marți, 18 mai 2010

Jimmy Kimmel To Host Eclipse Primetime Special

featuredimage
 Jimmy Kimmel va gazdui  Eclipse Primetime special pe ABC numita"Jimmy Kimmel Life:Twilight Saga Total Eclipse...  more

Elizabeth Reaser talks about anticipated Eclipse tent scene


Anna Kendrick va fi una dintre prezentatori la MTV Movie Awards


S-a anuntat deja ca Anna va fi prezentatoare la MTV Movie Awards.Tin sa va anunt ca inca mai puteti vota (Aici)

De la Stephenie

StephenieMeyer are inca o surpriza pentru fanii Twilight : a pus intr-o palarie toate site-urile Twilight din SUA si a extras 4 dintre ele,cu reprezentantii carora se va intalnii si va sta de vorba,raspunzand la intrebarile lor."Vreau sa fac ceva diferit pentru filmul asta.Pentru "Twilight" am facut obisnuitele conferinte de presa,pentru "New Moon" am fost la Oprah.Toate acestea au fost placute,dar aveau o parte negativa : interviurile erau pentru o larga categorie de oameni,iar din cauza asta, majoritatea raspunsurilor le stiati deja.Simt ca toate intrebarile de baza au fost raspunse,iar pentru 'Eclipse" vreau sa ma concentrez la intrebarile exacte ale cititorilor.Pentru a reusi asta ,sunt gazda propriei mele conferinte cu cateva site-uri.Aceasta va avea loc pe 18 iunie,inainte de premiera "Eclipse"."
Cele 4 site-uri castigatoare sunt :

Fiecare site va trimite cate 2 reprezentanti(sau un reprezentant si un invitat) care se vor intalni cu Stephenie

Kristen si Taylor in Corea pentru premiera Eclipse.


http://ww2.eslamoda.com/chismes/wp-content/uploads/2009/06/kristen-stewart-taylor-lautner1.jpg
Kristen Stewart si Taylor Lautner vor pleca in Corea saptamana viitoare pentru premiera Eclipse.Au fost programati sa ajunga la Seul pe 2 iunie,facand runde de promovare,participand la conferinte de presa si intalnindu-se cu fanii in cadrul unei reuniuni cu ei.Eclipse va fi lansat in Corea pe 8 iunie.

Robert Pattinson afirma ca i-a fost greu cand a cerut-o in casatorie pe Kristen Stewart.


Robsten
Actorul de 24 de ani,Robert Pattinson,confirma pentru USA Today ca ia fost frica in momentul in care a cerut-o pe Kristen Stewart de sotie.
"Prima oara cand am citit scenariul m-am gandit "asta nu se poate",afirma Robert.De asemenea el declara ca si lui Edward Cullen i-a fost greu sa isi declare dragostea fata de Bella.
"Era foarte ciudat.Am convins producatorii ca e putin ciudata sensibilitatea aceasta la un personaj fictiv."mai declara Robert.
Cu toatea acestea a fost placut surprins cand a vazut finalul."Ti se pare diferit atunci cand il vezi",a spus el

Eclipse Clip on The Ellen Show - Rosalie and Bella!!!

Robert Pattinson vaneaza un rol de dependent de sex si droguri


robert_pattinsonDupa ce a interpretat rolul unui student cu probleme emotionale, care se revolta impotriva propriului tata in drama romantica “Remember Me“, prilej cu care fanele l-au putut admira in cateva scene erotice fierbintifilmate in compania actritei Emilie de Ravin, britanicul Robert Pattinsonar putea intra in pielea unui producator muzical obsedat de sex si droguri, ceea ce confirma tentativele tanarului de a se indeparta cat mai mult de tipologia vampirului Edward Cullen din franciza “Twilight”.
Actorul in varsta de 24 de ani si-a fixat atentia pe eroul de roman Steven Stelfox de la studioul fictiv de inregistrari A&R, pe care si-ar dori sa-l portretizeze intr-o adaptare pentru marele ecran a cartii “Kill Your Friends” a scriitorului John Niven.
In respectivul roman, personajul principal Steven Stelfox lucreaza pentru un studiou muzical in Londra anului 1997, cautand formatii noi si staruri pop in devenire cu care sa semneze contracte si in acelasi timp dedicandu-se unui stil de viata hedonist, condimentat cu stupefiante si prostituate.
O sursa a declarat pentru publicatia britanica The Sun: “Rob este un faninfocat al cartii lui John Niven. Este fascinat de industria muzicala si dornic sa se implice in acest proiectcinematografic. Deja i-a contactat pe producatori spunandu-le ca vrea sa interpreteze rolul titular. Daca va obtine acest rol, va fi cel mai intunecat rol pe care l-a jucat vreodata. Este un personaj incredibil de matur, iar Rob isi va soca fanii interpretandu-l”.
Robert Pattinson nu este singura vedeta care aspira sa faca parte din distributia acestui film, actorul, DJ-ul si creatorul de muzica electronica de dans Clifford Joseph Price, cunoscut sub porecla Goldie, solicitand de asemenea un rol

