marți, 10 mai 2011

Vor merge Robert,Kristen si Taylor la Premiile MTV Movie 2011?




Daca e vorba de un show al premiilor MTV,asta de obicei inseamna ca Robert Pattinson, Kristen Stewart si/sau Taylor Lautner vor fi acolo,nu?

Este foarte probabil ca trio-ul Twilight sa fie prezent la Premiile MTV Movie de luna viitoare.

De ce?

Nu numai ca sunt nominalizati,dar este posibil ca show-ul sa includa un sneak peek din - ce altceva - Breaking Dawn. Cu siguranta n-ar fi prima data cand ceva din Twilight este vizionat in timpul show-ului. Si probabil n-o sa fie ultima data.

In timp ce asteptam ceva oficial de la gasca Twilight,va putem dezvalui ca protagonista Spider-Man,Emma Stone va prezenta la show,precum si Cameron Diaz si Nicki Minaj.Starurile “Monte Carlo”, Selena Gomez, Leighton Meester si Katie Cassidy de asemenea si-au confirmat prezenta,precum si starurile “Transformers” Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel si Patrick Dempsey.

Ashley Greene & Co. isi fac propriile cascadorii in "Breaking Dawn"


Cei din cast-ul The Twilight Saga au multe calitati - sunt tineri, incredibil de atractivi,impresionant de talentati - dar sunt si cascadori?


Se pare ca da, potrivit spuselor lui Ashley Greene.


Cand NextMovie a vorbit cu Ashley despre noul ei film,”Skateland”,ea dezvaluie ca ea si restul gastii - dap, si Kristen Stewart,Robert Pattinson si Taylor Lautner - au fost ambitiosi cand a venit vorba de propriile trucuri in lupta din Breaking Dawn.


“Ei lucreaza cu efecte speciale,dar de fapt cast-ul nostru este foarte atletic”,spune ea pt NextMovie, in exclusivitate.”Toata lumea vrea sa-si faca propriile cascadorii.Cu totii am muncit din greu .Mult din ceea ce o sa vedeti este facut de noi.”
Ea nu ne-a putut oferi mai multe detalii,dar noi banuim ca asta inseamna ca o sa exista ceva alergat,sarituri din partea membrilor armatei Volturi.
sursa

Sam Claflin vorbeste despre Kristen la premiera "Piratii din Caraibe"

Rob vazut plimbandu-l pe Bear prin Toronto

Robert Pattinson s-a speriat de o zebră când filma "Water For Elephants"


Robert Pattinson
Robert Pattinson a fost luat peste picior de echipa de producţie şi actorii din distribuţia filmului “Water for Elephants” după ce a fost fugărit de o zebră agitată. Filmul “Water For Elephants” are acţiunea plasată în lumea circului de acum câteva decenii, când Robert Pattinson era un tânăr veterinar, Reese Whiterspoon o dresoare frumoasă, iar Christoph Waltz e directorul de circ şi soţul dresoarei. Filmările au presupus interacţiunea cu mai multe animale: un elefant, lei, girafe şi zebre.
“Zebrele sunt imposibil de îmblânzit. Una dintre ele s-a tras la o parte şi a început să fugă după mine, iar eu am scăpat. Apoi toată lumea credea că sunt un laş că am fugit şi, se părea că Christoph Waltz se pusese în faţa lui Reese şi a altor actriţe, să le protejeze”, a povestit Pattinson pentru Imdb.
Actorul devenit vedetă cu rolul de vampir nu s-a împăcat cu ideea de a fi considerat laş, aşa că a căutat înregistrarea filmată a incidentului şi a constata că Reese fusese cea care s-a ascuns în spatele lui Waltz pentru a se salva. “Am văzut filmarea şi Reese pur şi simplu la înhăţat pe Christoph ca pe un scut”, a adăugat Pattinson.

Catherine Hardwicke va adapta romanul The Bitch Posse


catherine hardwicke
Titlul The Bitch Posse vine de la un grup de 3 prietene: Cherry, Amy și Rennie, care provin din familii dezorganizate și se atașează una de alta după ce își împărtășesc problemele. Însă în loc să se ajute una pe cealaltă, cele trei își îndreaptă frustrările împotiva colegelor de clasă, cauzând numai probleme, până când ceva începe să le destrame prietenia. Una dintre ele ajunge internată într-un centru pentru bolnavi mintali, alta este prinsă într-un mariaj lipsit de dragoste, iar a treia este o scriitoare care traiește doar pentru aventuri cu tot felul de bărbați.
Fără a avea parte de un buget prea mare și efecte generate pe calculator, Bitch Posse va urmări cruzimea femeilor tinere și consecințele pe care le are asupra lor și a celor din jur.

Trailer Breaking Dawn Part 2