miercuri, 8 septembrie 2010

Tinsel, Julia si Alex Vanity Nightclub

http://i51.tinypic.com/2ynp5jm.jpg
imagebam.com imagebam.com

sursa

Eclipse relansat pt ziua de nastere a Bellei

Iata anuntul de pe pagina oficiala de facebook Twilight Saga:Pentru celebrarea zilei de nastere a Bellei,Eclipse va fi relansat in cinema-uri in toata tara,vinerea aceasta!Este ultima voastra sansa sa il vedeti pe marele ecran alaturi de prietenii vostrii.

Eclipse DVD Details - Rob/Kristen Commentary?

Nu se stie daca este adevarat,dar sa speram ca este.
Pe Video/DVD : 4 decembrie DVD/BD 
Special Features 2 Comentarii Audio : Rob Pattinson & Kristen Stewart; Stephenie Meyer 
Scene sterse si extinse
Galerie Foto
6-Part Making of Documentary 
Jump to..your forever scenes
Music Videos

Kristen semnand un tricou [Today Show]

Photobucket
sursa

Zvon :Rob este in Houston?




sursa

Poza noua cu Justin pe Twitter

Image and video hosting by TinyPic
sursa

Ashley Greene le satuieste pe adolescente sa-si aleaga cu grija tinutele pentru baluri!


Pentru ca se apropie balul bobocilor ,Ashley Greene le sfatuieste pe adolescente sa-si aleaga cu mare grija tinutele pe care le poarta la ocazi atat de importante.
Trebuie neaparat sa te gandesti cu mult timp dinainte la ce o sa porti, astfel poti ajunge stresata pe ultima suta de metri si iti strici tot cheful de petrecere. Daca ai in minte ce-ti doresti sa porti, poti sa te pregatesti din timp”, spune Ashley.

Cand iti alegi rochia, ai grija sa te simti cat se poate de confortabil in ea, pentru ca la astfel de ocazii dansezi, te misti mult, dar stai si asezata, mananci...”, spune actrita

Ashley le mai sfatuieste pe fete sa poarte machiaje fine, naturale. „E important sa se simta bine asa cum sunt, sa poarte machiaje fine, care sa le accentueze trasaturile si sa le estompeze imperfectiunile. Nu e cazul sa exagereze. In general, fetele au tendinta sa se machieze prea mult, icnercand sa arate cat mai bine, dar adesea machiajul le iese prea incarcat”, considera ea
sursa

Schite cu Kristen,facute de fani



sursa

Sofia Coppola este impresionata de Robert si Kristen

In timp ce partile 1 si 2 din Breaking Dawn sunt ocupate oficial de regizorul Bill Condon,fanii Twilight stiu ca au fost mai multe nume importante atasate la acest proiect inainte ca Condon sa semneze contractul.


Printre ele a fost regizoarea "Lost in Translation" si "Marie Antoinette",Sofia Coppola.Cand am vorbit cu scriitoarea/regizoarea despre noul ei film,"Somewhere",am intrebat-o si adevarul despre zvonurile "Dawn".


"Da,da,am vorbit cu ei despre asta",spune Coppola pt MTVNews."Ma interesa sa fac ceva,dar n-am ajuns sa fac.Dar iubesc,sunt impresionata de Kristen Stewart si Robert Pattinson,cum se implica in acea poveste",spune ea."Si copii prietenului meu iubesc povestea atat de mult,incat am crezut ca ar fi distractiv sa fac ceva ce ei iubesc "


Intrebata ce ii place la franciza vampirilor,Coppola a recunoscut ca este foarte romantica.


"Imi place ca e atat de romantic",ne-a spus ea."Eu intotdeauna caut o poveste de dragoste si de asemenea sa fac ceva pentru adolescenti,pentru ca sunt de parere,de ce sa nu ai o cinematografie frumoasa si toate acele lucruri intr-un film despre copii?"

sursa

Filmarile Breaking Dawn in Vancouver incep pe 1 februarie !

Photobucket
Dupa cum s-a postat mai devreme,o licitatie pentru vizitarea platourilor de filmare Breaking Dawnincepe astazi pe eBay pentru a sprijini Stand Up to Cancer.

Se pare ca din informatiile licitatiei putem afla cand productia va avea loc in Vancouver.

Experienta va avea loc intre 1 februarie 2011 si sfarsitul lunii martie 2011,cand echipa va filma pe platourile din Vancouver. Data exacta va fi determinata pe programul productiei.

Castigati o vizita pe platourile Breaking Dawn si ajutati o cauza buna!




Inchipuiti-va asta : Robert Pattinson,Kristen Stewart,Taylor Lautner si TU pe platourile de filmare Breaking Dawn.


Pare cam departe nu?Sau poate nu...


O vizita pe platourile Breaking Dawn este pusa la licitatie pe eBayincepand din 7 sept.
De castig va beneficia Stand Up to Cancer,organizatia care lucreaza la grabirea cercetarilor si aprobarea tratamentelor pt cancer.


Noi nu va putem garanta ca veti petrece timpul cu R.Pattz & K.Stew,dar pachetul include vizitarea platourilor de filmare din Vancouver.Si cat pentru marea licitatie? Doar 100 $!
sursa

Robert traverseaza America pentru a o vizita pe Kristen?

Robert Pattinson,in prezent trece prin statele din sudul Statelor Unite - New Mexico si Texas pana acum - si fanii cred ca el e in drum spre iubita lui Kristen Stewart in New Orleans,unde ea filmeaza On The Road .El a fost vazut cu o parba ca de Mos Craciun band beri si cumparand vin la restaurante impreuna cu Tom Sturridge [si poate Sam Bradley] .A pozat cu fanii chiar daca incearca sa treaca neobservat
O femeie care l-a vazut in Santa Fe a spus :"A platit cu un card   pe numele lui .Avea barba si sapca,incercand sa nu iasa in evidenta."si"..e foarte politicos,linistit si isi stie propriul vin..Si banuiesc ca este intr-o excursie  cu niste prieteni"

Scenele luptelor din Breaking Dawn vor fi filmate in Louisiana

Photobucket
Scenele luptelor din Twilight Breaking Dawn se vor filma in Louisiana.Conform Daily Blam,cateva dintre scenele de lupta ale familiei Cullen sunt programate sa fie filmate in Baton,zona Louisiana.Ei spun ca o sursa de la Louisiana Film Commision au dezvaluit ce scena va fi filmata alaturi de zona Baton Rouge 

Membrii productiei Twilight Saga:Breaking Dawn deja au cautat locatii pe care planuiesc sa le foloseasca in film.Scena fa fi confruntarea finala dintre clanul Cullen ,acompaniati de haita Quileute , si clanul Volturii.Scena este aproape luata direct din roman ,dar a fost extinsa pentru a include mai multe scene de lupte fizice

FanMade: Edward & Bella's honeymoon


sursa

Alte poze cu Ashley in paris

Photobucket


sursa

Petter probeaza hainele pentru BD


sursa

Miley Cyrus Gets Close To LOL: Laughing Out Loud Castmates

Trailer Breaking Dawn Part 2