miercuri, 9 iunie 2010

Vovlvo Contest

New Eclipse Clip – Jacob Brings Bella Back Home



Multumim D3D3YA

Peter vorbeste despre Rob


Interview Taylor

NINE TO FIVE i-a luat interviu lui Taylor Lautner,probabil mai bine cunoscut sub numele personajului sau Jacob Black,care lupta impotriva vampirilor,tranformandu-se intr-un varcolac.Majoritatea stiti povestea.O tanata fata se indragosteste de un vampir,vampirul pleca ca sa o protejeze,ea e distrusa,varcolacul devine prieten bun cu fata si se indragostesc,vampirii se intorc si triunghiul dragostei se formeaza.

Promotia australiana a lui Lautner a fost agitata.Chiar si-asa,el mi-a spus ca este intuziasmat sa viziteze tara si ca fanii au fost foarte politicosi.Dar se pare ca fiecare vrea o bucata din stea.Deci cum reuseste cineva asa de tanar (a implinit 18 in februarie) sa se descurce cu tot acest succes si aceasta faima?

"Conteaza sa ai in jurul tau oameni cu care ti-ai petrecut mereu timpul,cei mai apropiati prieteni si familia si pur si simplu sa nu schimbi partea asta",spune el.

"Traiesc 2 vieti diferite.Intru in lumea Twilight si imi fac treaba - si asta e - o treaba - si apoi te duci acasa,si ai revenit la familia si prietenii tai si traiesti aceeasi viata pe care ai trait-o inainte"

Dar viata nu poate fi atat de simpla.El este cel mai platit adolescent din lume; paparazzii il urmaresc la fiecare miscare ; apare pe copertile revistelor si choar Oprah este fana.

Cu siguranta nu te poti intoarce asa usor la normal.

"(Viata mea e) diferita;bineinteles ca nu este normala - eu inca nu pot sa ma descurc.

"Stii ca o sa pasesti afara si ca acolo o sa fie paparazzi si fani,dar tot este o surpriza",spune el.

"Cel mai important lucru este ca nu poti lasa asta sa-ti schimbe viata sau sa te afecteze prea mult pentru te va inebuni"

[...]

S-a zvonit ca regizorul New Moon s-a gandit sa-l inlocuiasca pe Lautner din cauza marilor schimbari fizice ale personajului sau,in al doilea film,dar Lautner s-a antrenat din greu,timp de un an pentru a-si asigura locul in saga,castigand 14 kg pentru a-si relua rolul.

Poate ca daca ar fi fost ales pentru personajului vampir al lui Robert Pattinson,Edward Cullen,el ar fi tinut un regim strict.
El cateodata se intreaba cum ar fi sa fie pe "partea cealalta"

"Doar ca sa vad cum ar fi,doar pentru ca lucrez cu vampirii,vreau sa gust putin din asta",spune el.

Dar vampir sau varcolac,faima le-a oferit acestor Twi-staruri multe oportunitati.
Adoratie,bani si poate chiar putere.Va fi interesant de urmarit calatoria acestor staruri Twilight.
Lautner,in special,are o lunga cariera in fata lui.Din ce a vazut acest jurnalist,maturitatea lui va fi cheia lungii sale cariere.

Taylor despre Kristen Stewart:"Kristen este o fata minunata;suntem prieteni foarte apropiati,asa ca [media] poate sa spuna ce vrea,nu imi va afecta parerea despre ea."

Taylor despre Robert Pattinson:"El este unul dintre cei mai amuzanti oameni pe care i-am intalnit vreodata.Are un complet diferit sens al umorului,dar nu ma pot opri din ras cu el.Oricand trebuie sa filmam scene in care eu trebuie sa-l urasc si sa tip la el,imediat ce se striga taiati eu incep sa rad la el ,asa ca e greu sa fii rau cu un tip atat de dragut."

Taylor despre Dakota Fanning:"Ea este ridicol de talentata.Am crescut urmarindu-i filmele,unul dintre favoritele mele dintotdeauna in care apare ea este 'Man On Fire',asa ca a fost destul de cool ca ea sa faca parte din asta"

Taylor despre drama Taylor Swift/Kanye West de la VMA:"Nu stiam ce se intampla.[La putin timp dupa ce Lautner a premiat-o pe Swift cu un premiu Video Music,West a dat buzna pe scena,luand microfonul de la Swift pentru a anunta ca Beyonce merita acel premiu].Credeam ca joaca teatru.Cand el [Kanye] a coborat de pe scena si ea [Taylor] s-a intors si i-am vazut fata a fost primul moment in care imi spuneam ,sunt atat de confuz acum.A fost asta real?"

First Photos of Riley (Xavier Samuel): THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE

Un alt tatuaj Twilight

Twilight: Ashley Greene: Robert Pattinson e sexy, dar nu intelege femeile

Succesul de care se bucură colegul ei în rândul femeilor nu o impresionează câtuşi de puţin pe Ashley Greene. Interpreta lui Alice Cullen din „Twilight” spune că nu ar putea fi niciodată cu cineva ca Robert Pattinson. Motivul?  „E un tip sexy, dar nu are acel vino-ncoace. Primeşte multă atenţie din partea lor, însă nu înţelege femeile, pentru că, înainte de «Twilight», era un simplu tip din «Harry Potter». Când l-am cunoscut, nu am simţit nimic”, spune frumoasa de 23 de ani. 

http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/03/greene-gathegi/ashley-greene-edi-gathegi-twilight-dvd-03.jpg

Cu totul altfel stau lucrurile în ceea ce-l priveşte pe celălalt frate al ei din film, Kellan Lutz. „Da, cu el m-am gândit să mă cuplez”, a mai spus Ashley.

Sursa

Clevver TV Video – Kristen Stewart Fame Comic Book Preview

Twilight inspired fan art

Fan Made Eclipse Posters

Video cu Rob la MMA


New Eclipse Clip

Longer Eclipse Clip them MMA's

Dakota in New York ( 8 iunie)

Anna ajugand in Londra ( 8 iunie)

Girl Talk: Robsten & Zanessa At 2010 MTV Movie Awards

Peter pe Twitter

Poza noua cu Kristen la MTV

Trailer Breaking Dawn Part 2