marți, 22 iunie 2010

Prom Night (A Twilight Story) Episode 2

Bella and Jacob


Which Team Are You On?

The Twilight Saga: Eclipse -- Which Team Are You On?

Prom Night (A Twilight Story) Episode 1

Extra 'Twilight' Hotties How We Stay in Shape: Kellan Lutz, Ashley Green and Jackson Rathbone

Reelz Channel Twilight Tidbit – Tyson Houseman Interview and More

Sursa

SPOILER ALERT!! Breaking Dawn Birth Scene: Will it be cut?

Taylor in revista Mexicana "Tu"



Sursa

Scena cortului se refilmeaza?

Kristen si Taylor in Suedia







Sursa

Kristen Stewart si Robert Pattinson-ce spun astrele despre iubirea dintre ei.

http://web3.protv.ro/assets/protv/2010/06/21/articles/images/330X200/pattinsonstewart330.jpg
Protagonistii din Saga Amurg au negat de multe ori ca ar exista o relatie de iubire intre ei si dincolo de platourile de filmare, in ciuda escapadelor romantice si a altor mici detalii care spun exact contrariul. Sunt sau nu sunt impreuna?
Astrologic vorbind, cei doi au o relatie extrem de complicata si nabadaioasa. Ar fi mult spus ca au o relatie de fapt. Venus, planeta iubirii se afla la Robert Pattinson in Gemeni,care ii da duplicitate, superficialitate in relatii - de multe ori este si capabil sa duca mai multe relatii in paralel.
Kristen Stewart, in schimb, este mult mai vulnerabila la acest capitol, avand Venus in Pesti. Kristen este extrem de sentimentala cu tendinte clare spre a se sacrifica pentru o relatie de iubire dar din pacate nu face cele mai bune alegeri si dragostea ei are caracter contradictoriu. Exista o anumita atractie fizica si sexuala, dar intelegere la nivelul de a avea o relatie pe termen lung este prea mult pentru cei doi. Soarele lui se afla in opozitie cu Pluton, al ei ceea ce indica faptul ca ea si-a dorit foarte mult sa-l transforme dar intr-un mod violent si distructiv, ceea ce a dus ca relatia lor sa nu fie decat la un nivel extrem de superficial.
Cei doi nu se vor putea intelege niciodata, atat timp cat Soarele lui este viciat atat de Pluton al ei cat si de Marte. Aceste aspecte ne indica extrem de multe conflicte intre cei doi si unele extrem de ascunse. Am putea spune ca, de fapt, poate exista o batalie intre Kristen si Robert, o competitie pentru a fi cat mai mult in centrul atentiei. Totusi, ar trebui sa se inteleaga bine la un anumit aspect ca sa poata juca impreuna! Si acea intelegere vine la nivel mental, la nivelul intelegerii a ceea ce fac impreuna si de aceea se inteleg foarte bine la nivelul profesional si la la tot ceea ce poate insemna intelegere financiara - Jupiter al ei se afla in trigon cu Pluton al lui ceea ce aduce chiar prosperitate materiala foarte buna, in cazul unei relatii de afaceri. Deocamdata, se pare ca Rob si Kristen isi traiesc povestea de iubire din plin.
Ultima stire in legatura cu ei, lansata de US Magazine, le atribuie celor doi indragostiti un „cuib” de iubire, ascuns intr-o padure din apropierea Los Angeles-ului. Casa, inconjurata de copaci si situata in apropierea unui lac, are un dormitor, o bucatarie si multa... intimitate.
Pe de alta parte, Robert Pattinson a marturisit in urma cu o saptamana ca saruturile din "Eclipsa" (premiera pe 2 iulie!), dintre Edward si Bella au fost cat se poate de reale si nicidecum tehnice, precum cele din primele doua filme din Saga Amurg.

Poze noi din Eclipse









Rob Can't wait until Kristen becomes a vampire

2 poze noi



Sursa

Bravo nr 13






Sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2