joi, 15 aprilie 2010

New pic of Kristen adn Dakota in NY

David in Londra cu howard shore

The Twilight Saga taiwanese poster and trailer



































Pentru Trailer dati Aici

Jackson in calendarul 100 monkeys



Robsten la aeroportul din Londra

Eclipse promo

Kresten Stewart Flaunt Magazine Cover in HQ !!!

Planurile lui Kristen pentru Weekend

am auzit ca Stewart si colega ei Dakota planuiesc o calatorie la Coachella Music Festival.Programul lor initial include si o oprire la petrecerea de la piscina Lacoste ,sambata la o proprietate din Indio,California.


Alte celebritati sunt asteptate incluzandu-i si pe Emilie Hirsch,Rachel Bilson si Lake Bell


Ne indoim ca asta se va intampla dar sa speram ca Stewart si Dakota isi vor arata putin din vocile lor la un studio privat de inregistrari The Voice Project ,un grup ce promoveaza vocea si abilitatea femeilor.

O noua poza cu Robsten in Londra

Unele scene Eclipse vor fi refilmate

Mai multe surse mi-au confirmat ca unele scene cheie trebuiesc refilmate,incluzand scena dintre bella si edward ,in poienita si cateva scene din lupta.Au asteptat saptamani pentru a confirma o data,dar a trebuit sa lucreze dupa programul lui Robert.Initial aveau nevoie de 7 zile ,dar acum din cauza obligatiilor lor ,s-a propus sa lucreze timp de 3 zile cu intreaga echipa.Asta ar trebui sa se intample in Vancouver in urmatoarele saptamani.
Ce e mai interesant e Cine va regiza refilmarile.David Slade este regizorul filmului Eclipse.Dar mi s-a spus ca relatia lui David cu Summit nu e chiar buna .La un anumit punct lucrurile s-au deteriorat inca,chiar considerau sa angajeze pe altcineva pentru refilmari .Numele aruncate pana acum ? Chris Weitz si Chaterine Hardwicke .Chaterine este in Vancouver lucrand la un alt film pe timpul verii.Planuiesc sa intarzie acel proiecr si Hardwicke a fost pe la studiourile si locatiile pentru refilmarile Eclipse.
Cu asta spuse ,Slade si summit comunica acum in termeni mai buni,si inca exista o posibilitate ca el sa se intoarca in Vancouver sa-si completeze filmul.Pana acum nu este nici o decizie finala. 

Trailer Breaking Dawn Part 2