vineri, 20 august 2010

Ashley dansand pe melodia Party in the USA,la meciul Road Dogs



sursa

Deja au inceput antrenamentele pentru BD?



sursa

Kristen il imita pe Rob


sursa

Lucruri Twilight









sursa

Unele chestii nu se schimba niciodata

Image and video hosting by TinyPic
sursa

Dakota iesind de la sala [18 aug]

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Fan Video: You Make Me Smile- Twilight Cast


sursa

BooBoo la evenimentul “I Like to Party",in Los Angeles [18 aug]

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
sursa

2 New Posters with Nikki Reed in ”Last Day of Summer”

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kristen in al doilea film " Jumper"


sursa

Robert Pattinson – cel mai sexy barbat pentru cititorii revistei Glamour


robert-pattinson-taylor-lautner
Aceshowbiz ne anunta ca britanicul Robert Pattinson (24 ani) a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai sexy barbat din lume de catre utilizatorii Glamour.com, ocupand prima pozitie intr-un sondaj realizat pe baza voturilor a peste 50.000 de persoane. Dat fiind faptul ca francizele cu vampiri se bucura de un succes nesperat in randul adolescentilor si mai cu seama in randul reprezentantelor sexului frumos, nu ne surprinde deloc prezenta in top 5 a nu mai putin de patru actori deveniti celebri datorita seriei “The Twilight Saga”, Taylor Lautner(18 ani) adjudecandu-si locul secund, iar Xavier Samuel (26 ani) si Kellan Lutz (25 ani) pozitionandu-se pe locurile patru si respectiv cinci.
Singurul actor care s-a clasat pe podium fara a avea legatura cu franciza anterior mentionata a fost Ian Somerhalder (31 ani), cel care s-a dovedit a fi exceptia ce confirma regula intrucat si el este protagonistul unei alte serii cu vampiri intitulate “The Vampire Diaries“. Surprizele nu au lipsit in anul 2010 in ceea ce priveste clasamentul celor mai atragatori 50 de barbati in opinia cititorilor revistei Glamour de vreme ce “piratul din Caraibe” Johnny Depp (47 ani) a coborat patru locuri fata de anul precedent, ajungand abia pe pozitia a sasea, iar fotbalistul englez David Beckham (35 ani) a aterizat abia pe locul 21, in cadere libera fata de anul 2009, atunci cand a ocupat locul patru. Pe ravnitul burlac George Clooney (49 ani) il regasim abia pe locul 35, in vreme ce Jude Law, Keanu Reeves si Leonardo DiCaprio nici nu mai conteaza ca sex-simboluri pentru tinerii de astazi.
In cele ce urmeaza va prezentam primele 20 de locuri ale topului Glamour:
1.  Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3.  Ian Somerhalder
4.  Xavier Samuel
5.  Kellan Lutz
6.  Johnny Depp
7.  Justin Bieber
8.  Gerard Butler
9.  Hayden Christensen
10.  Channing Tatum
11.  Orlando Bloom
12.  Chace Crawford
13.  Chris Brown
14.  Justin Timberlake
15.  Cristiano Ronaldo
16.  Ryan Gosling
17.  Ed Westwick
18.  Ashton Kutcher
19.  Jake Gyllenhaal
20.  Bradley Cooper


Mai multe poze cu Ashley si Joe

Image and video hosting by TinyPic










sursa
sursa

Robert Pattinson el más sexy

Poze noi/vechi cu Rob in Montreal [14 aug]




sursa

Summit clarifica niste zvonuri despre Breaking Dawn si Eclipse



  • Deocamdata NU a inceput nici un casting pentru Breaking Dawn .Nu exista auditii locale sau nationale .Directorul castingului este Deborah Zane si daca nu-i vedeti numele atasat la vreo viitoare noutate ,atunci nu este legitima Deci orice reclama pe care o vedeti acum nu este adevarata.Deborah a aranjat un email pentru zvonurile castingului Breaking Dawn [ BreakingDawnCast@gmail.com ]
  • A existat un zvon ca numele lui Renesmee va fi schimbat in Breaking Dawn ,asta este complet Fals.
  • Pagina din IMDB a lui Xavier Samuel il arata pe acesta ca parte din cast-ul Breaking Dawn ,asta de asemenea este Fals.Riley nu va aparea in Breaking Dawn.
  • Nu a fost aleasa o data pentru lansarea DVD-ului Eclipse in US .Daca sunteti din alta tara si vi s-a confirmat de catre un distribuitor international,sunt numai zvonuri.

Alte greseli din Eclipse



  • Cullenii urmaresc un reportaj despre violenta din Seattle.Este noapte in reportaj si reporterul spun " Aici ANN Live"Cand imaginea se muta pe Culleni ,se poate vedea ca este ziua afara.Forks si Seattle sunt amandoua in Washington ,n-ar fi putut sa fie noapte intr-o parte si in cealalta parte ziua .



  • Corpurile vampirilor n-ar trebui sa se schimbe, dar parul lui Jasper este mai lung in Eclipse decat in New Moon.
  • Cand Jacob este ranit de un vampir nou-nascut in lupta finala ,Cullenii si haita stau in jurul lui .Costumul de culoarea pielii este destul de vizibil la talie.El se presupune a fi gol cand se transforma inapoi in om.
  • Cand Bella vorbeste cu Charlie pe canapea ,la inceputul filmului,uitati-va la urechea ei dreapta .Uneori parul o acopera ,uneori e dezgolita.
  • In timpul scenei in care parintii lui Riley vorbesc cu Charlie la departamentul de politie,poza lui sta deasupra dosarului ,apoi mai tarziu ei o dau ca si cum Charlie nu ar mai fi vazut acea poza inainte.
  • In scena din pat  cu Bella si Edward ,cand el spune " E o regula pe care vreau sa o las neincalcata" ,cineva sau ceva se misca in partea dreapta,si nu era Bella .Apoi, puteti vedea de unde se uita Edward ca ea nu este in pozitia aia.
  • Cand Jacob o tine in brate pe Bella prin padure ,in unele secvente maneca ei stanga este mai ridicata pe mana ,dar in altele este data inapoi pana la incheietura manecii.

sursa

Kristen NU va fi "Girl with the Dragon Tattoo"


Chiar daca deja stiam [pentru ca n-ar fi iesit cu programul lui Kristen ],acum este official ca Stewart n-o va juca pe Lisbeth Salander.Rolul va fi interpretat de Rooney Mara
sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2