sâmbătă, 25 iunie 2011

Rob and Kristen || You make me crazier ||

Edward & Bella - My Love Leave Yourself Behind Beat Inside Me

Revista BRAVO


   
 

Poze noi cu Justin Chon

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Selena Gomez si Kristen Stewart: cine a purtat mai bine tenisii?

Kristen Stewart este un trendsetter. A asortat foarte bine rochia in stil rock cu tenisii si se pare ca alte vedete i-au urmat exemplul: Selena Gomez a fost vazuta purtand acelasi model de tenisi in New York, sambata. Cine credeti ca a asortat mai bine acesti papuci? 

sursa

Poza noua cu Kellan Lutz pe Twitter

Paul vorbeste despre nunta cu Nikki



Luna aceasta, concurentul "American Idol", Paul McDonald si starul "Twilight", Nikki Reed si-au facut publica logodna la Premiile MTV Movie,dupa doar cateva luni de cand au inceput sa fie impreuna.

Cand MTV a stat de vorba cu McDonald in turneul celui de-al 10-lea sezon "American Idol",cantaretul ne-a povestit despre planurile pentru marea zi. "Ei bine,n-am voie sa spun prea multe despre asta,dar totul merge bine",spune el."O iubesc foarte mult".

In timp ce publicul crede ca cei doi se cam grabesc spre altar,McDonald spune ca a fost dragoste la prima vedere,ceea ce l-a surprins si mai mult."Anul trecut nu mi-ar fi trecut prin cap ca o sa ma insor.Ea e minunata.E fata perfecta. Ne potrivim unul cu celalalt,cand stii,stii si ea este femeia pentru mine".

Sentimentele lui pentru actrita par sa fie identince cu cele spuse de ea.La putin timp dupa ce si-au anuntat logodna, ea a spus pt E! News,"El este barbatul ideal pentru mine! El este barbatul ideal pentru mine! "

Deocamdata McDonald este in turneu cu ceilalti colegi pana in septembrie,avand astfel timp sa se gandeasca cine ar vrea sa-i cante la nunta,oricand ar avea ea loc.

"Oh, i-am spus lui Jacob Lusk ca el o sa-mi cante la nunta si la inmormantare",glumeste el."Cine stie? Poate o sa aducem intreaga echipa sa-mi cante la nunta. Poate o sa facem rost de Adam Sandler."

Stephen Moyer compara Twilight cu True Blood


Ce parere ai despre mania asta a vampirilor? Nu pare deloc sa se atenueze.
Stephen Moyer : Chiar nu pare sa se atenueze. E una dintre acele intrebari fara raspuns,pentru ca atunci cand crezi ca ai raspunsul potrivit,de fapt e altul.Cred ca in lumea adolescentilor,exista ceva romantic la asta. Am impresia ca anul acesta, personajele lui Robert Pattinson si Kristen Stewart [in Saga Twilight] vor avea un copil. E vorba despre povestea asta perfecta de dragoste.A noastra nu e chiar asa ... personajele noastre si felul in care lucreaza Alan,imediat ce un personaj are parte de un moment de fericire, el ii sapa o gaura in care sa cada."

Miranda Richardson este Team Edward !


Chiar daca nu faci parte din ultimul film Harry Potter,ce parere ai despre incheierea seriei?
MR: Oh, de abia astept Breaking Dawn!

De ce de abia astepti Breaking Dawn?
MR: Oh, sunt o mare fana Twilight! Iubesc seria asta! Poate acum o sa ma invite la premiera.

Esti Team Edward sau Team Jacob?
MR: Oh Doamne, nu face asta! Sunt Team Edward.
sursa

'Glee' Star Lea Michele To Play "Bella Swan" In 'Twilight' Musical?

Fan Made

Fan Made

Coperta calendarului Breaking Dawn in HQ

Trailer Breaking Dawn Part 2