vineri, 11 iunie 2010

Nikki a fost prezenta la "Simon G Jewelry Soiree" in Las Vegas.



























Un alt interview cu Michael

Michael Welch Interview

Fan Art

Alex, Tinsel and Julia Build a Playground

David pe twitter : Eclipse este deja in format IMAX


Charlie pe twitter cu o noua poza


Peter si ficele sale la Disney

Poze Noi Eclipse




New Eclipse Clip

Eclipse Cast Schedule of Appearances at the Twilight Convention!

Conventia officiala Twilight Eclipse va fi tinuta la Hyatt Regenci Century Plaza in L.A. ,WeeKend-ul acesta, 11-13 iunie .Iata Programul cast-ului Twilight.

Vineri, 11 Iunie

2:00 p.m Tinsel Korey [Emily]
3:10 p.m Kiowa Gordon [Embry Call]
3:45 p.m Michael Welch [Mike Newton] si Justin Chon [ Eric Yorkie]
4:40 p.m BooBoo Stewart [Seth Clearwater]

Sambata,12 Iunie 

10:15 a.m-10 :55 a.m Familia Cullen : Ashley Green ( Alice),Nikki Reed ( Rosalie) , Elizabeth Reaser (Esme),Jackson Rathbone( Jesper) si Peter Facinelli( Carlisle).
Atentie: din cauza programului ,familia Cullen nu va fi disponibila pentru poze/autografe.


11:00 a.m - 11:40 a.m  Vampirii Rai Bryce Dallas Howard si Xavier Samuel
Atentie din cauza programului ,Vampirii rai nu vor fi disponibili pentru poze/autografe.


11:45 a.m Lucrand in Universul Twilight cu Gil Birmingham [Billy Black] ,Christian Seratos [Angela] Daniel Cudmore[ Felix] 


4:00 p.m Lucrand in Universul Twilight Saga Part a-2-a cu BooBoo Stewart[Seth] si Tyson Houseman[Quil]
6:00 p.m -6:40 p.m Haita de lupi : Alex Merez ,Chaske Spencer si Julia Jones

7: 00 p.m -7:40 p.m Kristen Stewart ,Robert Pattinson si Taylor Lautner 

Duminica,13 Iunie 

11:55 a.m BooBoo Steart [Seth]
12:35 p.m Poze cu BooBoo Stewart
1:30 p.m Justine Wachsperger [Gianna]
3:45 p.m Tyson Houseman [Quil]

Interview Taylor Part a-2-a



Cool Girl: Intre " New Moon"  si " eclipse " ai reusit sa faci un alt film ," Valentine's Day",in care ai jucat alaturi de iubita ta de pe atunci Taylor Swift.Cum a fost?

Taylor:A fost foarte fun!Chiardaca relatia mea cu Taylor n-a mers ,m-am simtit ca intr-o vacanta.Mai ales dupa atatea filmari in pielea unui varcolac..Mi-am luat gandul de la Jacob o perioada si cand ne-am apucat de filmari pentru " Eclipse" m-am simtit foarte fresh!

Cool Girl: Pentru urmatorul tau film " Abduction" ,te-au lasat sa-ti alegi singur iubita de platou.How cool is that?!

Taylor:Daaa,super! Si,pe deasupra ,cred ca am facut o alegere foarte buna! Lily Collins ,fiica muzicianului Phil Collins ,e o actrita despre care sigur veti mai auzi.Si arata si super-bine!

Cool Girl: Asta inseamna ca n-ai ales-o doar pentru calitatile actoricesti...

Taylor: Pai imi cam place ,da ! Nu stiu di viceversa ,ramane de vazut..Poate o intrebati voi pentru mine.. (rade)

Cool Girl:Ai devenit o vedeta atat de mare ,incat fanii din toata lumea te idolatrizeaza.Te-ai asteptat la asemenea rectii?

