marți, 2 noiembrie 2010

Imagini noi pe cardurile Eclipse








sursa

Mastile de Halloween ale lui Charlie si Alex


sursa

Poza noua/veche cu Kristen din italia


sursa

Tinsel Korey - New Photoshoot





sursa

Poza noua cu Charlie,Julia si Chaske


sursa

Mai multe informatii despre filmarile Breaking Dawn in Rio


Foforks a incercat din greu sa obtina mai multe detalii despre calatoria actorilor si echipei Breaking Dawn in Brazilia,si am facut rost de niste informatii foarte interesante de la surse demne de incredere
  • prima informatie este ca Stephenie Meyer ar trebui sa vina in Brazilia impreuna cu Rob si Kris ,pentru a acompania filmarle.Da,ea,autoarea,trebuie sa paseasca pe teritoriu brazilian ,un rolul unuia din producatorii filmului.
  • A doua informatie este ca Taylor vine ; aceasta este speculatie si de asemenea Mackenzie Foy .Doar Rob si Kristen ,Sebastiao Lemos si Carolina Virguez ar trebui sa participe la filmarile de acolo ,ceea ce ar avea sens.
Informatiile de la alte surse ne spun ca echipamentul pentru filmari va fi inchiriat in Sao Paolo si transportat in Rio.Se presupune ca doar cu inchirierea acelui echipament,ei vor cheltui aproximativ 1 milion de Reais [in jur de 600.000 $ ].Elicoptere au fot inchiriate pentru filmarile aeriene si 3 insule diferite au fost luate in consideratie pentru filmari.

Cat despre locatia LAPA,de la informatia obtinuta ,este posibila pentru o scena a celor doua personaje principale intr-un taxi ,la sosirea in Rio de Janeiro,pentru ca au nevoie de un loc aglomerat ,cu multi oameni si iluminare puternica.
Paraty intradevar va fi sediul pentru echipa si cast ,care vor fi impartiti in 2 locatii luxoase.De asemenea se poate ca unul dintre hanuri sa le serveasca drept locatii pentru scenele interioare in casa de pe insula Esme .O companie de securitate a fost angajata pentru ai proteja pe actori si membrii echipei pe timpul intregii sederi si masinile blindate deja au fost rezervate.

Kaure,menajera de pe insula Esme si prima persoana care realizeaza ca Bella este insarcinata ar trebui sa fie portretizata de Carolina Virguez ,o actrita brazilianca,cu multe premii si nominalizari in Best Actress in mai multe filme.

Vor fi 4 zile si jumatate de filmari.

Unii membrii ai echipei ar trebui sa ajunga inaintea actorilor pentru a "pregati terenul" si sa se intalneasca cu furnizorii de servicii.Pe 11 noiembrie ,probabil va exista o intalnire intre acesti oameni.

O profesoara de portugheza de asemenea ar trebuis a faca parte din echipa.
Despre cazari: 
Ziarul O Globi a raportat recent ca ei ar trebui sa stea la Copacabana Palace Hotel ,care gazduieste aproape toti artistii ce vin in Rio ,cum a fost in cazul celor de la U2 si Rolling Stones ,dar acest hotel este foarte departe -cam 3 ore [ cu masina] de locatiile filmarilor ,oricum daca elicopterele sunt folosite pentru transport ,in mai putin de 30 de minute ar trebui sa ajunga la locatie si asta ar confirma ca hanurile sunt folosite ca set-ul pentru casa de pe Insula Esme si scenele interioare.
Scena de sex din apa:

Din cate am aflat ,aceasta va fi o scena foarte Hot si splendida si necesita camere subagvatice si de asemenea filmarile cu elicoptere si barci.Imaginati-va asta! Dupa tot ce se intampla in apa,in ultimul minut camera se muta pe luna ,iar publicul inebuneste.

Poza noua cu Mackenzie


sursa

Clip of Mackenzie Foy On Hawaii Five-0

Christian Serratos FHM Video

Ashley şi Joe în Ecuador! ..


sursa

revista Quen



imagem007z



imagem009g

imagem006s

imagem005u

sursa

Dakota la cumparaturi de Halloween

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Kellan alaturi de Samantha Ronson la petrecerea de Halloween



Kellan de abia asteapta sa fie tatic


Image and video hosting by TinyPic
sursa

Poze noi cu Kristen

Aceste poze sunt din august,cand filma OTR.

PhotobucketPhotobucket

Trailer Breaking Dawn Part 2