miercuri, 19 ianuarie 2011

Interviu nou cu Rob - "J. Bieber este aici?"


sursa

Videos : Interviul lui Rob cu Extra @ GG Awards [LQ]



sursa

Video: Queen Latifah explica intalnirea cu cast-ul Twilight @ PCA 2011



sursa

Peter Facinelli despre timpul liber de la filmari


Intr-un interviu de la Globurile de Aur, Peter Facinelli vorbeste despre programul incarcat de la filmarile Breaking Dawn si despre mutarea locatiei de filmare inapoi in Vancouver.


Intrebat ce fac actorii din Breaking Dawn in timpul liber, Peter a raspuns: "Care timp liber? Nu avem deloc timp liber. Filmul asta a implicat un program prelungit, asa ca la ora tarzie la care terminam, ne ducem direct sa ne culcam, apoi ne trezim iar pe scaunul de machiaj ca sa o luam de la capat. E ca si cum ar fi o singura zi foarte lunga, cu mici pauze de somn din cand in cand."


Sursa

Rob si Bill Condon despre Breaking Dawn


Publicatia LA Times are un articol despre Breaking Dawn. Sunt incluse fragmente de interviuri in care Rob si regizorul Bill Condon vorbesc despre filmari:


Vorbitul in public nu a fost niciodata o placere pentru Robert Pattinson, dar seara Globurilor de Aur s-a dovedit a fi un moment de respiro in programul foarte incarcat al filmarilor Breaking Dawn. “A fost foarte greu sa facem ambele parti ale filmului in acelasi timp" recunoaste actorul in varsta de 24 de ani. “Dar este incheierea unei ere!" Cu siguranta ca Summit Entertainment si fanii devotati vor fi intristati de sfarsitul seriei. Inca din 2008 cand a aparut Twilight, filmele au castigat in jur de 1.8 billioane de dolari la box office-ul din toata lumea.






Intr-un interviu telefonic cu Bill Condon, acesta a declarat ca este incantat de jocul actoricesc al celor din rolurile principale: “Toate personajele se dezvolta. Este vorba de trecerea de la adolescenta la maturitate si toti actorii par sa inteleaga asta. Regasesc acest aspect si in propriile lor vieti.” Despre Rob, Condon a spus: “Acum are un personaj care i se aseamana. De data asta, a fi vampir nu trebuie sa mai para ceva neobisnuit. Rob trebuie sa incerce sa para real."






Regizorul a fost reticent in a da detalii despre filmarile care s-au desfasurat atat in New Orleans, cat si pe o insula de pe coasta Braziliei, o locatie memorabila pentru intreaga echipa de productie:


“A fost incredibil. Ne-a prins o furtuna imensa. N-o sa uit asta niciodata. Optzeci de oameni dormeau pe podeaua platoului de filmare. Nu aveam cum sa plecam.”


Sursa

Umorul lui Robert Pattinson la Globurile de Aur


Dintr-un articol din La Times, aflam ceva ce stiam deja: ca Rob are simtul umorului.


Inafara de talentele lui Robert Pattinson de a arunca priviri intense si a-si strange buzele, se pare ca are si simtul umorului, dupa spusele Oliviei Wilde, noua celebritate feminina de la Hollywood. Ea a povestit despre momentul de la Globurile de Aur cand a prezentat un premiu alaturi de Rob: "Am ras foarte mult. E cu siguranta unul dintre cei mai amuzanti oameni pe care i-am cunoscut."






Inainte de a urca pe scena, Rob a fost vazut in culise, band relaxat un Heineken alaturi de Eric Feag, directorul Summit Entertainment, in timp ce incerca diverse modalitati de a face prezentarea premiului. "And dee winner is," spunea el cu un accent caraghios. Dar pana la urma, pe scena n-a facut nimic iesit din comun.


Sursa

Vizionati integral gala premiilor Globurile de Aur



sursa

Noutati Breaking Dawn

sursa

Robert si Kristen vazuti la aeroportul din BR - 17 ian

Photobucket
sursa

BRAVO Nr. 2



sursa

Premiera Breaking Dawn - Partea I in Brazilia,confirmata !