Robert Pattinson si Kristen Stewart – petrecere pe plaja



19577gifIntrucat actorul britanic Robert Pattinson a implinit frumoasa varsta de 24 de ani pe data de 13 mai 2010, a decis sa isi sarbatoreasca ziua de nastere in compania iubitei lui Kristen Stewart la hotelul californian Ritz-Carlton din Laguna Beach.
Cele doua vedete din franciza “ Twilight ” au cinat la restaurantul Raya si s-au plimbat pe plaja la miezul noptii pentru a admira oceanul si a se bucura de intimitatea oferita de locul retras pe care si l-au ales. O sursa a declarat pentru Hollywood Life.com ca perechea de tineri actori nu a fost deranjata de catre ceilalti oaspeti si, desi nu a vorbit prea mult, parea sa se simta foarte confortabil.
Clienti ai hotelului Ritz-Carlton au mentionat faptul ca Robert Pattinson si Kristen Stewart erau imbracati casual la restaurant in jeansi si tricouri, actorul britanic servind cateva beri la masa, dupa care au stat lipiti pe nisip pentru a se bucura amandoi de privelistea apei.
O alta sursa a afirmat ca iti puteai da seama ca Robert Pattinson si Kristen Stewart formeaza un cuplu, adaugand ca aratau la fel ca orice  tineri normali de varsta lor, actorul purtand jeansi, o sapca de baseball si o pereche de pantofi sport si fiind tuns foarte scurt

Wallpapere Eclipse




Robert Pattinson s-a tuns


rob tuns 7 Robert Pattinson s a cam ras in cap
Robert Pattinson a fost vazut saptamana aceasta abordand o tunsoare foarte scurta, comparataiv cu val-vartejul pe care l-a avut in filmeleTwilight si in timpul diferitelor sedinte de promovare din ultimele luni.
Motivul se pare ca este apropiatul rol din filmul Water for Elephants, in care regizorul a insistat o frizura “regulamentara” pentru absolut toti actorii din distributie.
Totusi, Rob si-a lasat un pic de mot in frunte, in amintirea perioadei rebeleTwilight

Taylor prin LA (18 Mai)

Kristen Stewart -Vogue Fashion




FanMade Eclipse

Eclipse scenes in HD





Nikki Reed la Ellen

O noua scena din eclipse

Nikki Reed a vizitat-o ieri pe Ellen si a adus cu ea un nou video ..din moment ce inca nu a aparut  video aratat iata un rezumat a ceea ce contine:


..scena difuzata la Ellen are loc chiar inainte ca Rosalie sa-i impartaseasca trista poveste bellei.In aceasta scena ea explica de ce a fost intotdeauna asa de distanta fata de persoana care i-a furat inima lui Edward.


"Nu te urasc..Bella ,eu te invidiez",explica Rosalie Bellei care e socata .Ea adauga"Tu ai de ales,eu nu am avut .Niciunul dintre noi nu a avut ,dar tu ai,si alegi gresit"


Iata cateva Screecapsu-ri din video unde Rosalie arata superb :X













New eclipse benner

Ficuri eclipse

full scan of kristen stewarton vegue magasine

4 Twilight Fan sites to interview Stephenie Meyer

Imagini noi cu Jackson


coperta saturday night cu nikki

New comercial drink with eclipse

Peter in vancouver

Taylor Fame comic book

Trailer Breaking Dawn Part 2