marți, 1 iunie 2010

New Photo From Eclipse

FanMade


Funny

New Xavier Samuels Photo!

Eclipse Poster FanMade



Renesmee Cullen-Jumatatea vampir pe care o iubeste toata lumea

Pentru cei care nu ati citit cartea "Zori de zi" si nu stiti cum va arata Renesmee Cullen Aici este descrierea..


Renesmee Cullen

Renesmee „Nessie” Carlie Cullen este fiica jumătate vampir, jumătate om a Bellei şi a lui Edward. Ea se naşte pe data de 10 septembrie, cu trei zile înainte de aniversarea de 19 ani a mamei ei. Numele ei este o combinaţie a numelor Renée şi Esme (mama Bellei, respectiv mama adoptivă a lui Edward). Al doilea nume al ei, Carlie, este o combinaţie a numelor Carlisle şi Charlie (tatăl adoptiv al lui Edward, respectiv tatăl Bellei). Bella şi Jacob o descriu ca fiind foarte frumoasă, chiar dacă e extrem de tânără. Ea moşteneşte trăsăturile feţei şi culoarea părului de la tatăl ei, părul buclat de la bunicul ei, Charlie, şi ochii căprui pe care îi avea mama ei când era om. Inima ei bate, chiar dacă mai rapid decât a unui om, şi pielea îi străluceşte la lumină, însă nici pe departe cu intensitatea cu care străluceşte pielea tatălui ei, a mamei ei sau a oricărui alt vampir. Pielea îi e caldă, moale, însă la fel de rezistentă ca a unui vampir.
Renesmee se poate hrăni şi cu sânge şi cu mâncare, deşi preferă sângele, şi, spre deosebire de vampiri, nu produce venin. Abilitatea ei specială este de a-şi arăta gândurile cuiva prin simplă atingere, şi de a penetra scuturi mentale. Renesmee se dezvoltă foarte repede atât fizic cât şi psihic - la şapte zile după naştere, ea pronunţă primele cuvinte, şi, până la sfârşitul romanului Zori de zi este capabilă să meargă, să citească şi să vâneze, ilustrând conceptul de copil ideal exact aşa cum Bella şi Edward ilustrează conceptul cuplului perfect. La finalul seriei se specifică faptul că Renesmee va atinge maturitatea după aproximativ şapte ani, atunci când vârsta ei fizică va fi de aproximativ şaptesprezece ani, după care procesul ei de îmbătrânire se va opri.
Jacob Black este cel care o porecleşte „Nessie”, spre supărarea Bellei, căreia nu îi place că fiica ei e numită „după monstrul din Loch Ness”. Până la sfârşitul cărţii însă, Bella adoptă şi ea această versiune prescurtată, spre marele amuzament al lui Jacob.

Bella and Edward Fan Art

MTV Movie awards 2010 with Taylor Lautner and Les Grossman commercial

Breaking Dawn BOOTLEG?! Eclipse Movie SOUNDTRACK?!

Reelz Channel Video – Eclipse Hollywood Dailies Tidbits


Eclipse  |  Taylor Lautner  |  Robert Pattinson  |  Stephenie Meyer  |  Hollywood Dailies   | Movie Trailers

Kristen Stewart: Twitter-ul imi nenoroceste fiecare zi!

Kristen Stewart a aparut intr-un pictorial fashion in revista Flaunt si le-a acordat reporterilor de acolo un interviu in care a vorbit despre cat de greu e sa te descurci cand ai obtinut celebritatea la o varsta frageda.


"E frustrant sa fii mereu urmarita de 15 gangsteri nenorociti care se chinuiesc sa-ti faca poze. Ar face orice pentru o singura poza! As vrea s apot merge in fiecare zi pe platourile de filmare fara sa ma confrunt cu asa ceva”, a declarat actrita.

Chiar nu e normal! E o tampenie! In Amewrica, faima e considerata mai importanta decat bogatia, decat fericirea, mai importanta decat orice si chiar nu e cazul sa fie asa. Eu stiam  asta inainte de a fi celebra. Pentru mine era ceva clar. Nu inteleg cum cei din afara nu inteleg asta. Eu nu mi-am schimbat deloc parerea despre asta dupa ce am ajuns cunoscuta. Sunt exact asa cum credeam ca o sa fiu si inainte de a ajunge aici”, a mai spus ea.