Taylor: Sa fiu sincer ,si daca il juca altcineva pe Jacob ,tot la aceeasi isterie s-ar fi ajuns.
Chiar nu cred ca am vreun merit in chestia asta..Scenariul filmelor e similar cu actiunea din carti,asta si-au dorit si fanii care il iubeau deja pe Jacob,pot doar sa ma bucur ca sunt parte dintr-un asemenea proiect!

Cool Girl: Ce planuri ai mai departe,cam in ce gen de filme ai vrea sa joci?

Taylor: Cred ca vreau o pauza de la povesti cu vampiri..Imi plac foarte mult filmele de actiune.Si intotdeauna am cautat personaje care sa se implice si fizic,deci o drama-action ar fi ideal.

Cool Girl:Daca s-ar face un film despre viata ta ,cine ar juca rolul principal?

Taylor: Oricine altcineva ar spune Johnny Depp dar eu ma multumesc si cu Brad Pitt sau Matt Damon.(Rade).Daca ma intrebi cariera cui as vrea sa o parcurg ,raspunsul este clar Matt Damon.Imi place la nebunie seria "Bourne"!

Cool Girl : Care este cel mai nasol obicei pe care il ai?

Taylor: Imi batai genunchii continu! Pana si pe mine ma enerveaza chestia asta , imi imaginez cat de deranjant poate fi pentru adulti

Cool Girl: Asta inseamna ca ai fi bun la cantat la tobe ! Chiar ,te descurci la vreun instrument muzical?

Taylor:Ha-Ha culmea,intotdeauna mi-au placut tobele! Nu mau atras alte instrumente ..probabil atractia asta are legatura cu genunchii mei ( rade)

Cool Gilr : Cam ce gen de muzica asculti ?

Taylor: Am pe iPod mult techno,imi da o stare foarte buna ,mai ales inainte de filmari.Dar ,in general gusturile mele se schimba in functie de moment nu ascult ceva anume.Daca imi place o piesa..cumpar tot albumul tripei respective  pentru a vedea despre ce e vorba ..

Cool Girl :  Si cum vezi Date-ul ideal cu o fata pe care vrei sa o surprinzi!

Taylor:Asalege oricand o aventura extrema in locul unei cine la restaurant!Mars cu motocicleta pe autostrada,catarat pe munte,orice merge aici.Dar asta nu inseamna ca i-ar placea si ei lucrurile astea.Asa ca varianta de compromis ar fi o partida de biliard ,o plimbare cu barca ,daca nu,macar un picnic in padure!

Cool  Girl :La capitolul Fashion ,esti la curent cu tendintele?

Taylor : Not Really! ,Dar ma straduiesc ! Fac mult sport ,asa ca stau in trening mai tot timpul.Cand nu sunt la costum...
Sursa: Cool Girl Summer

Vedetele ajuta

Cei trei actori au participat la evenimentul caritabil "Faci bine - traiesti bine" in LA.
    
Sursa si mult mai multe poze.

Interview cu Taylor Lautner



Cool Girl: Nam putut sa nu remarcam faptul ca apari semi-dezbracat din ce in ce mai des pe marile ecrane...

Taylor: Da,dar exista un motiv bun pentru asta!In primul rand ,cand Jacob se transforma,hainele i se rub,asa e si normal.Si atunci cand merge in padure sa puna ceva pe el ca sa nu ramanac complet dezbracat gaseste doar o perece de Jeansi rupti..Plus ca temperatura corpului ii este foarte crescuta.Cum sa imbraci un lup care moare oricum de cald?Chestia este ca imi place la nebunie personajul meu si astea au fost cerintele:sa iau in greutate ,sa stau mai mult dezbracat,sa fac o gramada de cascadorii ..Mi le-am asumat !Daca peste 1 an dau de un scenariu care imi cere sa slabesc 10 Kg ,no problem,sunt dispus sa o fac si pe  asta.

Cool Girl:De ce crezi ca Bella tinde sa-l aleaga pe Edward si nu pe Jacob?

