luni, 31 octombrie 2011

Poze Zori de Zi


Manip:Robsten

In Noiembrie se sarbatoreste "Festivalul Saga Amurg"

Grand Cinema Digiplex sarbatoreste in luna noiembrie fantastica poveste, Saga Amurg. Toate filmele seriei vor putea fi vazute în noiembrie la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, pentru a marca sosirea celei mai asteptate pelicule a seriei: Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1.

Primele trei parti ale impresionantei aventuri supranaturale vor putea fi vizionate la Grand Cinema Digiplex in fiecare zi de marti, la preţul special de 15 lei, fiind distribuite de MediaPro Distribution, dupa cum urmeaza: 

Twilight – 1 Noiembrie || New Moon – 8 Noiembrie || Eclipse – 15 noiembrie.

A patra pelicula din serie, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1, va fi lansata la nivel international vineri, 18 noiembrie. Pentru a pregati acest eveniment cinematografic de exceptie, organizat pentru prima data in Romania, Grand Cinema Digiplex va oferi cu o zi inainte o proiectie speciala, neintrerupta, a tuturor filmelor din serie. Punctul culminant al vizionarii va sosi imediat dupa miezul noptii, cand va incepe Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1. Toate cele patru filme vor putea fi vizionate cu un abonament de 75 de lei. Cine doreste sa vizioneze doar avanpremiera de la 00:01 plateste 27 de lei.

Biletele pentru "Festivalul Saga Amurg" s-au pus deja in vanzare incepand cu 24 octombrie si pot fi achizitionate de la Grand Cinema Digiplex.




Nikki Reed & Jackson Rathbone in Rome!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comloading
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Jack Morrissey talks about Breaking Dawn soundtrack, Edward speaking Portuguese and more



Trailer Breaking Dawn Part 2