vineri, 4 februarie 2011

NU UITATI !!! Panic Room pe ProTV 6.februarie 2011 ora 23:00


 Cea mai sigura incapere a unei case devine pentru Meg Altman (Jodie Foster) şi fiica sa, Sarah, locul in care vor purta cel mai dur razboi din vietile lor.
In momentul cand Meg se muta impreuna cu fiica sa intr-o casa mare, veche, dotata cu o incapere-seif nu banuieste ca va avea nevoie de ea atat de curand. Insa, dupa ce cativa spargatori intra cu forta in locuinta, Meg, care sufera de claustrofobie şi fiica sa diabetica se refugiaza in camera-seif. Insa tinta spargatorilor este tocmai acea incapere, pentru ca acolo este ascunsa o avere fabuloasa.

FanMade

Chaske Spencer la un eveniment,aseara

Zvon : Kristen confirmata pt rolul Albei Ca Zapada?

Funny Alex

Scenariul filmului Snow White and the Huntsman


Scenariul filmului in care s-ar putea sa joace Kristen, "Snow White and the Huntsman", a aparut pe net. Il puteti descarca de AICI in engleza.

Desi fanii sunt cantati de perspectiva de a o vedea pe Kristen in rolul de Alba-ca-zapada, presa nu este de aceeasi parere. Intr-un articol din LA Times se discuta faptul ca lui Kristen ii lipseste blandetea si vulnerabilitatea necesare interpretarii unui rol de printesa.
sursa

On The Road Stills - Kristen as MaryLou!

Poze noi cu Ashley in "Skateland"

Mackenzie Foy a filmat in Vancouver

informatii despre filmul K-11

[k11flash.jpg]

S-au dezvaluit noi informatii despre filmul K-11, care le are in rolul principal pe Kristen Stewart si Nikki Reed, regizat de Jules Mann-Stewart, mama lui Kristen.
Sypnosis:
Actiunea se petrece intr-o inchisoare din LA intr-o sectie numita K-11. Aceasta parte este numai pentru homosexuali, transsexuali si purtatori ai virusul HIV.
Butterfly(Kristen Stewart) joaca rolul unei fete inchise in puscarie, ea fiind un transsexual.

FanMade Robsten wallpaper

Old pic with Kristen

Nikki nu are twitter !

New/Old Kristen Eclipse LA Conference Pics

Poze noi de pe platourile de filmare BD

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

FanMade Robsten

Trailer Breaking Dawn Part 2