sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Carter Burwell va compune muzica din Breaking Dawn 1 si 2

Conform siteului The Playlist, compozitorul Carter Burwell, cel care a scris muzica instrumentala din primul film al seriei Twilight, a semnat contractul pentru realizarea coloanei sonore pentru Breaking Dawn 1 si 2. Compozitorul a mai lucrat cu regizorul Bill Condon si in alte proiecte, in filmele “Kinsey” si “Gods And Monsters”.

Iata ca dupa ce Alexandre Desplat a compus pentru “New Moon” si Howard Shorepentru “Eclipse”, Carter Burwell se intoarce sa incheie seria Twilight!
Sa ne aducem aminte de cateva dintre piesele scrise de Carter pentru Twilight: Bella's Lullaby, The Lion fell in Love with the Lamb, Stuck here like mom si The skin of a killer:




sursa

Colin Farrell ii ureaza noroc lui Rob in noul film,'Cosmopolis'



sursa

Video : Jessica Szohr a primit sfaturi de la Ashley pt pictorialul SoBe Lifewater

sursa

Poze WFE in UHQ








sursa

Look :Rob la PCA


sursa

Kiowa pentru TROIX Magazine








sursa

Garrett Hedlund vorbeste despre Kristen gatind si OTR





sursa

Jamie in rolul regelui Arthur


Jamie Campbell Bower (Caius in New Moon) va aparea in rolul regelui Arthur in serialul "Camelot", care va fi difuzat incepand cu 1 aprilie pe postul Starz. Serialul este o co-productie irlandezo-canadiana si a fost filmat in Irlanda. Jamie joaca alaturi de Joseph Fiennes (din serialul FlashForward) in rolul lui Merlin si Eva Green in rolul Morganei.

Twilight Saga Characters Among Top Pet Names

Trailer Breaking Dawn Part 2