In timpul interviului, un fan a intrat in cafenea si a rugat-o sa-i dea un atuograf, apoi a plecat politicos. „Ma bucur ca nu a vrut sa facem si o poza. Ar fi postat-o apoi pe Twitter, paparazzi ar fi vazut unde sunt si ar fi venit aici sa-mi faca poze. Twitter-ul imi neneoroceste aproape fiecare zi! Tot felul de oameni cu care accept sa fac poze le posteaza apoi acolo si scriu texte de genul „Stau langa Kristen chiar acum!”. Stiu ca ei se bucura si se mandresc cu asta, e o lauda in mintea lor, dar pentru mine chestia asta reprezinta un dezavantaj”, a marturisit cea care ii da viata personajului Bella in trilogia „Twilight Saga”.

Mai mult, actrita a devenit chiar enervata de subiect in timpul conversatiei. „Ies uneori la o gustare si vad cum oamenii vorbesc la telefon sa spuna te miri cui „Tocmai am vazut-o pe Kristen Stewart!”... Imi vine sa iau fursecurile de pe masa si sa le arunc in ei! Imi vine sa le strig: „Inchide naiba telefonul si fa-ti rost de-o viata!”... E ca si cum te-ai holba la viata cuiva si ai intra cu bocancii fara sa fii invitat. Oricine poate face asta si nu e ok. Cumpara-ti un aparat foto si esti un paparazzi! Fa-ti cont pe Twitter si esti un informator! E foarte enervat!”, a spus ea.

In materialul de making-of al sedintei foto, Kristen a marturisit totusi ca ii place sa pozeze si i-a placut si ideea de pictorial avuta de cei de la revista. Admira mai jos fotografiile facute pentru Flaunt Magazine si urmareste materialul making-of!

Carti de credit Eclipse




Poza noua cu Kristen pentru Elle Uk

Elle Uk Outtakes

Robert pe coperta revistei Seventeen Argentina

Kristen si Taylor au vorbit cu " The Hot Hits"

Kristen-a3a femeie din lume ca frumusete

Kristen a ajuns pe podiumul celor mai sexi femei din lume,conform celor de la FHM Online.



SURSA

Popcorn nr 6




Robert Pattinson - pe locul doi în topul GQ al celor mai cool bărbaţi din lume

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 25 de ani, a fost ales cel mai cool bărbat din lume, în urma unui sondaj realizat de ediţia britanică a revistei GQ.

Robert Pattinson, starul seriei Twilight, se află pe locul al doilea, iar pe locul al treilea se regăseşte Reggie Love, asistentul preşedintelui american Barack Obama.

Rapperul britanic Dizzie Rascal a ocupat poziţia a patra, iar actorul Jason Schwartman s-a clasat pe locul al cincilea.

Dustin Lance Black, scenaristul filmului Milk, a fost şi el incluls în topul celor mai cool bărbaţi din lume

wallpapers








Rob a castigat Popsugar 2010

Kristen's Look




poster 3D Eclipse in Rusia

Melanie lives in Washington State and her two friends live in Australia and London. They met up and took a trip to Forks and sent us a couple of pics!!!


Edward and Bella Eclipse Wallpaper.

Twilight Eclipse Party MyJones sodas

Persian Eclipse Poster

New Smitty Stills with Boo Boo Stewart

MTV Movie Awards 2010 with Taylor Lautner

Kristen & Taylor " Sunrise" interview (australia ,1 iunie)

Kristen and Lautner "Today Show" interview (australia)

Soundtrack-ul Eclipse

1 Metric-Eclipse(all Your)
2 Muse -Neutron Star Collision (Love Is Forever)
3 The Bravely-Ours
4 Florence + The Machine-Heavy in your arms
5 Sia-My love 
7 The Black Keys-Chop and Change
8 The dead weather -Rolling in on a Burning Tire 
9 Beck and Bat For Lashes-Lets get lost
10 Vampire Weekend - Jonathan Low 
11 Unkle -With You in My Head (featuring The Black Angels)
12 Eastern Conference Championce Champions -A Milion Miles on Hour
13 Band Of Horses -Life on Earth
14 Cee-Loo Creen -What Part of Forever
15 Howard Shore -Jacobs Theme

Chritian cu catelusul ei

Trailer Breaking Dawn Part 2