joi, 23 septembrie 2010

Funny : Reactiile lui Kristen la photoshoot-urile lui Rob & viceversa


Ashley pe twitter

Robert Pattinson, Ian Somerhalder, Stephen Moyer & More! Which Sexy Vampire Has The Best Style?

 















VOTATI AICI

Robsten Fan made

Despre Robsten


A fost cam liniste in sectorul Robsten in ultimele luni.Asta din cauza ca Robert Pattinson si Kristen Stewart au petrecut putin timp impreuna,amandoi fiind ocupati cu noi filme si noi proiecte.

Dar in ciuda titlurilor revistelor,cuplu face foarte bine.De fapt,Rob a vizitat-o recent pe Kristen pe platourile On The Road in New Orleans.Cineva care a lucrat la acel film a impartasit aceasta poveste cu Perez Hilton:


"El s-a purtat foarte profesional in timp ce ea filma.El evident stia procesul.Toata lumea din echipa il iubea.El era vorbaret,mai mult vorbea despre sport,Londra si despre faptul ca se pregateste pentru filmarile Twilight.Mereu spunea cat de fericit este ca are niste timp liber si cat de relaxat se simte.
Rob si Kristen stateau mai mult impreuna pe set,dar de asemenea petreceau timp in trailerul ei.Nu au existat inregistrari sau filmeri ,dar era evident ca sunt impreuna ca un cuplu.
La sfarsitul fiecarei zile,ea si Rob plecau impreuna.Toata lumea presupunea ca se duc direct acasa.Se intorceau impreuna pe platouri de dimineata."

Ashley Green pe twitter cu Eva Longoria


 sursa 

New 'Fame Comic Book: The Cast Of Twilight'!


Photobucket

Cameron Bright by DeSha

imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

Nikki la premiera 'The Last Day Of Summer" din LA - 22 sept




sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2