luni, 7 martie 2011

Gif cu Robsten in Vancouver

Pattinson si Stewart: totul despre nunta lor!



Nu doar Edward Cullen şi Bella Swan, eroii din “Twilight”, au parte de o nuntă ca-n poveşti. “National Enquirer” a aflat că tinerii actori din rolurile principale pun la cale o nuntă hippie, pentru la vară.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart au filmat, de curând, scena nunţii lor pentru ecranizarea ultimei părţi din “Saga Amurg”, “Breaking Dawn”, ce va fi împărţită în două părţi, cu premierele în noiembrie 2011, respectiv noiembrie 2012.

Scenele au avut o semnificaţie şi mai specială, deoarece cei doi actori se pregătesc de propria nuntă, scrie “National Enquirer”.



Rob şi Kristen plănuiesc să meargă la altar la vară, ceremonia urmând să aibă loc în complexul Auberge du Soleil din Napa Valley, California.

„Rob and Kristen sunt foarte legaţi unul de celălalt şi vor să fie împreună pentru totdeauna. S-au întâlnit când nici unul dintre ei nu era foarte cunoscut şi au o legătură puternică. De abia aşteaptă să devină soţ şi soţie”, spun apropiaţi ai cuplului.
Deşi Rob a cerut-o de nevastă în vacanţa de iarnă, perechea vrea să păstreze secrete planurile de nuntă şi logodna până în aprilie, când termină filmările. Totuşi, cei doi au luat legatura cu un organizator de nunţi din Napa, pentru o ceremonie intimă.

„Amândoi iubesc natura şi au fost atraşi şi frumuseţea locurilor”, spun prietenii actorilor, precizând că ceremonia va fi simplă şi ţinută afară, printre flori şi copaci.

Viitoarea mireasă a cerut ca meniul să fie unul organic, iar nunta să aibă un aer hippie, fără veselă argintată. Rob (25 de ani) şi Kristen (21 de ani) vor avea 130 de invitaţi, pe care vor să-i trateze regeşte: cuplul le va plăti avionul şi îi vor caza la hotelurile scumpe din complex.

Totuşi, starurile din „Twilight” nu vor să transforme evenimentul în unul de promovare pentru film, ci doar să arate lumii cât de mult se iubesc.


Taylor intr-un restaurant din Vancouver


Se pare ca Taylor a inceput sa mai apara si in Vancouver. SI-a inceput sfarsitul de saptamana la restaurantul  local Steakhouse.
O sursa spune ca inca mai are mult de filmat in  Columbia Britanica printre care si scenele pe care le filmeaza saptamana aceasta la o cabana.

Kristen si baietii din Twilight mentionati in "Sonny with a Chance"

Kristen-1:19

Baietii din Twilight - 1 :12

sursa

Robert si Kristen prin Vancouver cu prietenii - 5 martie

FanMade

Kristen are o sora geamana


Are Kristen o sora geamana?Teresa Palmer ,actrita din filmul I am number 4 s-a saturat sa tot fie confundata cu Bella din Twilight adica  Kristen Stewart de cate ori este pe aeroport sau  la cumparaturi,chiar si in reviste.Chiar si parintii ei au ajuns sa o confunde.

Rob si Kristen in Vancouver


Rob Pattinson şi Kristen Stewart au fost vazuti pe o strada din Vancouver noaptea trecută (05 martie), pentru video dati click aici

Poze noi cu Xavier Samuel

Garderoba Zori de zi


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Trailer Breaking Dawn Part 2