sâmbătă, 17 iulie 2010

Concurs Twilight


Cei de la www.cinema8.ro organizeaza un nou concurs unde puteti castiga premii "Twilight" .Tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti un scurt text despre filmul preferat din seria Amurg si sa-l trimiteti pe site prin formularul de contact.Puteti castiga : Figurina Edward Cullen,Set 2 bratari silicon New Moon sau Poster Twilight Eclipse.
Mai multe detalii Aici.
Sursa

Funny


Sursa

Taylor and Kristen Funny Moments

Breaking Dawn Fan Made






BooBoo facand cumparaturi de la Armani

Adolescentii isi transforma caninii in “colti”



Fanii americani ai filmelor din seria Twilight recurg la stomatologi pentru a se echipa cu o pereche de colti de vampir – un bizar omagiu adus personajului principal, Edward, vampirul-cel-seducator.

Dentistii aplica pe canini un material compozit de culoarea dintilor naturali ai pacientului si il modeleaza, obtinand niste canini falsi, mai lungi - fara a exagera -, vizibili atunci cand pacientul zambeste (sau ranjeste?!)

Procedura dureaza cca. 15 minute si costa aproximativ 200 USD.

Inception Red Carpet Fashion Recap: Kellan Lutz & Leonardo DiCaprio

Taylor Lautner’s Co-Star Wants Him

Kellan Lutz at "Bowling With The Stars" at Lucky Strike in Hollywood

Un alt interview cu Robert


Ti-a spus vreodata unul dintre prietenii tai Edward?
Oamenii mi-au spus Edward, nu familia, asta r fi fost ciudat. Prietenii poate au facut-o ca sa ma necajeasca. Nu stiu ei despre Twilight, dar multi au aflat despre treaba asta cu R-Pattz, asa ca unul dintre ei asa ma striga, el crede ca e ilar.
Edward poate citi gandurile. Daca ti-ar putea auzi gandurile, cum ar suna?
Liniste totala, praf suflat de vant. Sau poate putin zgomot alb.
Cu ce aspecte din Edward te identifici?
S-a schimbat putin in filmul acesta. In primele doua, cred ca avea sentimentul ca nu se poate conecta cu nimeni si nimeni nu se poate apropia de el. Su eu eram "Nu vrea sa vorbesc cu nimeni". Ma simteam asa cand eram mai tanar, dar acum am crescut.
Esti un traditionalist ca Edward?
Asta este foarte pronuntat in acest film, si respect asta, dar cand lucrez la alte filme, vreau sa joc personaje fara moralitate. Nu simt ca trebuie sa ii sustin valorile, dar le respect. Cred ca sa curtezi este un lucru bun, dar doar daca este placut. Unii oameni se cunosc intr-un bar si poate in noaptea aceea si dorm impreuna iar apoi isi petrec restul vietii impreuna. Asta nu conteaza.
Cu siguranta esti un personaj fara moralitati in urmatorul tau film, "Bel Ami".
Da. Este ceva amuzant la "Bel Ami", trecand de la Edward la un tip care abuzeaza de femei pentru a scoate bani de la ele. Edward, frate n-ar fi de acord, si eu m-am gandit la ironia asta super amuzanta. In "Bel Ami" toate femeile cu care personajul meu se culca, toate au o atractie pentru el, asa ca el incepe aventura cu ele si apoi le distruge viata.
Esti mult mai putin intens decat Edward, asta e clar.
Nu stiu, cred ca se poate un multe feluri. Cred ca principalul este felul lui de a gandi iar eu nu sunt asa. Nu cred ca sunt atat de absolut ca "Nu pot fi cu iubita mea, ma omor~". Cred ca este o treaba de adolescenti.
Poti merge undeva fara sa fii urmarit?
In Los Angeles, uneori pot. Mi-as dori sa mai am costumatia de la "Bel Ami, era o deghizare buna. Dar in L.A. este cu siguranta mai greu decat in Londra, desi oamenii in Londra s-au mai schimbat. Cel mai bun lucru la Marea Britanie este ca respectul ii opreste pe oameni de multe ori sa vina la tine sa iti spuna ceva. Sunt rusinati sa te priveasca in ochi. Mergeam foarte des la un magazin HMV si la un moment dat aveau postere si ma ingrijorasem ca vor incepe sa ma acosteze cu intrebari sau mai stiu eu ce, dar cei de la tejghea nici macar nu m-au privit insistent desi erau postere peste tot. 
Cum te ascunzi de paparazii in Londra?
Nu pot sa cred ca am fost pozat recent ca imi cumparam chiloti cu cel mai bun prieten al meu la "Mark & Spencer". Erau la cinci pasi de mine, vroiam sa avem o zi linistita si ei m-au pozat ca-mi cumparam chiloti!
Deci te si amuzi?
Da, singura data cand incep sa streseze este atunci cand incep sa-mi sune familia sa le ceara povesti cu mine. Asta imi sta in drum. 99% din lucruri sunt inventate. Cu cat mai multe sunt reportate, cu atat mai mult ma afecteaza in cariera. Daca esti in revistele de barfe in mod constant oamenii vor crede ca nu sunt un actor, ci un om barfit si atat.
Vrei sa te retragi in plina glorie?
Vreau sa produc un film. Va fi atat de satisfacator sa ma intorc sa ma duc la munca fara sa ma machiez si sa ma costumez. Stai in spatele monitorului si nici macar nu ai aceeasi responsabilitate ca si regizorul.
Ai spus recent ca tu crezi ca s-ar putea sa mori la 30 de ani. Care e povestea?
Vorbeam despre norocul care se termina. Cand faceam interviuri pentru Harry Potter, ma gandeam ca nu vreau ca ala sa fie tot norocul in viata mea. Asa ca acum sunt ridicol de norocos si ma intreb daca voi suferi vreo pedeapsa primite de mainile Universului si la 30 de ani voi muri. Imi place sa cred in soarta, pentru ca ma absoarbe pe mine de orice vina.
Lucrezi cu animalele in "Water for elephants". Cum e?
Aproape zilnic lucrez cu un animal exotic, sunt scene in care duc bivoli si elefanti la custi. Este o nebunie,la un moment dat sunt muscat de brat de un leu fara dinti. Ei ma asigura, stai linistit, face asta mereu si eu balbai un bine. Dar trebuie sa-l convinga sa muste mai tare, pentru ca e gentil sau ma linge pe mana.
Este adevarat ca il vei interpreta pe Kurt Cobain in filmul "Nirvana"?
Cateodata lucrurile astea doar apar. Iubesc Nirvana, daca i-ai iubi un pic mai mult as fi rusinat.Am vazut comentarii, cum ar fi cel al lui Courtney Love "Ce dracu? Nu este potrivit pentru rol" si eu pun fata de "Eu am spus dracului nu, vaco!Nici macar nu mi s-a pus pe tava o oferta pentru ca sunt prea inalt, nu pot sa cant ca el si nici nu seman cu el. E ridicol!.
Sursa

Poze noi cu Robert


imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com

Kellan aseara la BOA Steakhouse

Billy la "Amica Style Trunk Show"


Sursa

Kellan la Bowling

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.comimagebam.com

imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.com

Mai multe poze cu Taylor la filmarile Abduction

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.com

Xavier in "The loved ones"



Trailer Breaking Dawn Part 2