joi, 24 iunie 2010

CLEVVER TV in L.A la Premiera Eclipse

Kristen plecand de la premiera The Love Ranch ..aseara




Sursa

2 poze noi din Eclipse


Un nou interview cu Kristen


Sursa

Fanii Eclipse asteptand premiera filmului


Watch CBS News Videos Online

o poza noua de la locul in care va fi premiera Eclipse

All Parts in HD Jimmy Kimmel and the Q&A






Noul clip Eclipse

Prom Night (A Twilight Story) Episode 5

Twilight Stars Visit Tent City


David Slade Talks Eclipse with MakingOf

Volvo Lost in Forks

Kristen Stewart, Taylor Lautner and Robert Pattinson on cover of EW


Sursa

TV Guide Interview with Taylor Lautner, Robert Pattinson and Kristen Stewart

Interview: Rob cum poti deveni un erou?

Este vorba despre felul sau deschis de a fi care te entuziasmeaza imediat.Robert pare a fi baietelul mic si tupeist in corpul unui barbat.Este chiar uimitor sa descoperi cum sunt cele trei verete in realitate..
BRAVO: Deszaluie-ne si noua,Rob,cum poti deveni erou?
ROB: [rade din toata inima] Ti se pare ca sunt eu unul?
BRAVO: In orice caz,pentru fanii tai esti ! Joci colul outsider-ului pe care il iubesc toti..
ROB: Da e tare sa fii outsider.
BRAVO: Vorbesti din proprie experienta?
ROB: Si la scoala eram tot timpul pe cont propriu .Dar stii ceva? Este un compliment si e cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut intampla.Cand esti diferit de ceilalti ,acest lucru te ajuta sa fii mai creativ [ se gandeste] Dar se poate intampla ca viziunea mea asupra acestor lu-cruri sa fie prea romantica.
BRAVO: E ok sa fii romantic..
ROB: [isi prinde cateva fire de par in mana si se uita in podea]: Imi place sa fiu dferit.Nu vreau sa ascult de parerea celorlalti sau sa ma adaptez pentru a intruni anumite asteptari .Am devenit ceea ce sunt pentru ca am fost outsider.
BRAVO: Si in relatii esti asa,nu cedezi?
ROB: Ei bine ,in relatii si in prietenii trebuie sa te adaptezi ,bine inteles ,astefel incat lucrurile sa functioneze .Este cea mai frumoasa dovada de iubire atunci cand esti pregatit sa schimbi ceva la tine pentru ca tii asa de mult la celalalt.Dar nu trebuie sa te prefaci a fi altceva  decat ceea ce esti pentru a face o impresie buna.[bea satisfacut dintr-o cutie de Cola Light]
TAYLOR: Nici eu nu aveam prea multi prieteni la scoala.Eram pe cont propriu de cele mai multe ori.
KRISTEN: Cu totii ne simtim uneori outsideri.Chiar si acum mai simt asta uneori.Si sunt con-vinsa ca si cea mai iubita fata din orice scoala are momente cand se simte singura si neinteleasa.Stiu cum e sa nu fii indragita .Ar trebuie sa nu-mi pese ceea ce cred altii despre mine,dar chiar si mie imi vine greu sa fac acest lucru...
BRAVO: In film sunteti eroii perfecti.Dar care este situatia in viata de zi cu zi?Ati schimba ceva la voi?
TAYLOR: Mi-ar placea sa fiu asa de wild si de puternic precum baietii varcolaci.Uneori sunt prea timid si linistit.Mi-as dori sa pot exprima mai multe...
ROB: Mi-e mi-ar placea sa fiu ceva mai mic..
KRISTE: [isi da ochii peste cap]Esti asa un idiot,Rob!Nu inteleg de ce scoti asemenea tampenii din tine [Rob rade dezarmat.Kristen da din cap ,isi increteste fruntea si spune] Ce se intampla cu tine ai baut prea multa Cola?[Rob rade mai tare .Se pare ca ii place cand este tachinat de Kristen]
BRAVO: Rob ,ai relizat atat de multe lucruri.Ti se pare totul asa de usor?
ROB: Uneori trebuie sa fiu motivat sa-mi ridic fundul din loc.Am prostul obicei de a fi super lenes .La mine exista doar doua posibilitati:ori fac totul deodata ,ori ,pur si simplu ,nu am chef.
BRAVO: Si cand suferi in dragoste te inchizi in tine?
ROB: A,nu! Nu trebuie sa te scufunzi in tristete!
BRAVO: ..adica nu trebuie sa faci ca Bella ,dupa despartirea de Edward ,nu?
KRISTEN: Mi se pare important sa treci printr-o despartire.Uitati-va la Bella : In final a devenit si mai puternica pentru ca s-a regasit.Fetele vor pe cineva care sa aiba grija de ele.Dar cel mai important este ca ele sa fie puternice,pe cont propriu.De abia atunci  pot avea o relatie fericita.
TAYLOR: Acel trio amoros din film din film mi se pare cu adevarat dificil .Imi este mila de Jacob ,pentru ca Bella nu ii impartaseste aceleasi sentimente.Nu mi-as dori sa trec niciodata prin asa ceva!
ROB: Suferinta in dragoste este ceva groaznic.In astfel de momente trebuie sa iesi ,sa te intalnesti cu pietenii.Nu trebuie sa iti reprimi durerea pentru ca, in cele din urma,va exploda.Dar cand esti tanar ,cel tarziu dupa cinci zile iti revii...

