duminică, 2 mai 2010

Edward Cullen a existat si a murit in 1905

David Slade Tweets about "Eclipse" Re-shoots

More Pic with Rob at Lax -1 may

Kristen ajugand in New York

Lupi identici












Clic pe imegine pentru ai vedea mai bine

Update on eclipse reshoots


David Duchovny - EPAActorul David Duchovny are câteva preferinţe în ceea ce priveşte colegii de breaslă de la Hollywood şi nu îi apreciază neapărat pentru munca pe care o fac sau pentru talentul actoricesc, ci mai degrabă îi plac din punct de vedere fizic.
Duchovny a declarat recent într-un interviu prezentat de Contactmusic, că s-ar gândi să devină homosexual, dacă ar şti că ar face sex cu Robert Pattinson, actorul din seria cinematografică Twilight sau cu regizorul Woody Allen.
Vedeta a spus că nuaceştia doi se află pe lista sa, ci mulţi alţi artişti, majoritatea din lumea cinematografiei.
Actorul de 49 de ani a mai dezvăluit şi alte câteva secrete din viaţa personală, în timpul interviului. A recunoscut că îi place exhibiţionismul, uneori făcând duş afară, în curte.
Mai mult, fără pic de jenă, Duchovny a declarat că îi place să fie faimos, deoarece lumea îl recunoaşte şi de multe ori primeşte tot felul de lucruri gratis.

The Runaways va fi la Sydneoy film festival

Kristen & Elizapeth Perkins

Stephenie Meyer explica coperta 'Breaking Dawn'

'O reprezinta pe Bella. Este coperta mea preferata si am incercat le pun pe toate 3 intr-una singura. Bella incepe ca fiind cea mai slaba si in pericol si ajunge cea mai puternica, hotarand soarta noii sale familii.'

Breaking Dawn arata cea mai slaba piesa de sah -pionul- si se focuseaza pe cea mai importanta -regina-. Chiar daca pe Bella o vedem de la inceput pana la sfarsit, Stephenie crede ca nu a terminat de descris toate personajele. Povestea lui Leah este neterminata si in viitor ar scrie din punctul de vedera al lui Renesmee.
'Daca ar fi sa continui universul Cullen, - si sincer, o voi face pentru mine, indiferent daca voi publica sau nu- naratorii meu ar fi Renesmee si Leah. Probabil la 5 ani, ceea ce inseamna 16-17 pentru Renesmee






6 motive pentru care nu putem trai vara vampiri



Afis Eclipse in Argentina

Stephenie paraseste vancouver

Tort New Moon


Eclipse Soundtrack - Who Do You Want On It?

Informatii despre cast'ul eclipse

Poza noua cu bree

Ashley Green face parte dintre cei mai Beautifful People.Aceasta este o lovitura de la MAG .Uitati-va cat de superba este si fara make-up.

Will Breaking Dawn be rated R?

Twilight Comic


Lea’s Movie Review – Nightmare On Elm Street

Kristen Stewart -2010 costume institute gala





























2010 costume institute gala -gala benefit va avea loc pe 5 mai
Stilistii marca Frederik Fekkai vor fi prin New York pentru balul Met 2010 si vor lucra cu unele din marile celebritati ale Holiwood-ului .Fiecare Salin Fekkai vor fi pline de la Soho pana la cel mai nou look Mark.
Stilistii se vor ocupa de parul urmatoarelor celebritati: Renata Compora, Jessica Alba si Kristen Stewart 

Robert in avion

Kristen parasind vancouver

Great New Robert Pattinson Wallpaper With New Outtake

Robert parasind Vancouver

Robert and Tylor in Lax (1.Mai)

Trailer Breaking Dawn Part 2