joi, 27 ianuarie 2011

Two New Eclipse Behind The Scenes Videos

Poster nou "Chain Letter" cu Nikki Reed

Judd Nelson spune ca Dakota este cea mai buna actrita

Cui ii sta mai bine?


Image and video hosting by TinyPic
Kristen Stewart VS Eliza Dushku y Catt Sadler
¿Quién lo lleva mejor?
sursa

Jackson Rathbone in revista Nylon - poze

Stiri de pe Twitter - Ce se filmeaza saptamana asta

Surse de pe platourile de filmare Breaking Dawn, anunta ca in aceste zile se lucreaza la scenele de dinaintea nuntii. Este vorba de scenele in care Bella se pregateste in casa familiei Cullen, inainte de eveniment. Iar actorul Amadou Ly (in rolul lui Henry din Breaking Dawn) a anuntat pe pagina lui de Twiiter ca urmeaza o petrecere pe platourile de filmare.
 
sursa

Kristen ar putea juca rolul de Alba-ca-zapada

Image and video hosting by TinyPic
Kristen Stewart ar putea primi rolul Alba ca Zapada in Snow White and the Huntsman, o adaptare a basmului "Alba ca Zapada si cei sapte pitici", scris de Fratii Grimm.
Initial, cei de la Universal Pictures anuntasera ca in film nu va fi distribuita nicio actrita cunoscuta, insa se pare ca s-au razgandit, apeland la cea pe care a devenit celebra datorita rolului Bella Swan din seria Twilight. Desi si alte actrite tinere au dat probe (Riley Keough, Felicity Jones, Emily Browning), Kristen Stewart are cele mai mari sanse sa primeasca rolul.
Intre timp, Universal Pictures sunt la un pas de a bate palma cu Viggo Mortensen, pe care il vor in rolul vanatorului.
Spre deosebire de povestea clasica a Fratilor Grimm, Snow White and the Huntsman va pune accent mai mult pe Erick, vanatorul platit de regina malefica Ravenna s-o ucida pe Alba ca Zapada. Regina cea rea ar putea fi interpretata de actrita sud-africana Charlize Theron.
Regia filmului va fi semnata de Rupert Sanders, iar Evan Daugherty va fi cel care va elabora scenariul. Productia urmeaza sa aiba premiera pe 21 decembrie 2012.
sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2