sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Andrea Gabriel despre filmarile Breaking Dawn - interviu


Andrea Gabriel, actrita care joaca rolul lui Kebi (din familia vampirilor egipteni), a dat un interviu pentru HitRockBottom, in care a vorbit despre filmarile Breaking Dawn.



  • Cum a fost la filmari? Ce ti-a placut cel mai mult la rolul tau de vampir?
Andrea: [rade] A fost foarte distractiv. Actorii formeaza un grup minunat, foarte diversificat. Fiecare dintre noi e unic dar ne simtim apropiati pentru ca suntem cu totii plecati de acasa, iar familiile, locuintele si animalele noastre de casa sunt foarte departe. Asa ca parca am fi intr-o tabara. Iar partea mea preferata din rolul de vampir este...sa fiu rea!

  • Te-ai inteles bine cu colegii? A fost usor? Au fost amuzanti?
Andrea: [rade] Da...da...si da. [rade] Ma distrez copios. Si toata lumea e amuzanta. Unii dintre ei sunt foarte inteligenti si radem foarte mult. Facem intre noi glume cu vampiri.

  • Ce parere ai despre Mackenzie Foy?
Andrea: Oh, e minunata. Foarte inteligenta si precoce, dar nu la modul laudaros ca alti copii actori. Se vede ca e desteapta pentru varsta ei. Si se plange mai putin decat oricare dintre actorii de pe platou. Adultii tind sa se planga mai mult decat ea. Ea are o atitudine pozitiva intotdeauna. E minunata si foarte draguta. Cand o sa creasca o sa franga inimi.

  • Avand in vedere ca cei din echipa de filmare se cunoasteau deja de mult timp, ti-ai facut griji ca esti nou-venita printre ei?
Andrea: Pai da. Ei sunt deja apropiati si m-am simtit ca si cum as fi venit la o scoala noua sau la un serviciu nou. Dar am mai aparut episodic in diverse productii, deci stiu cum este. De obicei lumea este foarte ospitaliera cu nou-venitii. E un proces indelungat, deci trebuie sa te obisnuiesti cu cei din jurul tau ca sa devii parte din gasca.

sursa

Kellan Lutz si colegii de platou lucreaza in proiectul St.Bernard


Kellan a postat pe Twitter o poza cu mesajul :

"O zi grozava, alaturi de colegii de platou Rami, Casey si Richard care au venit sa lucreze cu mine la casa lui Rosalie pentru proiectul St. Bernard."
In poza apar Kellan Lutz (Emmett), Rami Malek (Benjamin - vampir egiptean) si Casey LaBow (Kate - vampir din familia Denali) pe santierul de lucru. Proiectul St.Bernard este o organizatie non-profit care isi propune construirea de case pentru persoanele afectate de uraganul Katrina.
O initiativa demna de apreciat.

Photoshoot nou cu Judi Shekoni

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Michael si Jodelle pe twitter

Trailer Breaking Dawn Part 2