luni, 12 iulie 2010

Joe Jonas si Ashley Greene au avut o intalnire secreta

Joe Jonas si Ashley Greene au avut o intalnire secretaSe pare ca Joe Jonas a pus mai nou ochii pe una dintre actritele din trilogia Twilight, anume Ashley Greene. Desi la premiera  filmului „The Twilight Saga: Eclipse” din Londra, care a avut loc pe 1 iulie, Joe s-a pozat alaturi de Nikki Reed pe covorul rosu, dupa eveniment a invitat-o pe Ashley la cina, la un restaurant exclusivisit din Londra, numit The Ivy.
Au o petrecut o seara foarte romantica la The Ivy. Au ajuns separat, dar au plecat impreuna. Au iesit pe usa din spate, fiind asteptati de doua masini cu geamuri negre”, a declarat un martor pentru o publicatie britanica.
Aratau foarte dragut impreuna. Se vedea clar ca se simt bine si si-au comandat mai multe bauturi”, a adaugat acelasi martor.
Joe Jonas s-a despartiti recent de Demi Lovato si a avut relatii de durata cu Taylor Swift si cu Camilla Belle, iar Ashley a declarat ca e in cautarea „unui baiat dragut, de preferinta cu ochii albastri si cu o alura misterioasa”.


SURSA

Kellan si David Slade sunt primi care felicita Spania


SURSA

Kristen a plecat spre Monteal

Nominalizari noi la TCA



SURSA

Kristen Stewart este o stripteuza cu probleme in noul ei film

Kristen Stewart este o stripteuza cu probleme in noul ei film - VIDEO
"Sopranos" si "Twilight" nu e tocmai o combinatie usor de facut. Se intampla insa ca doi actori din celebrele filme sa joace intr-o pelicula de o sensibilitate aparte: "Welcome to the Rileys"
James Gandolfini (Nasul Clanului Soprano) si-a pierdut fiica intr-un accident de masina si simte ca si casatoria lui se duce de rapa.
Kristen Stewart (Bella din Twilight) este o pustoaica fugita de acasa care lucreaza intr-un bar de striptease. Intre cei doi se va lega o relatie platonica superba, de pe uma careia toti au de castigat.

In imagine Kristen este semi-dezbracata, intr-o secventa din "Twilight".

Dakota Fanning: “Nu mai sunt o fetita”

detalii
Dakota Fanning si-a inceput cariera de la varsta de 5 ani, cand a aparut in prima sa reclama, devenind faimoasa trei ani mai tarziu pentru rolul din  “I am Sam”. Acum, vedeta de 16 ani vrea ca lumea sa nu o mai perceapa ca pe o fetita.

Starul poate fi vazut in prezent in rolul maleficei “Jane" din “The Twilight Saga: Eclipse,” si a sperat ca prin filmul sau precedent, “The Runaways,” lumea va realiza ca nu este doar o papusa micuta si fragila. In pelicula biografica despre trupa rock cu acelasi nume, Dakota a avut o scena in care s-a sarutat cu protagonista din “Twilight”,Kristen Stewart, care ii este o prietena apropiata.

Cand incepi cariera de mic, lumea se ataseaza de persoana care erai cand aveai sase ani” a declarat Dakota pentru numarul din august al revistei Marie Claire.

Actrita doreste sa joace mai multe roluri de personaje mature in viitor.“
Pe masura ce inaintezi in varsta, sunt atat de multe roluri pe care poti sa le interpretezi in filme. Niciodata nu am vrut sa ma grabesc. Am vrut sa fac ceea ce era potrivit pentru varsta mea, dar pe masura ce te apropii de 18 ani o cu totul alta lume se deschide pentru un actor, si de-abia astept acest lucru”.

Taylor Lautner vrea sa calce pe urmele lui Tom Cruise

detalii
Taylor Lautner, varcolacul sexi din saga “Twilight” a afirmat ca doreste sa devina ca Tom Cruise.


Intr-un interviu pentru Empire, vedeta a recunoscut ca admira modul in care starul din “Top Gun” si-a administrat cariera, reusind sa joace in filme din cele mai diverse.
"Iubesc filmele de actiune, dar nu vreau sa devin doar un erou in astfel de productii," afirma Lautner, care are insa in agenda nu mai putin de trei filme de actiune “Stretch Armstrong, “Abductionsi Northern LightsLautner subliniaza"Tom Cruise este un adevarat erou pentru mine si as vrea sa-mi construiesc o cariera exact ca a lui; sa joc in drame, in filme de actiune si comedii".


Poze noi din Eclipse















SURSA

Kristen Stewart Twilight Eclipse Premier make up look


SURSA

Katee Sackhoff: Team Edward or Team Jacob?

Caracatita Paul alege intre Edward si Jacob

Trailer Breaking Dawn Part 2