miercuri, 21 iulie 2010

Kellan Lutz Interview at the Do Something Awards

Kellan Lutz wins Award at Do Something Awards


Revista "Ciak" (scans) [italia]

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Sursa

Stephenie Meyer ne spune de ce a ales Rio de Janeiro pentru BD



"Sora mea a locuit in Sao Paolo si a plecat la Rio de Janeiro ,apoi mi-a spus cum e ,dar n-am vizitat niciodata orasul.Rio este chiar insorit pentru ca vampirii sa iasa afara pe timpul zilei ,dar in Breaking Dawn Edward cauta soarele"
In carte, el calatoreste impreuna cu iubita lui stre insula Esme pentru luna lor de miere.Locatia fictiva a fost un cadou de nunta de la tatal acestuia,aprobat de mama lui.
Din cauza asta,fanii brazilienii sunt interesati daca aceste scene chiar vor fi filmate in tara.
Joi,13 iulie,regizorul si presedintele Riofilme ,Sergio Sa Leitao a spus pe twitter ca incearca sa faca filmarile sa aiba loc in Rio de Janeiro.
Sursa

Ashley iesind de la sala

http://i27.tinypic.com/2vts612.jpg

Sondaj InStyle : Votati ca Kristen sa apara pe coperta


1. Kristen Stewart
2. Cat Deeley
3. Lea Michele
4. Lady Gaga


Click AICI ca sa o votati pe Kristen.

Nou interviu cu Kristen in ultimuk numar al revistei Tú


Se spune ca Eclipse este un film intunecat,este adevarat?
KS:Probabil din cauza regizorului David Slade,pentru ca conceptia lui este mai matura si inspaimantatoare.Un pic ca New Moon,dar lucrurile se complica in acelasi timp cu dinamica dintre personaje si relatia lor.Si desigur e toata situatia cu vampiri si varcolaci incercand sa ma protejeze.

Ti se pare cuvantul vampir,atragator?
KS:Cu totii gasim atragatir faptul ca vampirii traiesc pentru totdeauna si niciodata nu imbatranesc.Personal,nu e nimic in particular care ma trage,dar imi place cum sunt ei in Twilight.

E greu sa alegi intre Edward si Jacob?
KS:E dificil pentru Bella in pozitia aia,pentru ca ignora faptul ca exista multe niveluri intre a iubi si a-ti pasa de cineva,si deodata avand prioritatea sa aleaga,cineva o face sa-si realizeze greselile,ceea ce nu are nimic de-a face cu faptul ca esti recunoscator si optimist.Clar ne putem asemana cu ea cand e confuza si spune:"Nu stiu nimic" ; ea se gaseste complet pierduta si nu stie diferenta dintre a iubi si a-ti pasa de cineva.

Tu ai crescut ca actrita,de la inceput pana acum,cum a fost acest proces?
KS:In fiecare zi cresc si invat ceva,si in fiecare film in care am aparut,a fost o noua experienta.Am crescut mult cu Bella,pentru ca ma simt de parca ma proiectez mai mult cu acest personaj decat cu altele;ma simt conectata cu ea in fiecare mod posibil.Asta se dezvolta o persoana ca actor;film dupa film;sau personaj dupa personaj.Desigur,Twilight a fost un proiect lung care mi-a schimbat viata in multe feluri si este set-ul unde am intalnit multi buni prieteni.

Jacob si Bella au ceva mai mult decat doar o relatie.Este posibil pentru un barbat si o femeie sa fie doar prieteni?
KS:Ei bine,e foarte comun ca prietenia pe care un tip o are pentru o fata se intoarce in altceva,dar cred ca este posibila o relatie care nu trece de prietenie.Dar asta poate fi determinata de mine sau de oricine altcineva,e o decizie facuta de 2 oameni intr-o relatie.

Ce conteaza cel mai mult pentru tine?
KS:Actoria,sa interpretez diferite personaje si sa lucrez cu oameni care sunt mult mai experimentati decat mine,ca sa pot sa continui sa invat.

Cat de mult s-a schimba viata ta din cauza faimei?
KS:Succesul mi-a facut viata mai usoara,am reusit sa obtin multe lucruri minunate.Acum oamenii ma intreaba,"Ce urmeaza?Ce proiect alegi?". E un privilegiu sa ai oportunitatea de a ti se pune aceste intrebari,chiar daca uneori e greu sa le raspunzi.Datorez asta lui Twilight.Faima arata mai spectaculara dinafara decat dinauntru.

Fanii s-au plans ca nu ai twitter,care e relatia ta cu retelele de comunicare?
KS:Nu pot sa fiu online,pentru ca trebuie sa fiu online! Mi-ar place sa-i multumesc pe fani pentru felul in care ne sprijina,dar timpul nu ajunge.N-ar fi de ajuns timpul ca sa stau online cu ei.

Muzica inseamna mult pentru tine.Te inspira cand este pe platouri,filmand un film?
KS:Cu siguranta este una dintre cele mai sensibile elemente pe care le am,si este foarte satisfacator sa lucrez si sa-mi ascult melodiile preferate.Acest nou soundtrack este uimitor.

Daca nu era actrita,ce slujba ti-ar place sa ai?
KS:Nu ma imaginez facand altceva.Asta e ceea ce vreau,si suna ciudat,dar ma plictisesc cand nu filmez.Ma intreb,"Ce sa fac acum?".Dar imi place sa am timp sa citesc,sa ascult muzica.
Sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2