joi, 17 februarie 2011

Kellan Lutz @ Las Vegas Project Show - 15 feb

Zvon:Actorul JD Pardo este Nahuel in BD?

Outtakes Vanity Fair US si Vanity Fair Italy UHQ

                              

Vanity Fair Italy
  

Poze vechi cu Ashley pt Sawy Magazine

Bella & Edward mentionati in Greek

Un nou proiect pentru Dakota Fanning - "Mississippi Wild"

Dakota FanningRyan Donowho
Dakota Fanning şi Ryan Donowho vor juca impreuna în thriller-ul "Mississippi Wild", iar Robert Duvall, Mickey Rourke şi Forest Whitaker vor face parte din distributia filmului. Noul proiect al Dakotei, urmareste povestea unui adolescent, care urmează să fie jucat de Ryan Donowho, care trebuie sa fuga impreuna cu prietena lui (Dakota) după ce a furat diamantele unui gangster local. Mickey Rourke va juca rolul gangsterului. Producţia este prevăzută să înceapă pe 21 martie in Atlanta.


Stop cadru scena de sex din The Twilight Saga: Breaking Dawn 1

Stop cadru scena de sex din The Twilight Saga: Breaking Dawn 1

Dacă nu mai poţi aştepta până pe 18 noiembrie 2011, când The Twilight Saga- Part 1 îşi va face debutul pe marile ecrane, atunci fotografia aceasta este pentru tine. Cei de la Summit Entertainment au lansat imaginea, preluată de Cinemablend, la o calitate mai bună, după ce săptămâna trecută cei de la Entertainment Weekly publicaseră în ediţia lor tipărită o parte a aceleaşi fotografii.


Cu o tonalitate caldă, diferită de culorile ceva mai tari şi mai închise din film, imaginea e mai mult decât sugestivă. Bella şi Edward se bucură de prima noapte de după nuntă în Rio de Janeiro, un moment plin de tensiune erotică, în care cei doi cedează total pasiunii. Clipele de bucurie sunt însă scurte, sarcina Bellei urmează la scurt timp iar naşterea o poate costa viaţa. Edward o salvează însă, iar gestul său îi oferă imortalitatea dar şi caracteristicile sale neobişnuite.

Naşterea lui Renesmee ar putea încheia, conform producătorului Wyck Godfrey prima parte a Breaking Dawn, urmând ca cea de-a doua, cu lansarea stabilită pe 16 noiembrie 2012, să abunde în suspans şi acţiune, totul având drept miză chiar vieţile celor doi îndrăgostiţi şi ale deosebitei lor fiice.
sursa




Mai multe poze cu Robert si Kristen la nunta din aug 2010

Trailer Breaking Dawn Part 2