marți, 15 noiembrie 2011

Surorile Elle şi Dakota Fanning au apărut pe coperta revistei W



Dakota Fanning (17 ani) şi Elle Fanning (13 ani) sunt două dintre cele mai celebre tinere surori de la Hollywood, prima putându-se lăuda cu prezenţa pe afişul filmelor “I Am Sam“, “Man on Fire”, “The Runaways“, “Push” sau “War of the Worlds”, iar cea de-a doua călcându-i pe urme în pelicule precum “Phoebe in Wonderland”, “Somewhere“, “Twixt”, “Babel” sau “We Bought a Zoo“.
Deşi nu au apărut niciodată împreună pe marele ecran, adolescentele Fanning i-au pozat fotografului de modă Mario Sorrenti pentru coperta revistei W şi pentru un pictorial artistic, în interviul care însoţeşte imaginile vorbind deschis despre băieţi, despre cariere, despre viaţa de studentă sau despre relaţiile din sânul familiei lor, mezina Elle dezvăluind faptul că îi simte lipsa surorii mai mari de când aceasta s-a înscris la facultate: “Dakota este o soră mai mare drăguţă. Dar nu înseamnă că ne înţelegem bine întotdeauna. Acum când ea a plecat la facultate, este diferit. Am intrat în camera ei din California şi am constatat că toate hainele i-au dispărut. Şifonierul ei era gol. Nu mai am ocazia să intru acolo pentru a-i fura hainele. Este cu adevărat bizar. Este ca şi cum ar fi plecată din localitate ca să joace într-un film, doar că de data aceasta nu se mai întoarce“.
În una dintre fotografiile alb-negru, Elle îi şopteşte Dakotei la ureche ceea ce pare a fi un secret bine păstrat, în altă imagine mezina mai înaltă decât sora cu 4 ani mai vârstnică îşi concentrează toată atenţia pentru a o ruja pe Dakota, iar într-o a treia poză cele două surori poartă fuste strâmte în formă de creion, pălării şi mănuşi şi îţi lasă impresia că vor urca pe podium pentru o prezentare de modă retro.
Întrebată despre relaţia ei cu băieţii de aceeaşi vârstă, Elle Fanning s-a limitat să discute despre o scenă de apropiere fizică pe care a avut-o cu un coleg în thriller-ul SF “Super 8” al regizorului J.J. Abrams: “Nu a trebuit să-l sărut. Dar a fost o scenă băiat-fată şi în film trebuia să ne placă unul de altul. Toţi ceilalţi băieţi s-au amuzat pe seama noastră pentru că trebuia să ne prefacem că avem sentimente reciproce”.
Dakota Fanning a explicat că a decis să îşi desăvârşească studiile în loc să se concentreze exclusiv pe activitatea cinematografică fiindcă i se pare important să nu rateze experienţele de viaţă pe care nu i le pot oferi decât liceul şi universitatea, dar a precizat că nu se complace într-o viaţă tipică de studentă şi împarte momentan o cameră cu mama ei, care o învaţă diverse aspecte practice pentru a se putea descurca pe cont propriu: “Am vrut să urmez cursuri universitare din acelaşi motiv pentru care am vrut să merg şi la liceu. Îi auzi pe oameni vorbind despre experienţele lor din liceu şi facultate. Aceste experienţe definesc caracterul oamenilor, iar eu nu am dorit să pierd nimic din toate acestea. Mama mă învaţă cum să îmi spăl singură rufele şi alte chestii de genul acesta. Dar sunt extrem de entuziasmată să fiu independentă. În casa mea din Los Angeles, simţeam cu toţii că toate obiectele aparţineau tuturor şi că uşile nu sunt niciodată cu adevărat închise. Sora mea şi cu mine împărţeam aceeaşi baie, iar atunci când ai o soră sau un frate nimic nu îţi aparţine cu adevărat. Nu am avut niciodată un obiect sau un loc care să-mi aparţină numai mie“.

Photos of Robert, Kristen, Taylor and the rest of the cast with Jojo Wright KIISFM


imagebam.com
imagebam.com  imagebam.com  imagebam.com  imagebam.com  …
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Trailer Breaking Dawn Part 2