vineri, 22 iulie 2011

Kristen Stewart o atacă pe veterana Julia Roberts

La Hollywood a inceput pregatirea pentru doua proiecte despre Alba ca Zapada, dintre care unul dintre ele va deveni o trilogie de filme.

Kristen Stewart si Julia Roberts vor fi cele doua vedete care vor juca rolurile Albei ca Zapada, chiar daca in ecranizari cu scenarii diferite.

La putin timp pana la inceperea filmarilor, vedeta din seria "Twilight" a atacat-o pe Julia Roberts, despre care a spus ca este "de moda veche si plictisitoare", scrie National Enquirer.

Ceke doua actrite se lupta in declaratii, iar adevaratul motiv al acestei "batalii" este dorinta fiecareia ca filmul ei sa apara primul in cinematografe, pentru a capta toata atentia publicului.

"Kristen crede ca filmul in care va aparea Julia Roberts, care n-are inca un titlu bine stabilit, va fi neinteresant", a povestit o sursa apropiata vedetei de 21 de ani. "Numai cei in varsta se vor uita la asa ceva", a completat sursa.

"Ea (Kristen Stewart, n.r.) crede ca filmul ei, "Snow White and the Huntsman", este o versiune mai contemporana a povestii", a spus sursa citata de revista americana.

Vedeta din "Frumusica" a declarat despre Kristen ca este "o tinerica prea ingamfata". Un prieten al actritei a spus ca Julia va aparea intr-o ecranizare mai apropiata de versiunea literara a povestii si ca va juca rolul reginei malefice.

In cursa nebuna pentru a fi primii care apar in cinematografe, producatorii versiunii in care apare Kristen Stewart au devansat deja data premierei. Astfel, de pe 21 decembrie 2012, filmul a fost mutat pe 1 iunie a anului urmator. Totul pentru a aparea inainte de filmului Juliei Roberts, programat pe data de 29 iunie 2012.

"Nimeni nu vrea ca doua filme cu acelasi scenariu sa ruleze in acelasi timp. Odata ce unul dintre filme apare, este greu sa convingi publicul sa mearga si la celalalt. In mintea oamenilor, este vorba de acelasi film", a declarat presedintele diviziei de box-office din Hollywood.com Paul Dergarabedian. 

sursa

Primele postere oficiale pentru Breaking Dawn, partea I

Poze noi cu Cast-ul la Comic-Con


\imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Kellan Lutz & Nikki Reed @ Wired Cafe San Diego


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

FanMade

Breaking Dawn Cast la 2011 Comic-Con

Trailer Breaking Dawn Part 2