sâmbătă, 2 iunie 2012

Kristen Stewart şi Charlize Theron sunt vampele sexy din pictorialul revistei Interview



Întrucât fantezia de aventuri “Snow White and the Huntsman“, în care ele interpretează rolurile Albei ca Zăpada şi reginei Ravenna, va fi lansată în cinematografe pe data de 1 iunie,Kristen Stewart şi Charlize Theron continuă activităţile de promovare pozând în ipostaze sexy şi provocatoare pentru revista Interview.
În una dintre imagini, bruneta Kristen şade pe o sofa din piele vişinie şi fumează, îmbrăcată într-un costum lucios de culoare neagră, încălţată în pantofi cu tocuri înalte şi cu părul lins şi pieptănat în stil masculin, în vreme ce blonda Charlize poartă o rochie neagră sofisticată şi stă întinsă pe o altă canapea din piele vişinie, pierdută într-o atitudine meditativă.
În altă fotografie, iubita lui Robert Pattinson stă pe braţul unui fotoliu şi optează pentru o rochie negru cu roşu, care îi dezveleşte picioarele fiindcă are un voal transparent în partea de jos şi un tiv din dantelă, acoperindu-şi umerii cu o sacou negru şi mâinile cu mănuşi lungi din piele.Charlize stă pe braţul unei canapele îmbrăcată într-un pardesiu elegant şi încălţată cu cizme lungi până la genunchi, accesorizându-şi ţinuta vestimentară cu un inel cu piatră de onix şi un colier supradimensionat.
În interviul care a însoţit şedinţa foto, Charlize Theron a vorbit cu entuziasm despre băiatul afro-american în vârstă de 6 luni, pe care l-a adoptat în luna martie şi l-a botezat Jackson: “În viaţă nu poţi fi calculat în legătură cu toate lucrurile. Consider că am trecut prin viaţă înţelegând faptul că trebuie să mai laşi de la tine şi că nu îţi poţi controla destinul. Din acest motiv nu mi-am făcut niciodată vreun plan pe 5 ani”.
“Am ştiut întotdeauna că îmi doresc copii. Nu a fost un detaliu pe care l-am descoperit mai târziu. De asemenea, nu am simţit niciodată ticăitul ceasului biologic fiindcă am ştiut mereu că vreau să adopt. Nu am spus niciodată că nu îmi doresc propriii copii. Am simţit întotdeauna că, dacă aş fi în circumstanţele potrivite, aş da naştere propriilor copii“.
Vedeta din filmele “North Country”, “Monster” şi “Prometheus” a menţionat că îl creşte singură pe Jackson, primind foarte puţin ajutor de la mama ei, lipsind de acasă numai atunci când obligaţiile contractuale necesită deplasări scurte în ţară sau în străinătate: “Jackson este minunat. Mă descurc de una singură în sensul că nu am angajat o dădacă de noapte sau ceva în genul acesta. Îmi petrec fiecare noapte cu el, cu excepţia nopţilor în care trebuie să călătoresc. Am fost forţată să fac două călătorii la New York şi una foarte scurtă la Paris şi Londra, dar în afară de acestea, i-am fost alături în fiecare zi din viaţa lui şi l-am hrănit numai eu de fiecare dată“.
Deşi prietenele au îndemnat-o să angajeze o dădacă pentru a se putea odihni mai bine noaptea, laureata premiului Oscar a preferat să nu îşi dea copilul pe mâna unei femei necunoscute, mărturisind că îi face plăcere să se ocupe singură de Jackson: “O prietenă m-a întrebat de ce fac asta şi de ce nu angajez pe cineva care să mă ajute. Dar adevărul este că mi-am dat seama de cât de puţin somn am nevoie“.
“Nu există niciun aspect legat de asta care să mă facă să îmi doresc să suspin. Chiar îmi place şi, atunci când nu o fac, îmi lipseşte. Am glumit cu prietena mea spunându-i că vreau să o fac pentru că, atunci când Jackson va fi mare, este singurul avantaj pe care îl voi avea asupra lui. Nu pot face ceea ce a făcut mama mea, adică să-mi amintească în fiecare zi a vieţii mele despre cât de lung a fost travaliul şi cum a trecut prin 36 de ore de iad
Kristen Stewart a vorbit în termeni elogioşi despre colega ei de distribuţie, afirmând că sud-africanca în vârstă de 36 de ani are abilitatea rară de a lumina orice încăpere în care pătrunde: “Nu seamănă cu nicio altă persoană pe care am întâlnit-o. Este unul dintre acei oameni care intră într-o cameră şi toată lumea remarcă. Este o vedetă de cinema. Are şi simţul umorului fiindcă spune mereu că nu este o artistă. Iar eu îi confirm că nu este deloc o artistă (râde). Este o actriţă de top“.

Trailer Breaking Dawn Part 2