joi, 8 aprilie 2010

Rob la filmarile filmului Bel Ami















Christian la petrecerea Nylon

Kellan in LAX

Tylor Lautner Orange autograph session



Posterul Eclipse Francez

Rob&Kristen

Mandy Moore si Kellan Lutsz " in love, Wedding , Marriage"


The Hollywood Reporter ne informeaza ca Mandy Moore a fost distribuita alaturi de Kellan Lutsz ,James Brolin si James Seymour in comedia romantica" love,wedding,marriage " 


Filmul va reprezenta debutul regizoral al lui Dermot Mulroney.
Moore va interpreta rolul unui consilier marital proaspat casatorita care afla cu stupoare si imensa dezamagire ca parintii ei,a caror caznicie ea crede ca e aproape perfecta ,vor sa divorteze.Urmeaza o serie de incurcaturi mai mult sau mai putin penibile generata de dorinta ei disperata de ai impiedica pe cei doi sa se desparta.
Lutsz va fii sotul ei
SURSA

Tylor in Paris ,parasind Diesel dupa cumparaturi



Poster Eclipse

Rob la filmari astazi

Kristen

DVD italian New Moon

Interview cu Ashley

  • Poti sa ne vorbesti despre SkateLand?a durut sa nu poti sa fii la Sundance pentru film?
Chiar am vrut sa fiu acolo.Pentru oricine care nu stie,SkateLand este un film independent pe care l-am facut exact dupa Twilight.Este un film al carui actiune are loc in 1980 .A fost regizat de Tony Burns si cand a ajuns la Sundance ,eu chiar am plans .Eram in New York,la conferinta de presa pentru New Moon si acela era singurul lucru pe care il vroiam si de care aveam nevoie.Aveam Twilight si tocmai semnasem pentru 'The apparition",si eram personaj principal ,ceea ce era incredibil.Si apoi am spus ca mi-ar placea ca unul dintre filmele mele sa ajunga la Sundance .Nu voi merge la Sundance decat daca am un film acolo pentru ca,cateodata e un fel de circ.Deci,am intrat,am fost foarte fericita si apoi zapada a stricat totul.

Incepem repetitiile pentru"The apparition"si trebuie sa fiu acolo pentru intreg filmul .Avem multe de discutat .Si s-a ajuns la o discutie ,in ultima clipa,daca ma duc sa fiu ninsa la Sundance sau daca ma duc sa fiu ninsa in Berlin si nu as mai fi putut sa ma intorc.

  • Pentru The Twilight saga:Eclipse DAvid Slade ti-a dat vreo prigrama,asa cum a facut si Chros Weitz pentru New Moon?
Nu,cu siguranta nu ne-a dat asa ceva .Dar,fiecare actor a stat si a avut conversatii cu el ce au tinut cateva ore .El a mers in alt fel ,dar de asemenea a fost foarte deschis cand a venit vorba de formarea unei colaborari.
  • Ai citit noua carte a lui Stephenie care se lanseaza acum?
Te referi la Midnight Sun care nu a iesit inca?Am citit ceva din ea ,probabil in timpul Twilight inainte ca toate acelea sa se intample si sa se lanseze 
  • Nu aceea carte ,ci romanul care tocmai este lansat "the short second live of Bree Tanner",inainte de premierea Eclipse?
Nu, pe aceea nu am citito
  • Lasand deoparte Tilight ar fi alt gen pe care ti-ar placea sa-l experimentezi?
Mda,eu am o poveste diferita fata de a celorlalti ,si cum lucrurile mi se intampla.Sunt atat de multe lucruri pe care inca nu le-am facut.Vreau sa fac tot ce nu am facut pana acum .Cu siguranta vreau sa fac o comedie.Cred ca un musical  ar fi foarte haios.

Interviu cu Christian

Cum au decurs auditiile la Saga Twilight?


Nu stiam cat de importate vor deveni filmele,doar am luat cartea si am inceput s-o citesc si am iubit-o.Auditiile au fost ca la orice film.Initial,eram pregatita pentru rolul lui Jessica,am inteles-o si am crezut ca pot sa primesc rolul ei,dar in adancul meu stiam ca imi doresc un alt rol,asemanator cu Angela.Asa ca in ultima clipa,mi-am pus ochelarii,mi-am prins parul intr-o coada ca sa aflu ca am primit rolul lui Angela.


