau ca oamenii sa le ia pentru ceea ce sunt in loc sa spuna, "oh, hai sa vedem ce incearca sa faca fata din Twilight."
Kristen spune ca este profund recunoscatoare pentru toate posibilitatile oferite de franciza Twilight, dar ea s-a asigurat ca rolurile pe care le-a acceptat nu se aseamana cu personajul Bellei.  Luati de exemplu prestatia ei din senzationalul film independent "Welcome to the Riley's". Ca adolescenta ce vorbeste murdar si care este stripteuza - Mallory, Kristen este cruda si reala, si le tine piept cu brio partenerilor sai din film, James Gandolfini si Melissa Leo.
Regizorul filmului, Jake Scott, a observat-o pentru prima data pe Kristen in filmul lui Sean Penn "Into the wild". Timpul cat aparea ea pe ecran este limitat, dar s-a facut remarcata."M-am dus sa beau ceva cu Sean Penn si el a zis, "Ia uita-te la copilul asta!", isi aminteste Scott. "Ea nu face prea multe in acest film, dar are tocmai aceasta calitate pe care mereu mi-am imaginat-o ca ar avea-o Mallory." (...) "Este foarte puternica, chiar daca a crescut intr-un mediu fericit si plin de iubire. Este interesant; poate tocmai de aceea ea poate juca aceste caractere deteriorate, complexe."
"Welcome to the Riley's" a fost in pregatiri inca de dinainte de "Twilight" si Scott isi aminteste ca a trebuit sa lupte un pic pentru a o distribui pe Kristen."Am fost norocoasa ca a crezut ca merit", rade ea. Kristen a facut tot posibilul pentru a se ridica la nivelul asteptarilor lui Scott, facand munca de cercetare si documentandu-se asupra personajului. "Sunt din Valley si am avut parte de o educatie normala si privilegiata, asa ca a trebuit sa descopar cine sunt si ce stiu sa fac", spune ea.
Kristen a citit carti despre adolescenti fara adapost, a vorbit cu angajati ai cluburilor de noapte si chiar a invatat sa danseze la bara. "N-o sa-l vedeti in film", spune ea despre dansul la bara, "e pacat, chiar era reusit. Jake nu a vrut sa o exploateze pa Mallory mai mult decat este deja, dar am observat ca s-au stradit al naibii de mult. Am avut vanatai pe piciare, pe tot corpul. Cred ca am facut tot ce am putut sa iasa bine. E foarte important pentru fetele care se regasesc in acest film. Am fi fost niste amatori daca nu am fi facut acest lucru ca la carte." - o parte a traducerii interviului acordat de Kristen pentru Backstage.
sursa

Poze de la aeroportul din Rio


imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
Si alte poze de la hotel
a/EGO/Roberto Teixeira

Poze noi cu Anna

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Robert in revista " Voici"

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Autograful lui Rob


sursa

alta poza cu Robsten in Rio

Robsten ajugand la Hotel

Fábio Martins/AgNews

Rob in hotelul din Rio


sursa

Anna Kendrick Featuring LCD Soundsystem’s ‘Pow Pow’ Video


New Outtake with Kellan YRB Magazine







Ultima oara cand i-ai vazut pe Rob şi Kristen..
  • cu cateva luni in urma intr-o locatie privata.
Ultima oara cand ai fost suparat.
  • Ne-am dus la un joc de Base Ball si fica mea de 13 ani a invitat un baiat
Ultimul lucru romantic facut de tine pentru sotia ta Jennie Garth
  • Ei bine,acum m-ai prins ,acum va trebui sa ii cumpar un buchet de flori 
Ultima data cand te-ai simtit mandru
  • Acum,recent ,am lucrat cu Master Card si  Home Depot pentru a aduce energia si de a benificia asociatia "Habitat pentru Umanitate
Ultimul risc..
  • De fiecare data cand ma urc pe motocicleta mea Harley-davidson
Ultimul lucru care l-ai mancat
  • Mananc paine cu banane chiar acum
Ultima carte citita...
  • Citesc Breaking Dawn




Poza noua/veche cu Rob

Image and video hosting by TinyPic

Kellan in Los Angeles - 4 nov

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.com
sursa

Robsten FanMade


sursa

Dakota Fanning la premiile BAFTA

Aseara, Dakota Fanning a prezentat nominalizarile la gala premiilor Britannia BAFTA, in LA. Michael Sheen a fost si el prezent, castigand premiul pentru cel mai bun actor britanic al anului. Filmarea galei urmeaza sa fie difuzata abia duminica, deci atunci vom avea mai multe poze si clipuri cu ei doi de la eveniment. 
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Rob si Kristen in avion spre Rio

Photobucket Photobucket sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2