Avem informatii de la o sursa sigura ca premiera Breaking Dawn - Partea I in Brazilia este acum confirmata pentru prima saptamana din noiembrie si va avea loc in Rio de Janeiro.Data exacta a premierei inca n-a fost confirmata.Inca nu avem invormatii despre care actori vor veni,dar cu siguranta vom afla mai tarziu.



sursa

Funny




sursa

Kristen Stewart in Vogue
















 




















































































































Gifs

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
sursa

Cui ii sta mai bine ? Emma & Kristen


sursa

Video BTS cu Kristen la photoshootul pentru Vogue + capturi











sursa

Ashley a primit un cadou dragut..



sursa

Informatii noi "Breaking Dawn"

Image and video hosting by TinyPic
Avem mai multe informaţii despre tehnicile CGI, care se presupune a fi utilizate în „ Breaking Dawn” la creşterea rapidă a lui Renesmee (personaj care urmează să fie jucat de Mackenzie). Echipa celor de la CGI a folosit o combinaţie de "Motion Capture ' şi "Live Action". Personajul lui Mackenzie va fi apoi transformat digital la fata si corp intr-un copil mai mic pentru a crea iluzia de imbatranire rapidă a personajul ei . În afară de performanţă de captare de date care vor fi transferate direct la calculatoare, camerele de referinţă vor oferi unghiuri multiple la fiecare performanţă. Este atat de interesant de citit ce poate face tehnologia in aceste zile!
sursa



WFE New Trailer


sursa

Poza noua cu Ashley


sursa

Renesmee - poze fanmade

In asteptarea pozelor promotionale oficiale cu Renesmee, ne putem bucura de cateva imagini fanmade, foarte bine realizate:



ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
sursa

Articolul cu Kristen din revista Vogue


In revista Vogue putem sa vedem o noua latura a lui Kristen, atat prin look-ul ei schimbat, cat si prin raspunsurile sale din interviu. Actrita isi pregateste fanii pentru ceea ce urmeaza dupa ce filmarile Breaking Dawn se vor incheia si o va lasa in urma pe Bella Swan.



Dupa perioada petrecuta in rolul Bellei, Kristen a trecut prin schimbari majore, care au inclus si distrugerea totala a vietii ei private: "N-am cum sa spun altfel. Pur si simplu nu pot sa ma duc la mall. Ma deranjeaza ca nu pot sa ies pe afara mai des. Si ma deranjeaza ca n-o sa mai fiu niciodata o fata oarecare, intr-un loc oarecare. "

In ciuda celebritatii, este constienta ca va trebui sa munceasca daca vrea sa fie luata in serios, indiferent ce proiecte viitoare va avea. Kristen a spus in interviu: "In momentul acesta lumea se gandeste: Hai sa vedem ce mai face fata din Twilight, hai sa vedem cum incearca ea sa fie diferita... Eu imi aleg proiecte foarte ambitioase si daca n-o sa fiu in stare sa le duc la capat, atunci nu vreau sa mai fac asta."

Dar Kristen nu se plange de statutul ei, pentru ca pana la urma, celebritatea i-a adus si bani, despre care vorbeste cu seriozitate: "De fiecare data cand aud de cineva ca este foarte bogat, prima mea intrebare este Si faci ceva cu ei? Sau stai degeaba? Ii pastrezi pur si simplu?". Cu o parte din banii ei, Kristen intentioneaza sa construiasca niste adaposturi pentru cei care se chinuie sa-si ia viata de la inceput. Ideea i-a venit atunci cand se documenta pentru unul din rolurile si a fost impresionata de povestile oamenilor pe care i-a intalnit.

Incercand sa iasa din tiparul celebritatii Twilight, Kristen a jucat un rol de adolescenta care lucreaza intr-un club de striptease in Welcome to the Rileys, o vedeta rock in The Runaways si mai recent in filmul On The Road. Revenirea in rolul Bellei pare sa fie pentru ea un pas in spate, pe care ea il descrie "ca si cum m-as intoarce inapoi la scoala". Dar Kristen se gandeste la fanii Twilight si vrea sa fie multumiti de rezultatul final al muncii ei : "M-am atasat de seria Twilight, mai ales acum, ca se afla la final, si a trecut atata timp de cand am inceput. Vreau doar ca fanii cartilor sa fie multumiti, nu-mi pasa neaparat de ce spun altii."



Sursa












Noi poze cu casa Bellei Swan












sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2