joi, 17 martie 2011

Zvon:Robert este în LA pentru a promova filmul:WFE

Unde este Kristen?Aici este

Kristen constant dezbracata in "On The Road" !



Noi avem scenariul "On The Road" si Kristen ii spune la revedere atitudinii de fata buna a Bellei si se distreaza cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Rob Pattinson.
Noi tocmai am terminat de citit scenariul noului proiect al lui Kristen Stewart, "On The Road" si de abia asteptam sa vedem toate momentele scandaloase cand filmul este lansat in decembrie. Nu puteam sa nu ne intrebam daca scenariul va urma exact linia romanului lui Jack Kerouac,si cu siguranta o face! Pe Kristen, 20, n-o deranjeaza deloc sa fie constant dezbracata. De fapt, ea este dezbracata in prima ei scena si devine din ce in ce mai indecent.
Kristen o joaca pe Marylou, o adolescenta [16 ani la inceputul povestii si 18 spre sfarsit] maritata [si mai tarziu divortata] care inca incearca sa se descopere in timpul unei excursii prin America. De-a lungul filmului, Marylou tanjeste dupa atentia mai multor barbati. Ea incepe sa flirteze cu Sal, interpretat de prietenul lui Robert Pattinson, Sam Riley la pagina 8 a scenariului,pentru a-i atrage atentia sotului ei, Dean [Garrett Hedlund]. Ea de asemenea se drogheaza si bea alcool de mai multe ori in film. Chiar si dupa ce divorteaza de Dean, Marylou continua sa se culce cu el si are parte de o partida in 3 cu el si prietenul sau, Sal. Intre timp, prietenul lui Sal, Carlo Max [Tom Sturridge] il saruta pe Dean la pagina 27. La sfarsitul povestii, ea este ranita cand Dean se intoarce la a doua sotie, Camille [Kirsten Dunst] in San Francisco si isi cauta alinarea in bratele lui Sal.

Momente scandaloase:
  • Dean si Marylou il incurajeaza pe Sal faca sex cu ei ,dar Sal il face pe Dean sa plece ca el sa fie doar cu Marylou - nu fac sex de data asta. Pana la sfarsitul noptii, Sal ajunge sa-i asculte pe Marylou si Dean facand sex prin apropiere.
  • Marylou, Sal si Dean se dezbraca impreuna in masina intr-o calduroasa zi de vara si fac sex in trei. Un alt sofer vede ceea ce fac ei si aproape deviaza de la drum.
  • Marylou ii pune droguri in lenjeria intima pentru ca politia sa nu le vada si minte politistii in legatura cu relatia dintre ea si fostul sot, Dean.
  • Tot in masina, Dean "o mangaie pe Marylou intre picioare" si ea in schimb saruta "umflătura din pantalonii lui".
  • Marylou bea ceva tare si inghite multe droguri. In final,ea vomita pe veranda.
  • Dean anunta ca Marylou este insarcinata spre sfarsitul filmului.
  • Dupa ce Camille il da afara pe Dean,el face sex cu o alta femeie.
"On The Road" va fi ceva diferit pentru Kristen, dar scenariul este super si de abia asteptam sa vedem ce poate face.

      Ashley si tatal ei, azi prin New York



      imagebam.com imagebam.com imagebam.com

      Kristen in topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri in 2010

      Kristen Stewart
      Revista Parade, care alcătuieşte anual topul celebrităţilor cu cele mai mari câştiguri, a publicat clasamentul pentru 2010Poveştile cu vampiri şi vârcolaci au îmbogăţit-o pe Kristen Steward. Eroina din franciza “Twilight” a câştigat anul trecut 28,5 milioane de dolari, depăşindu-l în acest clasament pe Leonardo DiCaprio, vedeta filmelor “Shutter Island” şi “Inception”, care a făcut în 2010 “doar” 28 de milioane de dolari. Stewart l-a întrecut şi pe iubitul ei cu care şi joacă rolurile principale din “Twilight”, căci actorul britanic Robert Pattinson a avut venituri de 27,5 de milioane de dolari în 2010.

      Adele talks about Robert Pattinson

      Poza noua/veche cu Rob si un Fan

      Trailer + Screencaps : "Larry Crowne" cu Rami Malek

      Chris Weitz vorbeste despre Kristen

      Trailer + Screencaps : "Real Steel" cu Olga Fonda


      imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

      Interviu audio - Ashley vorbeste despre sfarsitul Breaking Dawn

      Anna Kendrick la un eveniment Rag & Bone

      Poza noua cu Ashley la studioul Mark

      Trailer Breaking Dawn Part 2