joi, 2 septembrie 2010

Poza noua cu Robert pe platourile New Moon


sursa

3 poze noi cu Kristen

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.com
sursa

Interviu Sabrina Frank


O mai tineti minte pe Sabrina,cea care o interpreteaza pe Vera in "Eclipse",prietena umana a lui Rosalie?Revista "Glamour" din Germania a publicat un scurt interviu cu norocoasa actrita.

Ai facut cunostiinta cu Robert Pattinson?
Da,am stat de doua ori cu el la masa.A fost o situatie foarte calma si placuta.De asemenea,am cunoscut-o si pe Kristen.Ii respect pe cei doi pentru tot ce fac si sunt foarte fericita ca am avut ocazia sa-i cunosc.
In acea perioada,circulau zvonuri despre relatia celor doi.Ai vazut tu ceva?
Nu.Cred ca o singura data i-am vazut impreuna,dar se comporta mult prea profesional ca sa fie prinsi sarutandu-se la filmari.
Spune-ne cateva mari evenimente pentru tine de la filmarile "Eclipse"
Faptul ca i-am intalnit pe Rob si pe Kristen si ca am vazut cat de umani cei doi sunt..Mi-ar placea sa-i pot ajuta cumva.Sunt urmariti peste tot si nu au un moment pentru ei.De asemenea,am fost luata in serios ca actrita.David Slada mi-a dat ocazia sa vorbesc despre film in trailer,ca oricarui alt actor.Totul a fost grozav.
sursa

Kristen/Bella in rochie de mireasa

Poza noua/veche cu Rob pentru Details


sursa

Un scurt interviu cu Melissa Rosenberg


E!Online are un nou interviu cu Melissa Rosenberg.Cand a fost intrebata despre scena nasterii din Breaking Dawn ,Melissa a spus:
Scenarista Melissa Rosenberg mi-a spus ca a fost in Baton Rouge cu regizorul Bill Condon pentru a face script-uri pentru cele doua filme BD
"Lucram la asta"spune Rosenberg despre sosirea copilului jumatate om jumatate vampir pe nume Renesmee "Si lucram asa de mult la ea pentru a fi la fel de intensa ca si in carte"
"Nu cred ca este vorba despre cantitatea de sange pe care trebuie aratata"spune Melissa"este vorba despre intensitatea acesteia.Este pe fetele lor.Totul este din punctul de vedere al Bellei atunci cand vedeti ce se intampla .Cred ca va fi destul de intens"

New pic with Kristen Marylou

Image and video hosting by TinyPic
sursa

Anna la un eveniment Instyle

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
sursa

Celebrităţi fără machiaj!

Daca vreti sa vedeti cum arata actritele cu si fara machiaj,priviti aceste imagini.





Iar pentru a vedea mai multe vedete de la Hollywood, click aici
sursa

Ashley ii da batai de cap lui Joe , ca sa-i pastreze interesul

Ashley Greene considera ca daca il innebuneste pe Joe Jonas se asigura ca el va ramane interesat de ea. Un prieten al ei a delcarat recent pentru revista Heat ca Ashley il place foarte tare pe mijlociul din trupa The Jonas Brothers, dar nu-i permite sa se apropie prea mult de ea, ca sa se asigura mai intai ca si el o va placea la fel de tare.   
Ashley stie ca daca cedeaza prea usor Joe isi va pierde rapid interesul si va trece la o alta cucerire, asa ca il tot amana, iar asta il innebuneste”, a spus acesta.
Zvonuri legate de o relatie amoroas aintre cei doi au aparu in presa inca de la inceputul lui iulie, cand Ashley si Joe au fost imprena la un concert al celor de la „Kings of Leon”.
Ei au fost surprinsi chiar si sarutandu-se, in Soho, New York, pe 20 august, dupa ce au fost impreuna la cumparaturi si pentru a lua masa in oras.


Breaking Dawn Casting Update: Rami Malek as "Benjamin"

Care Edward este favoritul tau?

Au inceput auditiile pt Renesmee


Kayla D. [Divenere] de la MMG Management in Montreal a fost chemata sa fie vazuta de directorului castingului Twilight Saga pentru noul film "Breaking Dawn". Kayla este luata in consideratie pentru rolul lui Renesmee ,fica lui Edward si Bella [Robert Pattinson si Kristen Stewart] .Aceasta este o auditie importanta pentru Kayla de cand a fost descoperita in iulie la IPoP!
sursa

2 poze noi cu Jamie



sursa

Robert pe lista cu cei cu care perechea ta te-ar lasa sa dormi


Topul celor mai faimoase/faimosi 10 femei si barbati ce perechilor vor lasa perechea lui sa doarma-si ce nu se vor califica ca infideli,mai cunoscuta ca "LISTA" a castigat cu numele Robert Pattison inclus. Un studiu a aratat ca Brad Pitt si Megan Fox sunt primii dintre celebritatile ce sunt pe lista.

Aici cele 10 raspunsuri cele mai populare ale femeilor:
1. Brad Pitt – 69%
2. Johnny Depp – 67%
3. Gerard Butler – 66%
4. David Beckham – 63%
5. Robert Pattinson – 61%
6. Ashton Kutcher – 58%
7. George Clooney – 57%
8. Justin Timberlake – 54%
9. Will Smith – 52%10.
 Hugh Jackman – 51%

Premiile "SPIKE SCREAM 2010"



 Filmele Saga Twilight si unii dintre actori au fost nominalizati la premiile "Spike Scream A ward 2010",daca vreti sa vedeti nominalizarile si sa vedeti cum ii puteti vota,noi ii vom pune in continuare.

Cel mai bun film de fantezie: THE TWILIGHT SAGA ECLIPSE
Ultimul strigat:THE TWILIGHT SAGA ECLIPSE
Cel mai bun actor de fantezie:ROBERT PATTINSON
Cea mai buna actrita de fantezie:KRISTEN STEWART
Interpretare revolutionara:XAVIER SAMUEL
PENTRU A VOTA AICI 

Kellan Lutz: M-am saturat sa fiu doar o bucata de carne


Este constient ca imaginea contribuie din plin la succesul lui, dar Kellan Lutz nu isi doreste sa fie cunoscut doar pentru asta.

lutz

„Producatorii si studiourile stiu ce se vinde. Este dragut sa fii unul dintre tipii care pot ajuta la vanzarea unui film doar scotandu-si camasa", a marturisit starul din „Twilight".

Actorul a fost recent catalogat drept posesorul celui mai frumos trup al verii 2010, de catre revista „Men's Health", insa a tinut sa precizeze: „A nu se intelege ca vreau sa fiu o bucata de carne tot restul carierei mele. Este nostim cand ti se cere sa faci un talk show si apoi e urmat de cererea de a-ti da jos camasa", a completat vedeta.

Ashley Supporting Joe Jonas In Michigan



sursa

Kellan la Studio City,California

Image and video hosting by TinyPic





sursa

Jackson Rathbone Covers TROIX Magazine Debut Issue

Trailer Breaking Dawn Part 2