Taylor:Cred ca depinde foarte mult de ce fel de fata si ce gen de tip iti place.Jacob si Edward sunt complet diferiti,ca ziua si noaptea .Hot and Cold ,la propriu !(Rade)
E foarte tare relatia dintre Bella si Jacob,cum incep ca Best Friend silucrurile avaseaza ,devin mai mult decat prieteni.Oricum amandoi sunt inebuniti dupa easi aici e doar vorba despre o alegere ,care baiat te atrage mai mult ca fata.

Cool Girl:Jacob e un Native American.Ai facut research despre tribul din care provine ,ce stii despre el?

Taylor:Eu am radacini franceze ,olandeze si germane ,dar in istoria familiei mele a existat si ceva sange aborigen.Nu stim prea multe detalii,e mai complicat cu arborele familiei.Oricum,inca de cand am inceput "Twilight" am facut un research despre tribul din care face parte Jacob .Stransesem o mapa mare cu legendele loc ,lucrurile in care credeau ,si,cand am avut ocazia sa stau ,sa vorbesc cu membrii adevarati ai tribului ,mi-am dat seama ca sunt la fel ca mine .Copii jucau fotbal,mergeau pe plaja si toate cele ,au fost foarte funny sa aflu lucrurile astea .Si eu ,care credeam ca traiesc in ziua de azi ca in legendele pe care le studiasem...

Cool Girl:ai vreo scena preferata din " Eclipse" ?

Taylor: Da ,si asta probabil fiindca e si cartea mea preferata din serie ! Jacob,Bella si Edward formeaza un triunghi al dragostei,accentul se pune pe ei trei.Si exista o scena,cea cu cortul ,cand Edward e fortat ,ma rog,e alegerea lui sa ma lase sa dorm in acelasisac de dormit cu Bella ca sa nu moara .TRemura de frig si doar eu o pot salva..

Cool Girl: Apropo de partea  asta cu love-triangle-ul,cam acelasi lucru se intampla si in " The Vampire Diaries ",noul serial Hip.Ai apucat sa-l urmaresti?

Taylor: Am vazut cateva episoade ...asemanari sunt destule,ca in toate filmele cu vampiri .Dar al treilea din triungi e acolo un evil-guy care nu are nici i intentie laudabila.In schimb,in cazul meu,nu pot fi acuzat de nimic de genul acesta .Oricum povestea noastra e mai romantica si cred ca asta e si motivul pentru care a prins atat de pine la public.

Cool Girl: Ne-ai spus deja cat de mult iti place personajul tau .Dar ce crezi in real life te-ar ajuta vreun pic sa te transformi in varcolac?

Taylor Oh Boy ! Habar nu am ,probabil cand esti mai mic ,in scoala,si se iau baietii mai mari de tine .Sau cand te trage de par sora mai mica..(Rade).

Acesta a fost prima parte din interview voi reveni cu partea a 2-a .
sursa: Cool Girl Summer

Eclipse Skins for Phones, Laptops, MP3 Players

David Tweets


Breaking Dawn este official impartit in 2 filme



Summit Entertainment a confirmat azi ca The Twilight Saga : Breaking Dawn va fi impartit in doua filme separate..unu avand premiera pe 18 noiembrie 2011.
Membrii care se intorc Kristen Stewart ,Robert Pattinson si Taylor Lautner impreuna cu Peter Facinelli ,Elizabeth Reaser , Jackson Rathbone,Nikki Reed ,Ashley Greene si Kellan Lutz.
Productia incepe in Toamna.
Proiectul,bazat pe al patrulea roman al autoarei Stephenie Mayer ,este in prezent scris de Melissa Rosenberg.
Summit de asemenea  se gandeste sa faca al patrulea si al cincilea film 3D

Seventeen video: Twilight Cast Trivia with Ashley

Victoria Wants to kill Bella

Papusa Edward Eclipse

Kristen la Show-ul lui George Lopez pe 30 iunie

Ashley in Women's Health
















Trailer Breaking Dawn Part 2