vineri, 14 ianuarie 2011

Programul filmarilor BD in Vancouver

Photobucket
sursa

Ashley Greene va aparea pe coperta Teen Vogue

Image and video hosting by TinyPic
sursa

Rachelle Lefevre






sursa

Interviu cu Rachelle Lefevre in Collider



Collider are un interviu nou cu Rachelle Lefevre (Victoria in Twilight si New Moon) pentru promovarea serialului "Off the Map." La un moment dat, Rachelle mentioneaza faptul a Twilight i-a schimbat viata.

Stiai cu ti se va schimba viata dupa Twilight?
Rachelle: Nu avea nici cea mai vaga idee ca o sa imi schimbe viata in felul acesta. Dar n-am stiut nici ca voi face un serial pentru care va trebui sa ma mut in Honolulu. Am genul de cariera care ma obliga sa am mereu bagajul facut si sa fiu pregatita sa plec oriunde sunt trimisa. Dupa Twilight, aveam niste obiecte semnate de actori si am facut o licitatie pe eBay, in urma careia am strans 14 000 de dolari pentru o organizatie din Los Angeles, numita School on Wheels (Scoala pe drumuri) pentru copiii fara locuinta. Asta a fost unul din avantajele implicarii mele in seria Twilight.

Esti recunoscuta des de fani pe strada?
Rachelle: Da...uneori da, alteori nu. Depinde unde ma aflu, ce fac si depinde daca am parul strans in coc sau nu. In Hawaii, oamenii se bucura sa afle ca lucrez la un serial. Se bucura in general ca lumea vine sa filmeze acolo si sa profite de peisajele lor minunate. Noaptea trecuta am dormit intr-un aeroport si nimeni n-a venit sa vorbeasca cu mine, desi ma vedeau dormind pe jos. Niste fete si mama lor se uitau la mine si se intrebau: "Ea e? Cred ca filmeaza un serial aici. Doamne, doarme pe jos in aeroport!". Zborul meu fusese amanant 6 ore si era 4 dimineata.

Interviul complet il gasti pe site-ul Collider

Kellan - interviu din revista Scene

In numarul din ianuarie al revistei Scene, a fost publicat un interviu in care Kellan vorbeste despre cariera lui.

Rolul lui Emmett din Twilight l-a facut cunoscut pe Kellan, dar i-a oferit in acelasi timp si libertate in alegerea viitoarelor roluri. Din fericire, actorul nu a fost identificat cu personajul lui in acelasi mod in care Christopher Reeve a fost mereu vazut de public ca Superman. Iata ce spune Kellan despre cariera sa:
“A fost o evolutie incredibila. M-am indragostit de actorie, mi-am descoperit pasiunea si a devenit ca un hobby pentru mine. Am un agent grozav, suntem buni prieteni si avem acelasi vis: sa nu ne pese de bani si faima, sa fim cu picioarele pe pamant si sa planuim cariera mea. Am fost foarte norocos sa joc in filmele Twilight, pentru ca stiu ca datorita lor voi putea sa fac multe alte filme. Acum pot sa caut rolul dorit intr-un film independent cu parti interesante, intr-o drama, o comedie, un thriller sau o poveste de dragoste. Imi stiu calitatile si punctele slabe. Deci, s-ar putea sa nu accept un rol de baiat de gasca, de tip pus mereu pe glume sau de baiat bine educat, pentru ca oamenii ma vad deja asa. As prefera sa fac ceva un pic mai diferit. E foarte greu pentru mine sa fiu vazut ca o persoana vulnerabila sau in rolul cuiva care ar putea fi batut. E greu sa obtin rolurile astea, dar sunt dornic sa le primesc.”
Interviul complet il gasiti AICI

Kellan Lutz en Baton Rouge


Image and video hosting by TinyPic
sursa

Poza din BD


sursa

Kristen in "Vogue"

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Scurta istorie a scenelor din dormitor


Pe site-ul Mtv a fost publicat un articol care enumera scenele cu Edward si Bella in pat, in filmele seriei Twilight de pana acum, anticipand astfel noaptea nuntii din Breaking Dawn. Enjoy:

"Toata lumea vorbeste despre poza noua si incitanta din Breaking Dawn, dar cu siguranta nu este prima data cand ii vedem pe Bella si Edward in pat. De fapt, aproape toate scenele romantice de pana acum dintre ei doi, s-au petrecut in dormitor. Ca sa nu ne mai gandim cat de mult avem de asteptat pana la premiera partii intai din Breaking Dawn (adica 10luni, 4 zile, 12ore), ne-am hotarat sa privim in urma la cateva dintre ocaziile cand cuplul nostru preferat a aparut in scene...din asternut. Nu, nu e nevoie sa ne multumiti.

Haideti sa o luam de la inceput. Vreti sa stiti cum au fost distribuiti Robert Pattinson si Kristen Stewart in rolurile lui Edward si Bella din Twilight? Au facut o demonstratie foarte convingatoare de pasiune, in timp ce se sarutau pe patul regizoarei Catherine Hardwicke. Asta e un mod bun de a da un interviu pentru un loc de munca...

Prima data este intotdeauna speciala, si abia cand Edward a sarutat-o pe Bella pentru prima data, au devenit un cuplu credibil in film, dar si in viata reala. Sa nu uitam ca Edward obisnuia sa se furiseze in camera Bellei ca sa stea imbratisati in fiecare noapte.

Filmul New Moon a fost cam dezamagitor, pentru ca Edward era plecat, iar Bella isi petrecea majoritatea timpului in pat, singura (desi Jacob a incercat sa o cucereasca cu muschii lui). Dar Edward si Bella s-au intors la fapte in Eclipse. Prima data s-au sarutat si imbratisat in patul ei, in timp ce Edward discuta decizia importanta de a-i lua sufletul Bellei transformand-o in vampir. Apoi, si-a cumparat propriul pat, ca sa aiba unde sa se mangaie cand Bella ramanea peste noapte la familia Cullen. Si asa ajungem in prezent, la anticiparea scenelor din Breaking Dawn. Sa nu ne dezamagesti, Bill Condon!"
 
Articolul in engleza il gasiti pe site-ul Mtv - AICI
sursa

Poze noi/vechi cu robsten la filmarile BD

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com


poza noua cu Kiowa

Image and video hosting by TinyPic
sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2