marți, 25 ianuarie 2011

Boo Boo Stewart in Vancouver - Poze

Poze noi cu Elizabeth Reaser la cumparaturi

Charlie Bewley despre Mackenzie


Prezent la Festivalul de film Sundance, Charlie Bewlwey (Demetri) a spus intr-un interviu ca a ajuns in Utah direct de pe platourile din Baton Rouge.

Intrebat ce parere are despe Mackenzie (Renesmee), Charlie a raspuns: "E ca un ghem de energie. E o fetita foarte frumoasa. Imi imaginez ca daca Robert Pattinson si Kristen Stewart ar avea intr-adevar un copil, ar fi o creatura ciudata si timida."
Intrebat cum i se pare poza oficiala cu Edward si Bella din Breaking Dawn, Charlie a spus ca n-a vazut-o inca: "E din scena de sex? Pe bune? Fac prostii? Sper ca au inchis usa de la dormitor. N-am vazut poza inca...dar cu siguranta o s-o caut."
sursa

New Still Cam Gigandet in "The Roommate"

Keira Knightley va fi iubita lui Robert Pattinson in “Cosmopolis”


cosmopolis
Recent se zvonea ca Marion Cotillard  va fi inlocuita in filmul Cosmopolisde catre Keira Knightley. Astazi stirea este confirmata, astfel ca, tanara britanica in varsta de 25 de ani, va juca rolul iubitei personajului interpretat de Robert Pattinson.Filmul, regizat de David Cronenberg si bazat pe un roman scris de Don DeLillo va urmari 24 de ore din viata un miliardar care isi risipeste averea si o pierde pe noua lui sotie.Cosmopolis va fi primul film major preluat de Robert Pattinson, dupa finalizarea francizei Twilight, in care joaca rolul vampirului Edward Cullen.

Fanmade Breaking Dawn

Fanmade poster Breaking Dawn

Poze noi cu Noot

  

Poza noua cu Tinsel

Video : Elizabeth vorbeste despre Kristen,Mackenzie si Breaking Dawn @ Sundance

Twitter Update

New FanMades

Mesaj de la Alex Meraz pentru Kristen,Rob si Taylor pe Twitter

Poze vechi cu Kristen acum in HQ

Au inceput pregatirile pt nunta din BD

Trailer Breaking Dawn Part 2