joi, 3 februarie 2011

Robert trebuie sa nu mai fumeze!


Photobucket
Actorul englez Twilight,24,lua pranzul cu prietenii la Glowbal Grill,in Vancouver cand a iesit in spate pentru a fuma o tigare.Cand era afara,in ger,o femeie a inhalat fumul de la tigarea lui si a tipat:"NU ai voie sa fumezi aici!" Apoi a luat tigarea aprinsa dintre buzele actorului uimit,a aruncat-o jos si a calcat-o! Furioasa,ea a spus:"Asta se numeste fum second hand.Imi cunosc drepturile.Tu trebuie sa stai la cel putin 6 metri de intrare,nesimtitule!"
In loc sa se poarte ca o celebritate rasfatata,Pattinson imediat si-a cerut scuze - dar a fost intrerupt de fiica adolescenta a femeii care deodata tipa : "E Edward!... E Edward din Twilight!"
Vazand-o pe fiica sa balbaindu-se,femeia imediat si-a schimbat starea si si-a cerut scuze ca a tipat.Dar Pattinson,galant i-a spus :"Nu va cereti scuze.Aveti absoluta dreptate.Cu siguranta trebuie sa ma opresc din fumat".
Si ca sa se revanseze,el a facut poza cu fiica care deja intrase in hiperventilatie.

Lisa Howard pe twitter [Siobhan]

Poza noua cu Rachelle St.Gelais

Poze noi cu BooBoo Stewart la NAMM 2011


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

"Twilight" mentionat in serialul "Being Human"

Fanart Bella si Renesmee

O fana s-a intalnit cu Rob,Jamie,Michael S. si Erik in Baton Rouge

Cui i-a stat mai bine? Kristen Stewart Vs Leighton Meester

Poster nou "Water For Elephants"

Tom a gasit scenariul "Waiting For Forever" pe podeaua lui Rob?

Ashley Greene pentru Savvy Magazine

Patrik Brennan [Liam] vorbeste despre Robert

Revista "Bravo"

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 poze noi/vechi cu Rob

Valentine's Day in stilul Twilight

Puteti castiga unul din cele doua seturi de felicitari participand la concursul de pe site-ul TwiFans, prin postarea unui comentariu pe Twitter, Facebook sau Digg. Participarea este permisa tuturor concurentilor, indiferent de tara de resedinta. Succes!
  
sursa

Cam in Hollywood

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
sursa

Tom Cruise Team Jacob

Poze noi cu casa Swan

Trailer Breaking Dawn Part 2