luni, 7 iunie 2010

Rob se teme ca prietenia cu Kristen ii va distruge cariera

Robert Pattinson incearca pe cat posibil sa evite compania iubitei sale din Twilight, actrita Kristen Stewart.  Intre cei doi a existat o relatie foarte apropiata si chiar au aparut numeroase zvonuri privind existenta unei idile, dar se pare ca actorul britanic este ingrijorat ca prietenia lui cu Kristen  ii va afecta cariera, din cauza comentariilor lansate de bruneta in presa.  
Cel mai recent exemplu este comparatia pe care actrita a facut-o intre sentimentele prin care trece atunci cand este urmarita de paparazzi si femeile violate. "Cand ma uit la aceste fotografii, simt ca ma uit la cineva care este violat", spunea in urma cu cateva zile Kristen Stewart.  
Kristen Stewart isi cere scuze pentru asocierea fotografiilor sale cu femeile violate. "Rob este ingrijorat ca asocierea sa cu Kristen ii va dauna carierei. A muncit prea mult pentru a ajunge unde este acum, pentru ca totul sa se naruie din cauza altcuiva. Se distanteaza de Kristen din ce in ce mai mult", a dezvaluit o sursa citata de Showbiz Spy.

New Interview



Gif-uri








New pic with Rob and Kris








































Kiss Photo












Funny pic




Kristen pe covorul rosu




Eclipse Button Graphics




Mtv Chat





MTV Movie Awards Twilight Stars










Aziz Ansari-Joking New Moon

Poze MTV movie awards




Trailer Breaking Dawn Part 2