joi, 2 decembrie 2010

Poza noua cu Nikki


sursa

Robert Pattinson si Kristen Stewart – cel mai stilat cuplu de vedete


StewartPotrivit Dailystar.co.uk, tinerii actori Robert Pattinson (24 ani) si Kristen Stewart(20 ani) au fost desemnati cel mai stilat cuplu de celebritati de catre editorii revistei de moda InStyle. Vedetele francizei “The Twilight Saga”, care interpreteaza un cuplu de indragostiti pe marele ecran si formeaza un cuplu si in viata reala, au ocupat prima pozitie in clasamentul intocmit de catre revista InStyle, jurnalistii apreciind stilul vestimentar al britanicului Robert Pattinson, despre care au afirmat ca se imbraca ca un elev de la o scoala publica, dar si modul in care californianca Kristen Stewart pigmenteaza moda cu accente nord-americane.
Locul doi a fost adjudecat de catre cuplul Sarah Jessica Parker – Matthew Broderick, fara indoiala contand in alegerea jurnalistilor faptul ca interpreta eroinei Carrie Bradshaw din franciza “Sex and the City” este perceputa ca un fashion icon, iar pe ultima treapta a podiumului s-a pozitionat cuplul Johnny Depp – Vanessa Paradis.
Alte cupluri de vedete care si-au castigat un binemeritat loc in top 10 au fost Demi Moore si Ashton Kutcher,Jennifer Lopez si Marc Anthony sau Zac Efron si Vanessa Hudgens.

Alta poza BTS Eclipse

Image and video hosting by TinyPic
sursa

Poza noua cu Kristen si Taylor BTS

Alt Gif


sursa

New Clip


sursa

Ashley Greene si Joe Jonas la premiera Meskada



imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Poza noua/veche cu Kristen


VIDEO: Kellan Lutz Backstage Jay Leno Show


sursa

Aparitia lui Riley - clip nou de pe DVD-ul Eclipsa


sursa

Alti actori din Breaking Dawn pe twitter

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Trailer Breaking Dawn Part 2