marți, 16 noiembrie 2010

Kellan la sala 15.11


sursa

Poza cu dublurile lui Rob si Kris

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

sursa

NEW ! Video : Rob acceptand premiile BBC Radio 1 Teen Awards


sursa

Alte poze de la filmarile BD


















Poza noua cu Kiowa


sursa

Interviu Ashley pentru revista Gotham

Revista Gotham are un scurt interviu si o poza cu Ashley Greene(Alice). Iata traducerea unui fragment in care actrita vorbeste despre noul ei film (Butter) si despre fanii Twilight:


Ashley Greene a terminat recent filmarile pentru Butter, o poveste despre o femeie din Vestul Mijlociu (rol jucat de Jennifer Garner) care incearca sa castige o competitie locala de sculptura in unt. "A fost prima comedie in care am jucat, deci mi-a fost frica si am fost incantata in acelasi timp" spune Ashley."In plus, am lucrat cu Jenifer Garner, pe care as putea s-o urmaresc jucand o zi intreaga."

Cand vine vorba de statutul ei de celebritate, Ashley intelege ca e ceva care trebuie luat in serios intr-o lume in care tinerele fete vor sa imite ce vad pe marele ecran. "Incerc sa fiu un model pozitiv. Acum fanii mei cresc si se maturizeaza impreuna cu mine. Vreau ca ei sa stie ca Twilight mi-a oferit o oportunitate incredibila, dar totul este inca nou pentru mine."
Sursa

Video Robsten FanMade


sursa

BooBoo anunta ca maine pleaca spre Baton Rouge


sursa

Poze noi cu Kristen si Robsten la filmari







sursa

Poza noua cu Robsten la filmarile BD in timp ce jucau şah


sursa

Funny


sursa

Breaking Dawn Isle Esme Set Photos

Funny


sursa

Video : BooBoo isi da tricoul jos la teledonul Perth 2010


sursa

Cam la premiera noului sau film "Burlesque"




sursa

Interviu cu dublura lui Kristen

Roberta, dublura lui Kristen la filmarile Breaking Dawn din Brazilia, a dat un interviu pentru revista Quem, in care vorbeste despre cum a primit rolul, experienta filmarilor si cum i-a intalnit pe Rob si Kristen.

Totul a inceput in septembrie, cand ea si Raphael Martins (dublura lui Rob) au aparut intr-o sedinta foto pentru un ziar brazilian. La sfarsitul lunii octombrie, Roberta a fost sunata de unul dintre producatorii Breaking Dawn, la recomandarea lui Raphael."Producatorul a glumit cum ca sunt mai draguta decat Kristen" spune ea. Restrictionata de contract, Roberta nu a putut sa dea informatii despre filmari, si a fost nevoita sa ascunda totul fata de prieteni si chiar fata de fratele ei, care este fan Twilight. I-a spus doar mamei." Am fost platita in dolari americani. Pot doar sa spun ca e o suma mare." a declarat ea. "Nu sunt fana.Am vazut filmul doar pentru ca prietenii mi-au spus ca seman cu Kristen. Nu suntem identice. Semanam la culoarea pielii, la par si la nasul delicat."

Marti, 9 noiembrie, Roberta si Raphael au participat la filmarea unei secvente romantice la o cascada din Paraty, care a durat aproximativ 12 ore. Locatia este cea in care personajele Edward si Bella isi petrec luna de miere. Roberta spune ca atunci cand actorii au venit pe platou, Kristen i-a strans mana iar Robert i-a multumit politicos cu un "thank you".
"Cum nu vorbesc engleza, n-am incercat sa ii raspund." a spus Roberta. "Au filmat foarte repede, nu a fost nimic la care a lucreze mai mult. Am vrut sa facem poze cu ei dar n-am avut voie. Au fost foarte prietenosi, Kristen e mai draguta in realitate."
sursa

Revista "Caras" (Brazilia)

caras1 caras2 tititi2 

Eclipse Revista "Discshop"

11 3 12 13

2 Video-uri din Paraty



sursa

Ashley si Joe la aeroportul din Argentina

http://i55.tinypic.com/2h6d4ap.jpg

Kellan Lutz in Revista "Cosmopolitan" Rusia


Poze recente cu Kellan Lutz

twilightxchange kl14 twilightxchange kl13 twilightxchange kl12 twilightxchange kl11 twilightxchange kl10 twilightxchange kl9 twilightxchange kl8 twilightxchange kl7 twilightxchange kl6 twilightxchange kl5 twilightxchange kl4

Trailer Breaking Dawn Part 2