duminică, 11 iulie 2010

Breaking Dawn Trailer (Fan Made)OMG THAT IS AMAZING!!!


SURSA

ROBERT PATTINSON. BIOGRAFIA NEOFICIALA

LedaBooks

„Eram neconditionat si irevocabil indragostita de el.” – Amurg de Stephenie Meyer
Aceste vorbe devenite celebre ale Bellei Swan despre Edward Cullen s-au adeverit pentru milioanele de fani de pretutindeni in privinta simpaticului Robert Pattinson. Talentat, frumos de pica si la fel de apetisant precum personajul pe
care-l joaca pe ecran, Robert este acum dorit de toata lumea. Ce poveste se ascunde in spatele ochilor sai mistuitori si cum a ajuns el imaginea pe care oricine si-ar afisa-o pe perete?
Misterul de care s-a inconjurat enigmaticul actor e descifrat in aceasta biografie neoficiala: de la copilaria sa londoneza, trecand prin rapida-i ascensiune in lumea starurilor, pana la postura lui actuala, de „bucatelul” cel mai ispititor al Hollywoodului – orice detaliu al vietii lui Robert este disecat si pus pe tapet.
Virginia Blackburn schiteaza un portret frapant al acestei figuri iconice, indiferent daca-i descrie talentele actoricesti si calitatile de muzician sau ne desfata cu intamplari anecdotice mai putin cunoscute legate de el. Biografa ii cerceteaza inspiratia si ambitiile si scoate la iveala secrete de culise din filmarile seriei Harry Potter, ca si barfe de ultima ora din lumea filmelor Amurg.
Robert Pattinson este cea dintai biografie consistenta a acestei noi senzatii a ecranului. Iata, in sfarsit, povestea cuceritoare a lui Rob, pentru fanii lui de pretutindeni… s-o citeasca si sa se bucure de ea.
Pentru a cumpara cartea dati AICI

Producatorul seriei Twilight se roaga ca Robert Pattinson si Kristen Stewart sa ramana impreuna


Robert Pattinson şi Kristen Stewart | foto NorthFoto
Încă nu se ştie 100% care este relaţia dintre cei doi actori, dar toată lumea continuă să speculeze că între Pattinson şi Stewart există o idilă de ceva timp. Producătorul seriei Twilight, Wyck Godfrey, este convins că cei doi sunt mai mult decât simpli prieteni şi îşi doreşte ca statutul lor să rămână acelaşi, din moment ce vor împărtăşi în continuare acelaşi loc de muncă.
"Doamne, sper să rămână împreună, pentru că ar fi extrem de ciudat să îi vezi lucrând împreună după o despărţire furtunoasă", a declarat Godfery"

Fan Made Robert Pattinson Video


SURSA

Clevver TV Video – Dakota Fanning Is Marie Claire’s August Cover Girl


SURSA

Mai multe poze cu Kristen dupa concertul Bobby Long





Mai multe poze After Party




SURSA

Diferite coperti pentru Zori de zi


SURSA

Alex a visat-o pe Kristen

Billy pe twitter

Ashley le multumeste fanilor

Inca o poza Bazzar [fara tag]

Photobucket

Poze noi cu Rob




Kellan in revista GQ [italia]






SURSA

Ashley in gevista Bliss Agosto






SURSA

Poster BD fan made

Ashley in vizita la niste prieteni [10 iulie]


Lil C e team Edward

Trailer Breaking Dawn Part 2