vineri, 11 februarie 2011

Rob mentionat in 90210 (sez. 3,ep. 14) la 6:30

FanMade

Film cu Jodelle Ferland [ Silent Hill ] pe Antena 1


Bazat pe un joc video celebru, filmul porneşte de la pretextul unei căutări. O mamă îşi duce fetiţa bântuită de coşmaruri în localitatea care apare atât de des în visele ei. Ajunge în Silent Hill, dar are un accident de maşină. Când îşi revine, Sharon, fiica ei, nu e nicăieri. Şi, pe măsură ce Rose, mama, începe să caute, misterul se adânceşte. Ceea ce urmează este o luptă disperată cu teroarea ce a pus stăpânire pe oraşul evacuat de mai bine de 30 de ani. Puţinii oameni care au mai rămas trebuie să facă faţă creaturilor întunericului. Acum se vor dezlănţui forţe cumplite.
Filmul e cotat pentru a atrage atenţia asupra violenţei şi momentelor şocante. Fiind o coproducţie cu Japonia, ţară ce a dat în ultimii ani cele mai cruntissime horroruri din istoria filmului, puteţi înţelege la ce să vă aşteptaţi. O parte din muzică şi din monştrii sunt identici cu cei din jocul video omonim.  


11.februarie.2011 pe Antena 1 ora 23:45

Kiowa Gordon la un show de binefacere

   
Kiowa Gordon a fost prezent ieri la un concert de binefacere alaturi de cei de la Black Eyed Peas organizat dePeapod Foundation, dedicat încurajari schimbărilor sociale prin unirea oameni prin intermediul muzicii.Spectacolul a avut loc la Music Box Theater, din Hollywood - California.

Poze noi cu casa lui Jacob in Vancouver

Caricaturi haioase cu Rob si Kristen realizate de Court Jones

Peter pe twitter

Noua/veghe poza cu Alex Meraz si Beau Brasso la filmarile pentru "Never Back Down 2"

Edward ii va canta lui Nessie

Noi/vechi poze cu Alex si Kim Meraz la premiera "Clash of the Titans"

Noi/vechi poze cu Tinsel Korey,Cameron Britght si Charlie Bewley la Zoo


Tinsel Korey a publicat următoarele fotografii pe contul ei de Twitter unde alaturi de Cameron şi Charlie au vizitat o gradina Zoo in Australia.
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

S-a ales regizorul pentru filmul "The Host" [Gazda]


Cei de la Variety.com au anuntat astazi ca Susanna White a fost aleasa pentru a regiza adaptarea pe marele ecran a volumului Gazda, scris de Stephenie Meyer. Regizoarea si-a facut debutul anul trecut, cand a regizat "Nanny McPhee Returns", pelicula ce a avut incasari globale de 93 milioane $.

sursa

Prima poza cu Kellan Lutz in "Immortals"

Image and video hosting by TinyPic
Pelicula "Immortals" aduna o serie de vedete cunoscute care fac filmul sa fie asteptat cu nerbdare: Henry Cavill (The Tudors), Stephen Dorff (Public Enemies, Blade), Isabel Lucas (Transformers: Revenge of the Fallen), Freida Pinto (Slumdog Millionaire), Luke Evans (Robin Hood), Kellan Lutz (Twilight series), John Hurt (Hellboy), si Mickey Rourke (Iron Man 2). Hurt il va interpretata pe Zeus, Cavill va fi Tezeu, Lucas va fi Atena iar Kellan Lutz il va juca pe Poseidon. Filmul va fi lansat pe 11.11.2011


sursa

Taylor Lautner împlineşte 19 ani!

Trailer Breaking Dawn Part 2