sâmbătă, 19 martie 2011

Poza noua cu Leah, Daniel si Jackson

Dakota prin Beverly Hills


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Informatii noi

Anna Kredrick cu un prieten pe 18 martie

Ashley si tatal ei prin NY - 18 martie


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Nina Dobrev vorbeste despre Kellan Lutz

Poza noua cu Jackson

Ashley, tatal ei si Jared Followill in NY


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Dakota plecand de la cursul de yoga - 17 martie


imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Este oficial: Ashley Greene si Joe Jonas s-au despartit


Dupa ce in ultimele doua zile au circulat o multime de speculatii pe internet cu privire la despartirea actriteiAshley Greene(24 ani) de cantaretul si actorul Joe Jonas(21 ani), purtatorii de cuvant ai celor doi artisti au decis sa iasa in fata jurnalistilor si sa faca o succinta declaratie oficiala cu urmatorul continut: “Va putem confirma ca amandoi au pus punct relatiei de comun acord si nu au alte comentarii de facut”.

Desi reprezentantul interpretei eroinei Alice Cullen din franciza “The Twilight Saga” si reprezentantul membrului formatiei “Jonas Brothers” nu au oferit detalii suplimentare despre motivele separarii cuplului format in luna iulie a anului 2010, o sursa a declarat pentru editorii de la US Weekly ca cei doi tineri au mai fost despartiti pentru o scurta perioada de timp inainte de ziua de nastere a lui Ashley Greene din data de 21.02.2011, dupa care s-au impacat, iar o alta sursa a precizat ca unul dintre motivele ce a condus la ruptura a fost acela ca Joe Jonas nu era implicat cu trup si suflet in aceasta relatie. Un prieten al lui Ashley Greene le-a marturisit editorilor de la E! Online ca niciunul dintre fostii parteneri nu este foarte afectat de despartire intrucat idila lor nu a fost niciodata atat de serioasa, ci mai degraba o distractie, cei doi petrecand multa vreme departe unul de celalalt din cauza programelor incarcate de lucru. In pofida zvonurilor ca Ashley Greene l-a parasit pe Joe Jonas pentru Jared Followill, basistul formatiei “Kings of Leon”, impreuna cu care a fost surprinsa petrecand in noaptea de 15.03.2011 in clubul Avenue din New York, acelasi amic din anturajul actritei a precizat ca Ashley si Joe au decis ca este momentul sa se concentreze pe carierele lor.
In mod ironic, Joe Jonas, care a fost implicat in trecut in idile cu Taylor Swift, Demi Lovato si Camilla Belle, a declarat recent intr-un interviu acordat revistei Details ca relatia lui cu Ashley Greene functioneaza fiindca actrita pune sentimentele lui pe primul plan si ii intelege programul infernal de munca.

Weekend la TV cu Robert Pattinson, Kristen Stewart si Dakota Fanning

In acest weekend, canalul premium HBO va difuza doua filme cu mult indragitii actori din seria Twilight: Robert Pattinson, Kristen Stewart si Dakota Fanning. 

Sambata, cu incepere de la orele 21:00 este programata pelicula "The Runaways", care prezinta viata si cariera muzicala a consacratei cantarete de rock, Joan Jett. In acelasi timp, in film este vorba si despre cariera primei trupe de rock a Joannei Jett, de la inceputurile trupei, din adolescenta, pana la destramarea acesteia datorita deceptiei legate de cariera de muzician. Filmul este o drama muzicala avand drept cadru anii '70. Asadar, nu le ratati pe Kristen Stewart si Dakota Fanning in roluri de zile mari.


Duminica, in schimb, de la orele 18:05, puteti viziona o superba poveste de dragoste in "Remember Me" (Aminteste-ti de mine) - un film memorabil despre puterea dragostei si importanta aprecierii vietii prin pasiune si respect pentru fiecare moment, in care ii veti putea urmari pe Robert Pattinson si Emilie de Ravin.

Jodie Foster e surprinsă de alegerea lui Kristen Stewart de a fi actrita

Cele doua actrite au filmat impreuna pentru "Panic Room" când Kristen Stewart avea 12 ani, iar Jodie Foster e surprinsa ca mai tânara ei colega de platou a perseverat in meserie. "O iubesc pur si simplu pe Kristen Stewart, dar nu ma gândeam ca va alege sa fie actrita. O intrebasem retoric pe mama ei daca ea chiar vrea asta si mi-a raspuns ca, de fapt, cam vrea", a spus Foster.

Mirarea actritei nu vine din rautate, ci pentru ca Jodie Foster o cunoaste bine pe vedeta din saga "Twilight". "Am crezut asta pentru ca ea seamana foarte mult cu mine: nu se simte comfortabil sa fie o persoana foarte exteriorizata, care isi exprima emotiile, se bate cu caramida in piept si se smiorcaie mereu. Am simtit ca e un tehnician foarte inteligent, foarte interesata de camera de filmat, iar asta m-a facut sa cred ca va alege altceva", a explicat actrita care a lansat recent "The Beaver", alaturi de Mel Gibson.

David Fincher, regizorul care a lucrat cu cele doua actrite la filmul "Panic Room" a spus ca decizia lui Kristen Stewart a fost mult influentata de Jodie Foster. "Nu prea isi asuma laudele pentru asta, dar in cea mai mare parte a timpului nici nu incapeam in camera fiindca era plina de camere de filmat si tot felul de echipamente. Ea e una dintre marii regizori de copii", a spus Fincher, potrivit Ok! Magazine.

sursa

Poza noua cu Justin Chon

Poze noi/vechi cu Kristen

Videos : Robert la Jay Leno Show - 18 martie

Pics : Rob @ Jay Leno


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Trailer Breaking Dawn Part 2