Ce proiecte ai planificate in viitor?Am terminat "Eclipse" care va fi disponibil din iunie.


Ce parere ai despre tinutele tale din "Twilight"?


Cand am ajuns prima data la filmari,Catherine mi-a spus ca vor adopta un look casual pentru Angela.M-a bucurat asta.Cand am ocazia,intotdeauna sunt fericita sa joc personaje diferite si sa devin persoane noi.Faptul ca arat diferit de mine si sunt diferita de mine in roluri e o provocare pentru mine,dar imi place!


Care este rolul ideal pentru tine?


O femeie care stie sa se descurce.Poate si cateva scene de lupta.


Cum a fost modellingul pentru PETA?


A fost o experienta minunata!Sunt atat de norocoasa ca am avut ocazia sa-i fac pe oameni sa se gandeasca la modalitati de ajutorare a animalelor sau de rezolvare a altor probleme de mediu.


Ne poti spune vreo poveste despre animale?


Imi place sa pun postere cu animale pierdute pana cand isi regasesc familiile.Sunt ca un magnet care atrage animalele pierdute.


Ai vreun sfat "verde" pentru noi?
Stingeti luminile cand nu le folositi.Tineti minte ca daca nu conteaza pentru factura voastra,conteaza pentru lume.


De ce obiecte esti foarte mandra ca le ai?


Geanta mea Stella McCartney,ochelari de soare tip aviator de la Tiffany,un inel foarte vechi de la bunica mea,si o poza cu bunica si mama ei.
Spune-ne ceva ce nimeni nu stie despre tine.
Fac multe cursuri de autoaparare ,iar exercitiile mele preferate sunt cele pentru Hapkido!

Locatia premierei Eclipse a fost confirmata

A fost confirmata ca premiera filmului The Twilight Saga:Eclipse din Hollywood se va tine la GRAUMAN'S CHINESE THEATRE in data de 24.06.2010 
Confirmare de la Hollywood chamber of Commerce ca acest eveniment va fi tinut acolo la acea data 
Hollywood Boulevard va fi complet inchis intre Hifgland  Avenue si Orange Drive de joi 24 iunie la 12:15 pana  viner 25 iunie la 5 am
De asemenea GossipCop a confirmat mai devreme zvonuri despre Bill Condon si Breaking Dawn .Din nou,Condon este doar confirmat ca lider ,nimic nu s-a semnat inca,dar negocierile sunt serioase .

Film Interview With Robert Pattinson and Emilie De Ravin

More Videos of Robert Pattinson From Bell Ami (7 april)



Nikki,Kristen si Dna Stewart impreuna pentru un nou film

Official Websites

New Eclipse pics from Eclipse calendar

























Twilight saga quotes









Bill Condon ar putea fi regizor pentru ultimele 2 filme Twilight


Bill Condon se afla in negocieri avansate pentru a regiza ultimele 2 filme Twilight ,conform Enterteinment Weekly.Astfel,Condon s-ar ocupa de ecranizarea celei de-a patra carti a seriei,Breaking Dawn,care va fi relizata in 2 filme.
  Summit Enterteinment s-a gandit si la altii producatori de renume precum ,Guz Van Sant,Mark Waters sau Sofia Coppola ,dar care au cam refuzat oferta.
Cel de-al treilea film al seriei Eclipse, ajunge in cinematografe la inceputul  lunii iulie.
Bella swan (Kristen Stewart ) va trebui sa aleaga din nou intre vampirul Edward Cullen (Robert Pattinson) si varcolacul Jakob Black (Taylor Lautner)
Bill Condon a luat in 1999 un Oscar,pentru scenariul peliculei Gods and Monsters .

Kristen a iesit la cumparaturi de case

Kristen stewart se plimba de cateva zile prin LA impreuna cu agentul ei imobiliar,pentru asi gasi o casa de cumparat .Ea vrea sa aiba o locuinta permanenta in California din moment ce cariera sa din Hollywood este pe val

Tylor ajuns la Paris

Kristen in timpul photoshoot-ului pentru Nylon

Publicitate Twilight la Mc Donalds


Edi Gathegi la un concurs canin



Mai multe capturi din Eclipse










Trailer Breaking Dawn Part 2