sâmbătă, 14 mai 2011

Nikki si Paul prin LA


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

"Snow White and The Huntsman" Update


Producatorul filmului "Alba ca Zapada" Palek Spatel a anuntat pe Twitter : "Chris Hemsworth il va juca pe "vanator", alaturi de Kristen Stewart in "Snow White and The Huntsman".

Updated SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN production info:
STATUS: September 2011
LOCATION: London
PRODUCER: Joe Roth - Palak Patel
WRITER: Evan Daugherty - Hossein Amini
DIRECTOR: Rupert Sanders
LP: Sam Mercer

CAST: Charlize Theron - Kristen Stewart - Sam Claflin - Chris Hemsworth

ROTH FILMS
FILMENGINE
UNIVERSAL PICTURES

Alba ca Zapada [Stewart] este o frumoasa tanara fata,cu parul negru ca abanosul, ten frumos si buze rosii ca rubinele.
Frumusetea Albei ca Zapada este vazuta ca propriul blestem pentru ca,atunci cand devine cea mai frumoasa din lume,devine un pericol pentru mama ei vitrega, Ravenna [Theron].

Alba ca Zapada il iubeste pe Fat Frumos, un baiat de aceeasi varsta cu ea,de care este despartita. Aceasta este fortata sa traiasca sub regulile Ravennei,unde singurii ei prieteni sunt animalele care pot veni sa o vada.

Viata Albei ca Zapada este data peste cap cand Ravenna descopera ca Alba ca Zapada e pe cale sa devina cea mai frumoasa din lumea. Ea este luata de la palat si Eric este trimis sa o ucida. 

Eric este un vanator,bantuit de moartea sotiei lui,Sara. El a fost foarte indragostit si nu poate trece peste durerea cauzata de moartea ei. El bea in continuu si isi petrece zilele vanandu-l pe Lupul Alb care i-a ucis-o pe Sara.El este un mercenar pur,luand banii pe care Ravenna ii ofera pentru a o aduce pe cea mai frumoasa fata inapoi pe pamanturile palatului.

Si totusi ,cand Eric descopera ca Lupul Alb lucreaza pentru Ravenna, el scapa cu Alba ca Zapada spre Padurea Intunecata si incepe sa-si pregateasca razbunarea.

Data lansarii : 21 decembrie 2012

Ashley iesind de la o auditie - 13 mai

Nikki sarbatorindu-si ziua de nastere la Gallery Nightclub, Las Vegas - 13 mai


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Informatii despre primul trailer BD


Am auzit azi ca primul trailer Breaking Dawn contine 4 scene uimitoare filmate in Rio. Va putea fi vazut live la Premiile MTV Movie.

New BD FanMade - She's still growing quickly

Trailer Breaking Dawn Part 2