joi, 16 septembrie 2010

Twilight in Romania - Se alege cea mai sexy vampirita


Dupa ce a inspirat Hollywood-ul atata timp, celebrul mit Dracula continua sa-si faca simtita prezenta prin cel mai nou concept de entertainment: "Cea mai sexy vampirita din lume"!
Esti frumoasa, sexy, ai 21 de ani impliniti, dar si atitudinea potrivita care l-ar intimida chiar si pe Dracula?

Inscrie-te in concurs pana pe 5 septembrie 2010 si ai sansa sa fii una din cele 30 de participante la selectia de pe 18 septembrie, din cunoscuta locatie Le Gaga, parcul Herastrau, Bucuresti.

    In urma selectiei, juriul din care vor face parte si frumoasa actrita Nicole Stein si playmate-ul american Tyran Richard, va alege doar 13 norocoase pentru a merge mai departe in Marea Finala din Las Vegas, chiar cu o zi inainte de Halloween, pe 30 octombrie 2010.

Nu uita ca sustinatori din toata lumea te vor vota pe site-urile  vampirenes.com, bamboogroup.ro si bullz-eye.com incepand cu 25 august 2010!

    Si asta nu e tot! Ai auzit de renumitul fotograf Paul Miller? Cu siguranta ai auzit si de Castelul Bran! Ce au in comun cele doua? O sedinta foto la care poti participa doar daca esti una dintre cele 13 vampirite selectate.

    Mai mult, Bamboo Group  te rasfata cu o calatorie de 10 zile prin New York, Atltantic City, Los Angeles, Palm Springs si Las Vegas. Pentru ca meriti si pentru ca nu intamplator te aflii in grupul celor 13 Vampirite!

    Pe 3o octombrie, chiar cu o zi inainte de Halloween, la incoronarea “Reginei vampirite” din Marea Finala organizata la Bellagio Resort Casino din orasul luminilor Las Vegas, printre cele mai importante personalitati ale lumii vor fi prezenti: Donald Trump, tenismenul Ilie Nastase, renumitul actor Dustin Hoffman, Natalie Portman, presedintele Steaua Rangers Entertainment Group- Cristian Cirlan, actrita Nicole Stein, playmate-ul american Tyran Richard, producatorul “Twilight”,  Michael Becker si multi altii.   
Las Vegas va avea ocazia, datorita celebrului designer Catalin Botezatu, sa gazduiasca in premiera mondiala lansarea primei linii demoda cu tematica de vampiri.
    Si iti mai vindem un secret! Sursa de inspiratie a concursului a fost calendarul lansat de celebra echipa de hochei pe gheata Steaua Rangers, in care au aparut jucatorii echipei, alaturi de cele mai sexy vampirite din Transilvania. Calendarul a facut furori in America si a atras atentia lui Michael Becker, producatorul cunoscutului film Twilight, care va veni special in Romania pentru a face un reportaj despre acest concurs, insotit de Kiowa Gordon, actorul din Twilight “New Moon”.  

    Inregistrarea va fi transmisa in SUA prin cunoscuta retea de cablu
TV SUA MESN, care furnizeaza programe de sport si entertainment, compania fiind si producatoarea evenimentului din Las Vegas.

    Organizarea de catre Bamboo Group a singurului concurs care promoveaza frumusetea romancelor pe plan mondial ofera Romaniei ocazia de a demonstra ca poate da tendintele in entertainmentul mondial!

    Trimite un mail cu datele de contact, motivul pentru care doresti sa participi la concursul “Cea mai sexy vampirita din lume” si maxim 5 fotografii reprezentative pe adresele: lasvegas@bamboogroup.ro pana pe 5 septembrie si poti fii chiar TU norocoasa castigatoare!

Poze noi/vechi din versiunea ruseasca a ghidului ilustrat Twilight

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

Cui ii sta mai bine?



Blake Lively sau Ashley Greene?
sursa

Poza noua cu Taylor si Kristen pentru EW


sursa

Bryce Dallas Howard in LAX

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
sursa

Peter la ecranizarea speciala "Buried"

Photobucket
sursa

Ashley la parada modei lui Scott L'Wren


sursa

La ce te uiti Rob?


sursa

2 poze noi cu Kristen pe platourile OTR



sursa

Cui ii sta mai bine?

ChanelF2008
Claudia Schiffer ChanelKristen Chanel 3
Claudia Schiffer                                                                         Kristen Stewart
Rachel Bilson Chane;
Rachel Bilson

Poze noi/vechi cu Kristen la premiera TR in NY

jasonhowardphotography > Kristen Stewart
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
sursa

Ricci vorbeste despre Rob si scena de sex in Bel Ami



Imi place cat de usor l-ai numit pe R-Patz.Esti o fana Twilight?
Ok,in primul rand,publiciştii te antreneaza sa-ti spui meritele alaturi de colegii tai.Eu nu prea sunt o fana a culturii pop - daca implica parasirea sufrageriei mele - deci n-am vazut niciun film Twilight, si cred ca l-am pierdut cand era la Starz.Dar Rob este o persoana minunata.

Voi aveti o scena de dragoste in Bel Ami?
Da.Dar el e ca cel mai bun prieten al fratiorului tau,deci noi radeam unul de altul tot timpul.El credea ca e scandalos cat de confortabil ma simteam goala.Eu spuneam,"Asta pentru ca eu am 20 de ani mai multi decat tine".Serios,niciodata in viata mea nu m-am simtit mai batrana.

Cast-ul la Twicon in Chicago

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Trailer Breaking Dawn Part 2