sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Robert Pattinson in Brazil


sursa

Robsten si Vin Diesel

Vineri seara,inainte de cina,Rob & Kristen au dat interviuri chiar in hotel.Ei au participat la o cina organizata de Copacabana Palace in Rio cu Vin Diesel(“The Fast & The Furios 5).Intreaga echipa de la ambele productii ale filmelor au fost prezente si au mancat de la bucataria Braziliana.

poza noua cu Stephenie si cu fanii din brazilia

Image and video hosting by TinyPic

Stephenie Meyer in Brazil

043772413 EXH00
043772413 EXH00 043771978 EXH00 04377224200

Poza noua cu Ashley

Image and video hosting by TinyPic
sursa

Rob Funny


sursa

Robert Pattinson va alege inelul de nunta a lui Kristen din Breaking Dawn?

Actorul vrea ca nunta  sa din film sa fie speciala


robert pattinson kristen stewart
Robert si Kristen se gandesc cu adevarat la a face official romantismul lor ,Cel putin pe marele ecran
Potrivit unui tabloid american National Enquirer,Robert Pattinson [24] a desenat modele de inele de nunta .Dar nu pentru un cuplu din viata reala ci pentru ceremonia din filmul viitor Twilight Breaking Dawn.
"Robert Pattinson vrea sa isi creeze propriul inel "a declarat o sursa"El simte ca nunta lui pe ecran este un moment foarte special si personal ,in ciuda faptului ca este falsa.Robert vrea sa o surprinda pe Kristen Stewart  dandu-i un inel"

Taylor Lautner se iubeşte cu Lily Collins

Starul din "Saga Amurg" are o relaţie cu actriţa britanică Lily Collins (21 de ani), pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei „Abduction” (filmul este programat pentru lansare în septembrie 2011) în urmă cu patru luni, anunţă femalefirst.co.uk.Taylor Lautner (18 ani) a ajuns în Louisiana pentru a lucra la „Breaking Dawn”, următorul film al seriei cu vampiri, iar noua sa iubită are de gând să îi ţină de urât pe platouri.„Lily le-a spus prietenilor ei că nu intenţiona să se îndrăgostească, însă şi-a dat seama că are sentimente puternice pentru Taylor”, a declarat o sursă.„Taylor s-a îndrăgostit din prima zi, dar Lily i-a spus că are o relaţie cu un cascador care lucra cu Steven Spielberg în New Mexico”.„Când prietenul ei a devenit suspicios pentru că nu îi răspundea la telefon, s-a suit într-un avion şi a venit neanunţat pe platouri ca să o confrunte”.Potrivit aceleiaşi surse, interpretul vârcolacului Jacob a sedus-o pe actuala sa iubită defilând fără cămaşă în faţa ei.

Fotografii cu Kiowa Gordon în Grand Canyon

  

Kellan Lutz Pictures: 127 Hours Movie Premiere


sursa

BooBoo Stewart de ziua surori lui

 


sursa

Taylor Lautner Dating Abduction Co-Star Lily Collins?

Breaking Dawn Cast Filming In Brazil

Autograful lui Rob si Kristen


Poza noua cu Kellan si Mike Ruiz


sursa

Fani brazilieni strigand in fata hotelului


sursa

Despre piesa Heavy in your Arms

Florence Welch, din trupa Florence and the Machine, a dat un interviu pentru PopDash in care a explicat semnificatia piesei Heavy in Your Arms, de pe coloana sonora Eclipse.
Heavy in your arms este considerata una dintre cele mai bune contributii de pe soundtrack.


Cred ca Heavy In Your Arms vorbeste despre cat de greu este sa iubesti si despre cum, uneori, poate sa fie o povara intre doi oameni...Am simtit ca asta este una din cele mai importante teme din seria Twilight. Nu stim daca cineva e salvat sau dimpotriva, condamnat, si oare iubirea pe care o ai te trage in jos? Am inregistrat piesa folosind o multime de fragmente vocale inversate, ciudate, si portiuni de hip-hop la pian. In principiu este inspirata de hip-hopul anilor '90 si de corurile gospel, ca si o mare parte dintre celelalte piese ale mele.

Programarea productiei BD

http://img207.imageshack.us/img207/6895/produweek.png
sursa

Posibila casa de pe Insula Esme

Imagem Hospedada por bRImG.com - Hospedagem de Imagens
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
In revista de azi "Veja" a publicat noi informatii cu privire la filmarile de pe Insula Esme.
Asa cum sa spus,pentru a garanta siguranta actorilor si a echipei de productie pe timpul sederii lor in Rio de Janeiro ,un concat in  Mamanguá a fost inchiriat pentru a primi cuplul Robsten.Locul ar  fi deasemenea folosit pentru a filma cateva scene.
De asemenea sa precizat ca,casa aleasa pentru luna de miere a cuplului este demn de Hollywood:15 camere  cu suprafete mari de sticla -stilul casei Cullen din primul film.

 

Trailer Breaking Dawn Part 2