miercuri, 28 iulie 2010

Rob la filmarile WFE [27.iulie]


imagebam.comimagebam.comimagebam.com

Anna la premiera "Scott Pelgrim vs. The World"




Kellan la alergat cu cateii




Mai multe poze cu Ashley in acutarea unu Apartament

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Taylor Lautner: 'Jacob Black il uraste dar il si intelege pe Edward'

Taylor Lautner este incantat ca personajele Twilight,Jacob si Edward se unesc in noul film.

Varcolacul si vampirul,jucati de Taylor si Robert Pattinson,24,isi lasa problemel deoparte si isi unesc fortele in The Twilight Saga:Eclipse.

"Jacob il ura pe Edward cu atat entuziasm,dar acum ei sunt fortati sa se uneasca",spune Taylor,18.

"Avem un moment in care eu trebuie sa-l urasc si sa-l inteleg in acelasi timp.Este primul moment in care noi putem sa facem legatura"

Rivalii se unesc pentru a proteja pe femeia din centrul triunghiului - Bella Swan[Kristen Stewart].

"Oricat ne-am uri reciproc,intr-un fel ne respectam",spune Taylor,18."Ne spunem:'Hai sa dam totul deoparte si sa luptam pentru Bella' "

Michael Sheen vorbeste despre Breaking Dawn

SDCC10 Michael Sheen
FEARnet a vorbit cu actorul New Moon,Michael Sheen [Aro] si l-a intrebat despre personajul lui din Breaking Dawn.Va fi implicat in film?Iata ce a avut el de spus despre ultimele 2 filme ale seriilor.


Cat despre soarta personajului sau Twilight in Breaking Dawn,Sheen a spus,"Ei bine,nu e niciun secret,pentru ca exista o carte,asa ca trebuie doar sa cititi ca sa aflati ce se intampla.Dar tot e prea devreme.Nu exista scenariu si nimic n-a fost inca fixat.Sper ca se va rezolva."


Printre altele,s-a mentionat ca Sheen ,in prezent lucreaza cu Paul si Chris Weitz la un nou proiect

Sursa

Ruby Jerins vorbeste despre Robert : "A fost ca un frate mai mare"

Photobucket


"El e chiar foarte amuzant, a fost ca un frate mai mare exceptand faptul ca n-a fost rau - uneori fratii mai mari pot fi rautaciosi",a spus ea."El e foarte sustinator si respectuos,si usor de lucrat cu el.Eu chiar ii admiram munca de la inceput,si chiar a fost dragut cu toata lumea"

Actrita a adaugat:"E foarte usor sa ma inteleg cu el.Cand ne-am intalnit prima data,el a sugerat sa iesim putin si sa construim o relatie,dar n-am apucat - nu a fost necesar pentru ca am stat mult pe platouri,asteptand,asa ca am ajuns sa ne cunoastem unul pe altul"

Ruby - o fana Twilight - a fost uimita de prezenta constanta de fani si paparazzi din jurul platourile de filmare Remember Me in New York.

"A fost nebunie.De cand ne-am sculat,toti fanii si paparazzi deja inconjurau set-ul.Erau peste tot.A fost cu siguranta o noua experienta pentru mine",isi aminti ea.

Edi Gathegi in X-Men: First Class

Edi Gathegi,care l-a jucat pe vampirul Laurent in Twilight si The Twilight Saga:New Moon,va fi in rolul mutantului Darwin in X-Men:First Class,raporteaza Deadline.

Darwin [aka Armando Muñoz] poseda puterea "evolutiei reactive",facandu-l sa se adapteze la orice situatie.De exemplu,daca merge pe sub apa,ii cresc branhii;daca este in intuneric,castiga vederea nocturna.Respins de mama lui,Armando a vrut sa se omoare,dar a fost salvat de puterea lui de mutant.El a fost luat de catre Moira MacTaggert,care l-a antrenat pentru a-si folosi abilitatile.

Gathegi,31,se alatura echipei ce-i include pe Jame McAvoy [Charles Xavier], Michael Fassbender [Erik Lensherr], Alice Eve [Emma Frost], Nicholas Hoult [Henry McCoy], Caleb Landry Jones [Sean Cassidy],Jennifer Lawrence [Mistique], Lucas Till [Alex Summers] si Kevin Bacon [dusmanul lor fara nume].

Regizat de Matthew Vaughn,X-Men : Fisrt Class centreaza prietenia dintre Xavier si Lensherr,care lucreaza cu alti mutanti pentru a opri o amenintare globala.Intre timp,un rift se deschide intre ei,incepand razboiul dintre Fratia lui Magneto si X-Men-ii Profesorului X.Filmul este lansat pe 3 iunie 2011.

Taylor Lautner va fi la Teen Choice Awards 2010 !




Starurile "Glee","The Twilight Saga:Eclipse","Gossip Girl","American Idol" si ale altor show-uri preferate de adolescenti se indreapa spre Premiile Teen Choice 2010,de pe 9 August.

Baietii 'Glee', Cory Monteith, Chris Colfer, Kevin McHale si Mark Salling o vor ajuta pe Katy Perry cu show-ul.Mai tarziu vor canta printre altii Jason DeRulo,Travie McCoy si Bruno Mars.

Taylor Lautner si Robert Pattinson din franciza Twilight vor aparea ca 'participanti',ca si Jane Lynch, Channing Tatum, Ellen DeGeneres, Josh Hutcherson, Cat Deeley, Keke Palmer,cast-ul “Big Time Rush,” David Archuleta, Kristen Bell, John Cena, Miranda Cosgrove, Zac Efron, Ashley Greene, Victoria Justice, surorile Kardashian , Zachary Levi, Leighton Meester, Jim Parsons, Ryan Sheckler, Yvonne Strahovski si Shailene Woodley.

Kristen si o fana

Alex Meraz lupta pentru protectia lupilor


Sursa

Poza noua TR

Kellan pentru Idris&Tony

Photoshoot nou cu Kellan


imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Kristen Stewart de 2 ori pe lista Actors Hall Of Fame


Ashley isi cauta casa in California [27.iulie]

Image and video hosting by TinyPic

Poze noi cu Ashley


Trailer Breaking Dawn Part 2