marți, 12 aprilie 2011

Robert Pattinson vrea o pauză?


Actorul din “Twilight” şi “Apă pentru elefanţi” a declarat de curând că vrea să ia o pauză în relaţia lui cuKristen Stewart. Robert Pattinson a mărturisit că amândoi îşi doresc să se axeze pe proiectele pe care le au şi că momentan sunt amândoi foarte ocupaţi. “Sunt prieteni în continuare şi chiar dacă au declarat că vor o pauză, asta nu înseamnă că nu sunt încă un cuplu”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi. Tot acea sursă a declarat că timpul alocat conversaţiilor celor doi la telefon s-a redus considerabil.

Lui Pattinson ii plac femeile mai mari


Desi are o relatie frumoasa si intens mediatizata cu partenera sa din seria "Amurg" in varsta de 20 de ani, Kristen Stewart, Robert Pattinson are o pasiune pentru femeile mai mari decat el.

Actorul de 24 de ani a declarat unei reviste ca timp de mai multi ani a fost indragostit de modelul Kate Moss si ca a avut un poster cu ea in camera. De asemenea, idolul adolescentin a mai spus ca ii plac actritele Linda Blair, Jane Fonda si Ellen Burstyn.

si cu proaspat casatorita Reese Witherspoon (35 de ani) se pare ca Robert a fost pe aceeasi lungime de unda. Cei doi au filmat mai multe scene romantice pentru filmul "Apa pentru elefanti", care va avea premiera pe 22 aprilie in cinematografele de la noi. Sursa: Revista TvMania. 

sursa

O noua posibila sedinta foto cu Rob si Reese

Robert in revista Bravo



Robert Pattinson: Dezvăluiri despre perioada filmărilor pentru “Water For Elephants”, plus poze Exclusive!
robert pattinson


Poze de la petrecerea lui Kristen


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Robsten Kisses Gifs!

Ashley pe twitter

The Hillywood Show's Hilly & Hannah Hindi Talk 'Breaking Dawn'

Kiowa si Tyson pe twitter

poze noi/vechi cu Kristen la premiera filmului " Speak"

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Trailer Breaking Dawn Part 2