Interview cu Bryce Dallas

O fata dulce ,un zambet cuceritor.Aceasta fata ar trebui sa poata vraji pe oricine cu farmecul ei.
Din contra!Fanii"Twilight"din intreaga lume sunt de-a dreptul isterizati de faptul ca Bryce joaca rolul Victoriei.
Pentru ca ei sunt de parere ca Bryce i-a furat rolul lui Rachelle Lefevre[31],cea care a aparut in primele doua parti a seriei "Twilight".Reporterul BRAVO Yvonne Huckenholz s-a intalnit cu Bryce in hotelul Ritz-Carlot din Berlin si a ramas de-a dreptul surprinsa.Actrita nu numai ca vorbeste foarte deschis despre reactia danilor la adresa ei,dar le mai si tine partea..
BRAVO: Multi fani sunt furiosi pe tine .Din punctul lor de vedere tu ai furat rolul unei alte fete.Care este parerea ta despre aceste lucruri?
BRYCE: Da(suspina) ,pot intelege de ce ma urasc fanii"Twilight"! Dar pot vorbi din punctul meu de vedere pentru ca habar nu am de ce s-ar certa Rachelle atunci cu reprezentantiiSummit Entertainment,firma care produce seria"Twilight"! Este prost ca incidentul s-a soldat cu demiterea la fel de mult cum le pare si tuturor celorlalti ! Eu stiu doar ca ,cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor ,se cauta o noua protagonista pentru Victoria.
BRAVO: Pentru care ti-ai depus imediat candidatura?
BRYCE: Nu.Am fost intrebata de agenti daca as fi interesanta sa preiau rolul.Eu am accepta de abia dupa ce Rachelle si-a clarificat problemele cu producatorii.Chiar nu a fost intentia mea  sa fur rolul nimanui .Asa ceva este de-a dreptul groaznic si nu este stilul meu.
BRAVO:Insiderii de la Hollywood sustin ,pe de alta parte,ca tu ai vrut sa ai inca de la inceput rolul .Dar apoi ai renuntat pentru ca ti s-a parut prea mic.Si acum ca Victoria are un rol important in "Eclipsa",ai revenit la decizia initiala...
BRYCE: Nu este deloc adevarat faptul ca eu am vrut rolul inca de la inceput.Nici macar nu puteam sa-mi depun cadidatura pentru rolul Victoriei pentru ca,la acel moment ,in primavara lui 2007 eu tocmai nascusem !
Pe vremea aceea vroiam sa ma ocup doar de familia mea ,ea era pe primul plan-si nu aveam deloc de gand sa particip la filmarile pentru"Twilight".Deci toate aceste lucruri sunt aberatii.
BRAVO: Care a fost atmosfera pe platouri atunci cand ai aparut in locul lui Rachelle?
BRYCE: Stiam ca ceilalti actori sunt prieteni cu Rachelle .Si deodata m-au vazut pe mine acolo-era tipa noua.
Nu ma asteptam sa ma intampine cu bratele deschise ,dar totusi au facut acest lucru !Apoi  am aflat ca Rachelle vorbise deja despre mine .Le-a explicat prietenilor ei ca nu are nici o problema cu mine,ci cu cei de la studio.Da ,chiar i-a prevenit pe toti ca trebuie sa fie draguti cu mine![rade].S fost un gest extrem de dreagut din partea ei si nu pot decat sa ii multumesc .
BRAVO: De fapt,tu ai cunoscut-o personal pe Rachelle?
BRYCE: Inca nu.Dar vrem sa ne intalnim cat de repede posibil .Pana acum ne-am scris doar e-mailuri .Imi pare rau ca lucrurile nu au mers asa de bine cu ea,e o fata foarte draguta...
BRAVO: Cum te simti cand vezi asemenea comentarii de la fanii pe net?
BRYCE: Nu sunt suparata pe nimeni care scrie lucruri rautacioase despre mine.Eu sper ca in cele din urma fanii vor aprecia munca mea si,poate ,pana la urma ma vor placea si pe mine.Acele comentarii rautaioase au avut pana la urma si un rezultat bun:m-au ambitionat sa dau tot ce pot pe platourile de filmare de la "Eclipsa"
BRAVO: Pe platouri l-ai cunoscut si pe super vampirul Robert Pattinson .Cum a fost sa lucrezi cu el?
BRYCE: Rob este super si foarte dragalas!Uneori zici ca este ca un baiat in corpul unui barbat foarte aratos.Are o inima mare si nu s-a schimbat deloc de cand e vedeta!
BRAVO: Vorbesti foarte frumos despre el.Sotul tau ,Seth ,nu este deloc gelos?
BRYCE: Nu [rade] .Pur si simplu sunt si eu ca orice alta fata care este obsedata de cartile din seria "Twilight" si,evident,de personajul Edward !Si acum fa si eu parte din aceasta saga,ma simt ca un fel de spion,un fan inrait  care  are ocazia sa intalneasca marii actori si mereu sa fiein apropierea lor  

Do Something 101 with Nikki Reed


Sursa

Kristen Stewart in New Elle


Kris la premiera filmului "Love Ranch"









Sursa

Rob,Kris si Taylor in revista EW


Sursa

Poze cu Xavier in Scoala




Sursa

Tom Cruise And Robert Pattinson

Primele poze de la Premiera Eclipse


Trailer Breaking Dawn Part 2